ВетераныЮрий Надточий и Сергей Буймов: «Мы всегда болеем друг за друга»РоссияРоссия. Суперлига. 3 тур. LIVE!Женский футзалКазахстан – Україна – 0:7. Післямова + ВІДЕО Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. «Дети капитана Ковальчика» громят «ИнБев/НПУ»ВетераныАлександр Карнаушенко: «От полуфинала «Черное море» – «Шахтер» получил огромное удовольствие»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. РикардиньоЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. LIVE!Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Стали відомі всі учасники «Фіналу чотирьох»Женский футзалЄвро-2019 з футзалу серед жіночих команд: Україна розгромила Казахстан і здобула путівку на ЄвроВетераныИгорь Ментюков: «Во время таких турниров чувствуешь себя молодым»Женский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 3. LIVE!ВетераныВетераны. День 4. ФиналыЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Україна. АнонсПольшаПольша. Экстракласа. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЄвгеній Смоловик: "Готуємося до гри з "Соколом" в штатному режимі"РоссияАлександр Астафьев: «Задача – выйти в плей-офф»ЛьвовВолодимир Котович: Мрію зіграти за «Галицьку здобу» в Екстра-ЛізіКиевПрограмма кандидата на должность Председателя Федерации футзала города КиеваРоссияРомуло: «Тино Перес – для меня особенный тренер»Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. Анонс. Уравнение со многими неизвестными

Володимир Котович: Мрію зіграти за «Галицьку здобу» в Екстра-Лізі

Інтерв'ю з гравцем "Галицької здоби"


 - Володя, вже незабаром Ви станете ще одним рекордсменом «Галицької здоби», зігравши 100 матчів за команду. Чи пам’ятаєте коли відбувся ваш дебют у складі «пекарів»?
- Привіт, справді вже у найближчу суботу сподіваюся проведу свій 100-й матч за «Галицьку здобу». Щодо дебюту, то таке забути важко. Прем’єрний матч за «пекарів» зіграв у 2014 році проти команди «ЛьвівСіті». Прикро, що тоді ми поступилися – 2:3.

- Взагалі, як Ви потрапили до складу «червоно-жовтих», адже Володимир Котович є тією людиною, яка грає за «пекарів» чи не з перших років існування?
- Запросив мене у команду Андрій Лалак, з яким раніше я грав ще за «Елекс». До речі, тоді там теж тренером був Сергій Тригубець.

- За майже сто матчів проведених у «Галицькій здобі», який із матчів та забитий Вами гол запам’ятався найбільше?
- Ніколи не забуду наш «золотий» матч проти «Інкогніто», де ми з труднощами перемогли – 1:0. Щодо голу, грали ми з «Кордоном», перемогли – 3:2, а мені вдалося забити переможний м’яч.

- У кар’єрі Володимира Котовича була не лише «Галицька здоба»...
- Так. Окрім «пекарів» були ще виступи за «Знесіння», «Сало-Япі», «Елекс», «Перша Приватну Броварню».

- Як розпочинався Ваш шлях у футболі, хто був першим тренером?
- Хороший приятель сказав, що «Енергія» набирає футзалістів 1995-ого року народження, вирішив спробувати свої сили у цій команді, де успішно провів 4 роки. Першим тренером тоді був Винницький Андрій Ількович.

- Знаю, що окрім футзалу ще й займаєтеся великим футболом...
- Не так давно почав грати за футбольний клуб «Патріот».

- З ким найбільше товаришуєте у команді?
- З Андрієм Яблонським та Олексієм Чекаленком.

- Перейдемо до виступів «Галицької здоби» у різних чемпіонатах. Розпочнемо з Гранд-ліги Львова, як Ви вважаєте, які шанси у «пекарів» наздогнати «Максимус»?
- Шанси непогані, потрібно перемогти в двох останніх турах, а там вже чемпіонство вирішиться за підсумками чемпіонату або ж в «золотому матчі». Цей сезон для нашої команди є найважчим за останні роки, але впевнений, що команда покаже свій найкращий футзал в заключних турах і захистить свій чемпіонський титул.

- Нещодавно завершився чемпіонат «Знесіння», де «Галицька здоба» зайняла друге місце. Чого не вистачило «пекарям» щоб вибороти золото?
- Стабільності. Ми зайняли друге місце. Сподіваюсь на другий рік зіграємо краще. На «Знесінні» сподобався рівень команд-учасників. За останні роки цей чемпіонат починає набирати обертів і стає набагато цікавішим.

- «Галицька здоба» також виступає у чемпіонаті «9-ки», кілька слів про ці змагання?
- Організація змагань нічим не поступається іншим турнірам, є багато конкурентоспроможних команд.

- Ви побували на грі Суперкубку України між львівською «Енергією» та херсонським «Продексімом». Які враження залишилися від цієї гри?
- Лише позитивні. Була дуже цікава гра. Сподобалася гра молодих гравців «Енергії», які за рахунок бажання переграли більш досвідчений «Продексім».

- Ваші кумири у футболі?
- Такими гравцями є Лука Модрич, Кріштіану Роналду.

- Які мрії у Володимира Котовича пов’язані з футзалом?
- Хотілося би зіграти за «пекарів» у матчах Екстра-ліги.

- Чим займаєтеся у буденному житті, хобі, сімейний стан?
- Працюю, а вільний час проводжу активно, полюбляю бавитися у FIFA з друзями. Поки що не одружений.

Джерело - Розмовляв Ігор Воробій

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.