Остальной мирКубок УЕФА: названы хозяева групп предварительного и основного раундовХарьковЛучшие голы кубка ФК Универ Весна 2017ХмельницкаяПреміум-ліга: «Beerloga» виходить у одноосібні лідери змагань у дивізіоні 1 (+відео)Экстра-лигаУраган продлил контракт с Павленко на один сезонОдессаКубок Одессы: в финале сыграют МКВ и "Черное море"СумыСумДУ. Итоги сезона. Выступая по всем фронтамЛьвовГранд-ліга Львова: лідери підтверджують рівень (+відео)Сборная УкраиныMontesilvano Futsal Cup: две сборные Украины узнали своих соперниковСумыСумы: "Рятувальник" идёт без потерь, волевая победа "Sagacitas"Экстра-лигаРоман Кордоба покидає «Енергію», і гратиме за кордономСумыОбзор матчей Летнего чемпионата АРМФСТурнирыДнепр приглашает на Summer Dnepr Cup-2017!Экстра-лигаМихайло Грицина: «Інтерес з Білорусі був давно, але тоді не хотілося покидати Енергію»Экстра-лигаБоргун близок к возвращению в УраганЭкстра-лигаІгор Колихаєв: «Завдяки характеру команда дійшла до титулу чемпіона» (+відео)Сборная УкраиныMontesilvano Futsal Cup: украинский десант ждут на побережье АдриатикиОстальной мирМаксим Воронин: «Даже у белорусского терпения есть предел»ХмельницкаяТоп-10 голів Преміум-ліги на відкритих майданчиках-2017 (2 тур)ХарьковХарківський футзал 9 випуск кубок ФК Універ весна 2017ХарьковЛучшие голы 22-го тура 31-го кубка ФК Универ

Волинь. Зі святом Трійці. Анонс

АМФВ щиро вітає усіх із Святом Трійці - це одне з найбільших християнських свят, яке святкується на 50-й день від Великодня в пам'ять зішестя Святого Духа на апостолів і присвячене прославлянню Святої Трійці.
 

Підходить до завершення пілотний проект змагань серед ветеранів та Корпоративна ліга Волині. У обох лігах залишилися лише одні вихідні перед фінішними матчами. А от літній чемпіонат Волині на відкритих майданчиках «Співдружність 2017» лише на старті.
 
Задля запобігання маніпулюванням результатів на фініші у ветеранських баталіях у четвер будуть зіграні матчі, що були пропущені у силу різних причин. Так, перед заключними турами «Володимирівка» та «Ветеран-Лучеськ» на майданчику Військового ліцею вестимуть заочну боротьбу за перші місця, почергово граючи із ківерцівським «Колосом». У спини їм дихає «КС-Ветеран», котрий зійдеться у протистоянні із бойовим «Ярдом» та не покладає надії на осічку конкурентів. Саме ці матчі й вирівняють команди перед заключними турами у турнірній таблиці і остаточно сформують коло претендентів на титул Чемпіона області з футзалу серед ветеранів вікової категорії 35+ у сезоні 2017 року.

Матчами літнього чемпіонату продовжиться напружений ігровий тиждень, де після стартового туру, поки що рано виділяти фаворитів, однак певна когорта команд уже проглядається.

Недільні ж баталії майже одночасно розпочнуть одразу дві ліги. На майданчику «Арени Спорт» команди корпоративки «Модерн-Експо» та «Приват» розігріються перед заключним туром. Далі естафету футзальних баталій продовжать нестримні «татрафанівці» та відважні «теремнівці». Заключна пара дев’ятого туру покаже як торчинська торсида бажає отримати срібні нагороди КЛВ.

А от на військовому ліцеї буде точитися справжня боротьба за нагороди у ветеранських баталіях. Із різною долею успіху на медалі претендують одразу п’ять колективів, але все буде залежати від кожного матчу та від кожного набраного залікового пункту. Бажаємо успіху всім командам.

Після важких та напружених матчів на усіх спортсменів очікує церемонія нагородження.

Календар

8 червня (четвер)
Військовий ліцей
(вул. Стрілецька, 6)
Майданчик №1


8-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

18.00  Володимирівка – Колос
19.00  КС-Ветеран – Ярд
20.00  Лучеськ-Ветеран – Колос

10 червня (субота)
Військовий ліцей
(вул. Стрілецька, 6)
Майданчик №1


2-й тур. Співдружність. Перша ліга

17.00  Сахарадо – Бережанка
18.00  Стадіум – West Side
19.00  Олімп – Рятівник
20.00  Ярд – Радивилівмолоко
 
Майданчик №2

2-й тур. Співдружність. Вища ліга

17.00  Спартак – Теремно Хліб
18.00  Бешкетники – Козаки
19.00  Агромат – Бренд Груп
20.00  Мотор – Мідас

11 червня (неділя)
Центральний майданчик


9-й тур. Корпоративна Ліга Волині

17.00   Модерн-Експо – Приват
18.00  Теремно Хліб – Tatrafan Film
19.00  Торчин – Мотор

Військовий ліцей
(вул. Стрілецька, 6)
Майданчик №1


9-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

15.00  Ярд – Володимирівка
16.00  Ветеран-Лучеськ – КС-Ветеран
17.00  Колос – Метеор

10-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

18.00  Ветеран-Лучеськ – Ярд
19.00  Колос – Володимирівка
20.00  Метеор – КС-Ветеран

Джерело - http://www.amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.