Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15. LIVE!Первая лига Перша ліга. Зона Захід. 6 тур LIVEЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 15-го тура: кто встретит Новый год на первом месте?Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 14Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14. Лучшие голы, комбинации и сейвы«Цифры знают все»: есть 300!ВинницкаяФутбольний Тиждень 276 від 27.12.2017ТернопольДмитро Андрієшин: «За два роки підняли футзал на високий рівень»БеларусьСергей Крыкун: "В Беларуси в меня поверили"КиевКиев. Высшая лига. "Альтернатива" завершает год в лидерахПервая лига Особенности национального футзала-2017/18: первая лигаЭкстра-лигаЖоао Карлос Барбоза: «Наша цель – победа в Чемпионате Украины и путевка в кубок УЕФА»РоссияРоман Козлов: «Командой управляют обстоятельства»Экстра-лигаВладислав Щербань. Від ДЮСШ «Темп» до «Соколу»РоссияЭмиль Алиев: "Работа с регионами выйдет на новый уровень"ЧеркасскаяЧеркаси. Екстра-ліга. 5-тий тур. Двовладдя і прихований лідерБеларусьКубок Беларуси. 1/8 финала: "Столица" выбивает "Лидсельмаш"ЛьвовскаяГранд-ліга Львова: перші перемоги «Кордону» та CoreValueВолынскаяВолинь. Хто зупинить «ковельський бронепотяг»?Экстра-лигаМаксим Коптев. Интервью длиною в год. Часть 3. От ХИТа до «ИнБев/НПУ»

Волинь. За уік-енд всі поділяться на ліги

За будні дні в рамках Кваліфікаційного етапу ювілейного Чемпіонату Волині відбулося чимало цікавих та драматичних поєдинків, що вже визначили долю деяких команд при розподілі ліг. Хоча остаточні «розборки» претендентів на омріяні лігові місця відбудуться у поточні вихідні. Після цього на тижні Комітет з проведення змагань АМФВ організує процедуру жеребкування, за підсумками якої визначаться пари суперників в обласних кубкових перегонах та буде створений календар ігор Регулярного чемпіонату.  
 

В 2-гому турі серйозність чемпіонських амбіцій яскравою грою підтвердили футзалісти ФЦ «Ковель-Волинь», які були переконливими у протистоянні з діючим володарем Кубку Волині, чемпіоном Волині та АФЛУ хорівською «Надією». Підопічні Романа Бірука ретельно підготувалися до короткочасного «кваліфікайна» і досягли проміжного фінішу (попадання до Суперліги) після двох яскравих перемог над відверто міцними та принциповими суперниками, що зібралися у «групі смерті».

У групі  «В» сіяний з першого кошика МФК «Бренд» за дві гри здійснив свою кількарічну мрію щодо попадання до еліти обласного футзалу, а гравець лучан Микола Жук добряче набив руку, даруйте ногу, перед стартом бомбардирських перегонів. А досвідчений ЛСТМ, з яким підопічним Назара Бугайчука доведеться зіграти в суботу в рамках 3-го туру, академічно підтвердив свій футзальний фах, впевнено обігравши суперників «брендівців» з команд «Вілія» та «Колос». Млинів та Ківерці відповідно спочатку поміряються силами у групі, а пізніше боротимуться за нагороди першості в рамках Вищої ліги.

Аналогічна ситуація склалася в групі «D», що в два тури змогла делегувати команди до Суперліги та «вишки». Відповідно матчі заключного туру перетворюються у формальність, але підсумкове місце у турнірній таблиці бути мати прямий вплив на формування календаря «регулярки», де переможці відбірних груп в перших турах між собою не гратимуть. Тому стратегічні питання турнірних перегонів між парами МФК «Хорів» - «Волиньагротех»  та «Агропродукт» - «Мідас» будуть вирішені вже цього вік-енду.

В другому боксі свої інтриги та варіанти продовження турнірної боротьби. А в боротьбі команд за право грати у Третій, Четвертій та П’ятій лігах взагалі важко дати точну відповідь по складу учасників, адже кожна гра дарує нових лідерів та заплутує турнірну ситуацію. Ввечері неділі все буде відомо. Отже вболіваємо разом та чекаємо цікавих матчів.

25 листопада (субота)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК


3-й тур Кваліфікаційного  чемпіонату Волині

ІIІ BOX

09.30           ПІК-БУД Лучеськ – ФК Волинь
10.30           FC Respect – Волинь-АТО 
11.30           Колос-2 – Луцьктепло 
12.30           Tatrafan Film – Акцент  

І BOX

13.30          ФЦ Ковель-Волинь – Екоресурси
14.30          МФК Бренд – ЛСТМ 
15.30          Камаз-Агро – Динамо
16.30          Торпедо – Кураж 
17.30          Вілія Млинів – Колос
18.30          Агропродукт – Мідас 
19.30          МФК Хорів – Волиньагротех
20.30          Надія – Вотранс 

26 листопада (неділя)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

3-й тур Кваліфікаційного  чемпіонату Волині

ІIІ BOX

09.30          West Side – Приват 
10.30          Бережанка – Торчин 
11.30          Радивилівмолоко – ФК Острожець 
12.30          ФК Духче – СК Горохів-Юніор 

IІ BOX

13.30        Олімпія – Ласка ДжеРрост  
14.30        Юність Дорогостаї – Модерн-Експо 
15.30        Агромат – Стелла 
16.30        ФК Мар’янівка – ТТІ Шахтар
17.30       ФК Топільно – ФК Олика 
18.30       Олімп – ХФК Фіміам
19.30       Neris-Авангард – Сахарадо
20.30       Вікторія Луцьк – Теремно Хліб 

МАЙДАНЧИК №1

3-й тур Кваліфікаційного  чемпіонату Волині

ІIІ BOX


13.00          ФК Рятівник – Шігірюм  
14.00          Joma-Луцьк – МФК Горохів 
15.00          Юність Переспа – Атлетік Цумань 
16.00          KroshuStarsLutsk – Ласка-2 ­­­ 

Джерело - amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.