Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Волинь. Ветерани – на старті, Луцьк – на фініші, а КЛВ – на екваторі!

Ось і підійшли до завершення змагання у баталіях за трофеї Чемпіонату міста Луцька.

Вже у четвер претенденти визначать володаря Кубка міста Луцька - цьогоріч лучани матимуть нового чемпіона, адже попередній склав свої повноваження на стадії півфіналу. Матч між «Теремно Хлібом» та «Динамо» залишився, як кажуть, наостанок. Цікаво, що у чемпіонаті саме ці команди зіграють в останньому турі, тому прогнозувати переможця дуже складно. До того ж, «динамівці» взагалі не з’явилися на останній матч календарного туру, а «теремнівці» хоч і з’явилися, але в дуже обмеженому складі. Одне можна очікувати однозначно: обидві команди захочуть підняти над головою омріяний кубок, а тому футзал буде видовищним.
 

Продовжать ігровий день команди Корпоративної ліги Волині «Tatrafan Film» та все те ж «Теремно Хліб». Хлопці у червоно-жовтій формі не знітилися, попри травми, і на минулу гру вийшли вчотирьох проти суперника. Як і очікувалося, свою гру вони таки програли, але у післяматчевих шестиметрових ударах зуміли розжитися заліковим пунктом. Наш RЕSPЕСT – відчайдушним гравцям. У даному матчі очікується, що «Теремно» назбирає гравців на повноцінний склад, а підопічні Дмитра Пасічника у свою чергу надіються відсвяткувати першу перемогу в турнірі.

Суботнього вечора у спорткомплексі «Адреналін СІТІ» на малому майданчику очікується екватор змагань у КЛВ. Розпочнуть п’ятий тур протистоянь «Tatrafan Film» та «Мотор». «Татрафанівці» після четверга будуть у бойовому настрої, а от «мотористи» плекають надії на помилку конкурента.

Продовжать футзальні розбірки у КЛВ «Приват» та «Торчин». Обидва колективи мають по 7 залікових пунктів, обидва на минулих вихідних спіткнулися об «Мотор». Банкіри дещо здали позиції після стартового спурту, «торчинці» ж  навпаки – на ходу.

Завершать ігровий день лідер «Модерн-Експо» та відчайдушний «Теремно Хліб».

Неділю у «Адреналін Сіті» розпочнуть матчі сьомого туру. «Мідас» та «West Side» від турнірних задач дещо самоусунулися, хоча перші можуть поборотися за четверту позицію у турнірній таблиці, а другі - при сприятливих моментах  мають теоретичні шанси на 5-ту позицію.

«Динамо» та «Теремно Хліб» перенесуть свої протистояння із кубкових баталій до турнірних. Переможець цієї пари також претендує на 4-5 позиції.

Матч «Бренд Група» проти «Олімпу» має багато підтекстів. По-перше, у разі перемоги та невдачі «Торпедо» підопічні Назара Бугайчука претендуватимуть на срібні нагороди Чемпіонату Луцька. Бронзові нагороди уже в них у кишені! По-друге, на шляху до Кубка Луцька саме «Олімп» став несподіваною перешкодою. По-третє, на підопічних Валерія Івахненка не тиснуть ніякі чинники, тож що від них чекати, невідомо навіть їм.

«Золотий матч» між «Тема Волинь» та «Торпедо» залишився для уболівальників на десерт. Хто вийде переможцем – той і стане абсолютним чемпіоном незалежно від інших матчів. У випадку поразки чи нічиєї «Торпедо» підопічні Анатолія Міщука можуть втратити і срібні нагороди…

Після завершення останнього матчу усі учасники та призери змагань отримають заслужені нагороди та відзнаки!

Своє «кіно» у змаганнях серед Ветеранів 35+, що проходить на майданчику Військового ліцею. Після демаршу ФК «Зимне», де ще засідатиме Контрольно-дисциплінарний комітет, у чемпіонаті залишилося шість добротних колективів, котрі тепер зіграють у два кола. Першими о 15.00 на майданчик вийдуть «Лучеськ-Ветеран» та «Володимирівка». Підопічні Василя Кохановського допоки ідуть без поразок, натомість гравці Олександра Тищенка хоч і здобули перемогу у минулому турі на ФК «Зимне», але у турнірній таблиці мають бублик.

Продовжать баталії «КС-Ветеран» та «Метеор». Підопічні Сергія Дудара мають збалансований склад, гравці знають один одного не один ігровий рік… «Метеористи» у свою чергу тільки зігруються у дещо іншій інтерпретації, ніж на Чемпіонаті Волині, але «хлопчиками для биття» явно не виглядають. Поєдинок очікується дуже цікавим та принциповим.

Наступний матч уже виснажена «Володимирівка» проведе проти хлопців із «Ярду», котрий уже відіграв три гри у Чемпіонаті Волині серед ветеранів 35+ й поступово адаптувався до поля та суперників. «Жовто-сині» вже не пропускають багато, однак залишилося ще налагодити реалізацію моментів біля чужих воріт, адже вони виникають, а реалізовано поки тільки два голи.

Завершать ігровий день лідери ветеранських змагань «КС-Ветеран» та «Ветеран-Лучеськ». В обох колективів це буде друга гра за день, а тому команди діятимуть обережно та економлячи сили. Хто припуститься менше помилок та стримає свої емоції – той і відсвяткує перемогу. Адже часто у відповідальних матчах ветеранів підводять нерви, тому хочеться побажати усім хорошого настрою та цікавого футзалу.

А головне, щоби позитивні емоції були у всіх учасників футзальних змагань: як під час гри, так і після!

Календар

Центральний майданчик

11 травня (четвер)

Фінал Кубка Луцька

20.00  Теремно Хліб – Динамо

4-й тур. Корпоративна Ліга Волині

21.00  Tatrafan Film – Теремно Хліб

Майданчик №1

13 травня (субота)

5-й тур. Корпоративна Ліга Волині

18.00  Tatrafan Film – Мотор
19.00  Приват – Торчин
20.00  Модерн-Експо – Теремно Хліб

Центральний майданчик

14 травня (неділя)

7-й тур. Чемпіонат Луцька

16.30  Мідас - West Side
17.30  Динамо – Теремно Хліб
18.30  Бренд Груп – Олімп
19.30  Тема Волинь – Торпедо

Військовий ліцей

4-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

15.00  Лучеськ-Ветеран – Володимирівка
16.00  КС-Ветеран – Метеор
17.00  Володимирівка – Ярд
18.00  КС-Ветеран – Лучеськ-Ветеран

Джерело - http://www.amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.