ЛьвовскаяАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЭкстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Беларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Юношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікуванняЭкстра-лига«Цифры знают все»: Андреев турЭкстра-лигаЕкстра-Футзал | 2017 | Перший випускЭкстра-лигаАндрій Хамдамов: “Приємно забивати по чотири за гру, але розслаблятися ніколи”ХарьковскаяЛучшие голы 1-го тура ФК Универ осень 2017Международный футзалДмитро Михайленко і Сергій Стромілов продовжать кар'єру в латвійському ТФК "Резекне"БеларусьБеларусь: обзоры матчей 3-го тура (обновляется)Международный футзалЭРА-ПАК в Брно не удержал свои ворота сухими, но победу не упустилЗапорожскаяКубок на призы газеты "Неделя и люди". 2-й тур. Как "Колесо-центр" "переехал" АРПИ (обновляется)Винница24 сентября в Виннице стартует 15-й сезон футзальных соревнований среди IT - компаний городаДрогобычАрбітри Асоціації футзалу Львівщини дебютували в Екстра-лізі

Володимир Шеремета: «Наша «бронза» - хороший результат»

 

Ветерани соснівського «Рочина» (Львівська обл.) успішно виступили на чемпіонаті України з футзалу у віковій категорії 50 років і старші. З далекої Одеси команда з Соснівки повернулася не з порожніми руками – бронзовими медалями та кубком за третє місце. Такий результат капітан команди Володимир Шеремета вважає більш, ніж успішним. Про це та багато іншого він розповів в інтерв’ю.
 

Володимир Шеремета в боротьбі з Романом Смирновим (праворуч)
 
Володимире Михайловичу, як у ветеранів соснівського «Рочина» виникла ідея взяти участь у чемпіонаті України з футзалу?
– У таких турнірах ми неодноразово беремо участь. Можна сказати, що футзальні змагання серед ветеранів в Одесі для нас є традиційними. Загалом наша ветеранська команда старається брати участь у багатьох змаганнях, які проводить комітет ветеранського футзалу АФУ, а також які проходять під егідою ветеранського комітету Федерації футболу України. У 2014 році ми стали чемпіонами України з футболу у віковій категорії 50 років і старші. Однозначно можна сказати, що ми не тільки ветеранська футзальна команда, а ще й футбольна.
 
Які враження від турніру в Одесі?
– Хороші. Там завжди були сприятливі умови для проведення ветеранських турнірів такого рівня. Можна поєднати не тільки змагання, а й відпочинок. Чесно кажучи, цього року на турнір до Одеси складно було зібрати найсильніший склад. Чимало наших гравців якраз у віці 50 років і старші працюють тренерами чи начальниками у командах майстрів. Зважаючи на це, забрати цих людей на кількаденний турнір є, звісно, непросто. Незважаючи на це, Львівщина має великий потенціал футболістів-ветеранів, тому буквально за місяць до офіційних матчів в Одесі ми зібрали нашу команду і визначилися зі складом. Окрім мене, кістяк нашої команди склади Богдан Косар, Анатолій Саулевич, Віктор Башта, Роман Лаба, Михайло Воробець, Ігор Костюк та Володимир Курівчак.

 
 
Які завдання на футзальний чемпіонат України перед командою поставив її президент Ігор Смолинець?
– У нас завжди максимальні завдання. Ігор Смолинець навіть цього нам не нагадував, оскільки ми зажди були, є і будемо максималістами. Можливо, за перше місце нам би реально було поборотися, якби ми у своєму складі мали воротаря. Дуже часто ми грали без воротаря, застосовуючи тактику з п’ятим польовим гравцем. Вона себе оправдала. Ця схема нам неодноразово допомагала у футзальних матчах. Воно нам дає шанс розіграти зайвого футболіста. В загальному наш президент Ігор Смолинець постійно телефонував і цікавився результатом. Він живе не тільки футболом, а ще й футзалом і завжди нам старається допомагати.
 

– У півфіналі «Рочин» поступився одеському «Чорному морю» - майбутньому чемпіону України.
– І при чому неодноразовому чемпіону України. Вважаю, наш суперник був майже професійною командою. Чи були шанси на успіх? Мабуть, що так, хоча ще раз додам, що «Чорне море» - дуже сильна команда з хорошим підбором виконавців. На початку матчу ми мали два гольові моменти, які не змогли реалізувати, натомість суперник наші помилки зумів перевтілити у голи. Можливо, у цьому матчі нам не пощастило, але ці слова аж ніяк не применшують заслуги команди суперника вийти у фінал турніру.   
 
 
Володимире Михайловичу, третє місце – успішний результат для «Рочина»?
– Однозначно. Рівень чемпіонату був дуже високий. І мова тут піде не тільки про господарів турніру. Наш президент Ігор Смолинець оцінив результат команди більш, ніж успішний.
 
Як Вам організація турніру в Одесі?
– На якісному рівні. Якщо арбітри і помилялися, то так, що ніхто особливо не був засмученим. За організацію та арбітраж турніру я б поставив високу оцінку.
 
Які теперішні плани ветеранської команди «Рочина»?
– Грати у футбол поки ноги носять (сміється). Які плани можуть бути у 50 років? Зараз маємо кілька запрошень на турніри за кордон, а також Кубок України. Будемо їх розглядати і приймати рішення щодо участі у цих змаганнях.
 
Богдан Пастернак спеціально для futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.