Экстра-лигаОлег Зозуля покидает «АРПИ Запорожье»Экстра-лига«Енергія» розпочинає підготовку до нового сезонуЖенский футзалОлег Шайтанов: «Треба скористатися шансом та потрапити на Євро-2019»Футзал в миреЛіга чемпіонів з футзалу: результати жеребкуванняЖенский футзалЄвро-2019 серед жінок: стали відомі суперники збірної України ПортугалияРикардиньо: «Главное – сделать для развития футзала как можно больше»Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Вважаю, що потрібно щось змінювати»Женский футзалЮлія Форсюк: «Ми повинні претендувати на потрапляння до фінальної стадії Євро-2019» Футзал в миреНовости от FutsalMania: Перич возвращается в Сербию, а Диого – в БельгиюЖитомирУ Житомирі відбувся другий турнір ліги дворових команд “Мрія”ИспанияГравець "Мовістар Інтер" Гадейя визнаний MVP сезону 2017/2018 у іспанській ПрімеріИспанияЛучшие голы «Хаэн Параисо Интериор» в сезоне-2017/18УкраинаАртем Терентьєв: “Є бажання створити гідний футзальний продукт”Экстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мои тренерские принципы – самоотдача, выполнение установки на игру и вера в победу»Женский футзалОлег Шайтанов: «Часу на розкачку перед матчами з Італією не було»ПольшаДебютанты. Честолюбивый «Акана Оржель», или Операция ЭкстраклассаЭкстра-лига"Кардинал-Рівне" розпочинає підготовку до нового сезонуЮношеский футзалВолодимир Салій: «Для молодих гравців – це колосальний досвід»Юношеский футзалMontesilvano futsal cup: івано-франківці на турнірі в ІталіїЭкстра-лигаОфіційно: Владислав Моспан – новобранець «Урагану»

Володимир Салій: «Для молодих гравців – це колосальний досвід»

Тренер "ураганівської" Академії поділився враженнями від турніру в Італії

В Італії добіг до свого завершення міжнародний турнір "Montesilvano Futsal Cup-2018", за підсумками якого об'єднана команда України (U-17) посіла п’яте місце. Честь "синьо-жовтих" захищали п’ятеро вихованців Академії НФК "Ураган", тріумфаторів Юнацької Екстра-ліги, - Микола Гуйван, Роман Роїк, Дмитро Титов, Олександр Дичук, Віктор Русин. Помічником головного тренера збірної Віталія Одегова був наставник Володимир Салій, який і поділився з клубною пре-службою враженнями від змагань на міжнародній арені.

- Поїздка дуже цікава, тому враження тільки позитивні. Зібралася хороша команда з гравців, яким ще немає 17 років, і скажу, що наші діти показали все, що вміють, в кожній грі демонстрували характер, бійцівські якості. Ще не вистачає майстерності, роботи з м’ячем, але, загалом, мали би вийти з групи без проблем, однак в одній грі нам не зарахували чистий гол, в першому матчі з бельгійцями на останній секунді пропустили...

Втім, позитивом стало те, що наша збірна згуртувалася, в колективі був хороший мікроклімат. Відчувалося, що для них - це велика честь захищати синьо-жовті кольори і велика відповідальність. Усі хлопці були зібрані, максимально викладалися на кожному тренуванні, тому – молодці. Можливо, десь програвали у тактичному плані, бо європейці краще підготовані в цьому плані, і більш грамотні. Водночас відзначу і рівень турніру. В одній з італійських команд вісім бразильців та один японець, їхня команда демонструвала просто космічний футзал, вони якраз і стали переможцями.

- Як оцінюєте свої підопічних у складі збірної, і чи відзначав когось з них головний тренер?
Віталій Одегов сказав, що нашими дітьми задоволений. По Миколі Гуйвану питань взагалі немає. Він викликався по U-18, і цього разу теж дуже потужно відіграв на воротах, всі матчі провів на максимумі. Задоволені діями Дмитра Титова, Романа Роїка, менше проявив себе Олександр Дичук, бо він травмувався. Віктор Русин зіграв непогано першу і останню гру, трішки йому не виходило в деяких моментах, думаю, далося взнаки, що він місяць був у гіпсі. Загалом, для молодих гравців - це колосальний досвід!

- Як спрацювалися з Віталієм Одеговим?
Дуже комфортно! Це великий професіонал, вихована, тактовна людина, толерантна до хлопців. Видно, що він - на своєму місці, було приємно спостерігати за його роботою, як він підходить до тренувань. Були і тактичні заняття, і теоретичні, на кожну гру старалися мотивувати дітей, робили їм масажі, бо не вистачало відновлення. Загалом, я почерпнув для себе багато чого цікавого. Віталій Одегов ділився цінним досвідом, тому враження від співпраці тільки хороші.


 

Джерело - НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.