Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8: невероятные концовки, подвиги Лысенко и победа «Эпицентра» Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8: рубка в Киеве и Львове, неожиданность в Херсоне и сенсация в ОдессеЖитомир15.00. Житомир. Третій тур Вищої ліги. Онлайн центральних матчівПервая лига Футзальним досвідом з «Дніпром» (Черкаси) поділиться Назар ЯцишинЭкстра-лигаМФК «Продэксим» приветствует нового игрокаЖенский футзал Отбор ЮОИ-2018: у юношей ничья с Венгрией, у девушек – с АзербайджаномЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8. LIVE!ВетераныМастер-класс от ветеранов "Черного моря"Кубок УкраиныКубок України. “Галицька Здоба” тріумфує в Івано-ФранківськуФутзал в миреГрозная «Дева»Ивано-Франковск11 листопада стартує чемпіонат Івано-Франківської області з футзалуСборная УкраиныУкраина в отборе ЮОИ-2018: юноши уступили Португалии, девушки – ИталииИспания"Мовистар Интер": лучшие голы октября-2017Ветераны“Енергія-Тайм” — переможець турніру серед ветеранів “Кубок ректора СНУ” у Луцьку (ВІДЕО)ХарьковПередача Харьковский футзал от 02.11.17ХарьковЛучшие голы 8-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ХмельницкийПреміум-ліга: прев’ю 2-ого туру у дивізіоні 1ЗапорожьеЗапорожье. Премьер-лига. Анонс матчей 3-го тура.Экстра-лигаЭкстра-лига. Дела судейские. Эпизод третий: о моде, погоде, чудесах и неприкасаемыхЭкстра-лигаАнонс 8-го тура: без «Оранжевой машины»

Збірна України U-17 завершила збір в Івано-Франківську

"Синьо-жовті" зіграли три товариські матчі з місцевими командами

Юнацька збірна України U-17 в рамках короткотривалого навчально-тренувального збору, який з 27 вересня по 2 жовтня відбувся в Івано-Франківську, зіграла три товариські поєдинки з місцевими командами. Наставник "синьо-жовтих" Віталій Одєгов запланував збори і спаринги саме у такому форматі, як юні українці на початку листопада гратимуть у кваліфікації Юнацької Олімпіади-2018. Приємно, що кольори юнацької збірної захищали одразу семеро гравців "Урагану-2 КФВ".

 

У четвер, 28 вересня, суперником юнацької збірної стала команда "Віза Вторма", яка цьогоріч дебютує у Першій лізі. Не дивлячись на коротку лавку запасних, "мануфактурники" вибороли перемогу з рахунком 6:4. У складі "Візи" дублями відзначились Роман Горбатий, Станіслав Паньків та Ярослав Сем’янчук. У "синьо-жовтих" забивали Владислав Завертаний, Максим Галич, Денис Бланк та Едуард Нагорний.

 

 

У п'ятницю, 29 вересня, підопічні Віталія Одєгова "розписали" бойову нічию з першоліговим "Епіцентром К10" - 3:3. Голи у юнацької збірної забили Олег Негела, Денис Бланк і Петро Сенюк. Наступного дня збірна України U-17 у повному складі відвідала матч 3-го туру Екстра-ліги "Ураган" - "ІнБев-НПУ", а вранці у неділю провела свій третій контрольний матч.

 

Суперником підопічних Віталія Одєгова був аматорський колектив "Старий Пес". По ходу поєдинку "синьо-жовті" мали ігрову перевагу, але нереалізація своїх моментів призвела до того, що у підсумку 17-річні "збірники" програли з мінімальним рахунком 2:3. Голи у юнацької збірної забили Денис Бланк та Владислав Завертаний.

 

 

Нагадаємо, що збірна України U-17 готується до матчів кваліфікаційного раунду Юнацьких Олімпійських Ігор, який проходитиме у листопаді у Сербії. Суперниками "синьо-жовтих" будуть збірні Сербії (01.11), Португалії (02.11) та Угорщини (04.11).

 

Олег ЛАНЯК, за інформацією сайту АФУ

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.