Футзал в мире12.00. МФК «КПРФ» – АФК «Кайрат». Международный турнир в ТюмениЭкстра-лигаМаксим Павлюк: «Второй тайм мне понравился»РоссияВеликая «Дина» и пресловутый человеческий факторФутзал в миреНовости от FutsalMania: Батерия возвращается в ИспаниюБеларусьДмитрий Шамли: «Гомельское дерби – это дерби вдвойне»Футзал в миреЗавтра стартует RECORD MASTERS CUP-2018Чемпионат мираЧоловіча студентська збірна України побореться за «бронзу»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України – у фіналі чемпіонату світу!Экстра-лига«Продэксим» вновь крупно обыграл «Мимель»УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал. Росія – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Півфінал. Україна – Франція. АнонсФутзал в миреДенис Овсянников и Дмитрий Бондарь переходят в румынскую «Информатику»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». Ізраїль – Україна – 2:6Экстра-лигаОлег Лук’яненко: «Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал. Україна – Польща – 5:3Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів» Экстра-лига«Продэксим» в Ужгороде разгромил «Мимель»Первая лига Перша ліга: коментарі представників команд перед стартомЧемпионат мираСтудентський чемпіонат світу: чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє з Польщею

Жіноча студентська збірна України обіграла збірну Росії

На чемпіонаті світу серед студентів жіноча студентська збірна України здобула третю перемогу поспіль

Поєдинок, який, вочевидь, був центральним у групі «А», розпочався трохи раніше, ніж планувалося спочатку. Так, гра між збірними України та Росії мала би розпочатись об 11.00. Але потім стало відомо, що цей поєдинок буде перенесений на 9.00 за київським часом. Можливо, цей перенос у чомусь також допоміг нашій збірній у цьому над принциповому двобої.

Перед матчем виникало одне питання: чи дасться взнаки день відпочинку, який був у збірної України? Теоретично він мав піти на користь підопічним Олега Шайтанова, оскільки вони мали бути трохи свіжішими за росіянок. Однак, у той же час російські футзалістки мали після двох ігор набрати ходу, і вони були в ігровому тонусі. Тому, такий аспект гри був дуже важливим. В принципі, він дався взнаки, коли українки, за традицією цього студентського «мундіалю», першими пропустили. Так було і в поєдинках проти Польщі та Канади. Так сталося і зараз. Але потім своє вагоме слово сказала Юлія Дударчук. Саме два її голи вивели збірну України вперед. Російські футзалістки протягом першого тайму намагались відігратись, змушуючи наших дівчат грати переважно на оборону. До того ж, проблем додавав і той факт, що в пасиві у «синьо-жовтих» вже було п’ять командних фолів. Однак, підопічні Олега Шайтанова змогли вистояти.

Логічно було передбачити, що у другому таймі збірна Росії мала би додати обертів та збільшити тиск на ворота збірної України. Дійсно, росіянки намагалися створювати моменти біля воріт Цикаленко. Однак, голкіпер «синьо-жовтих» кілька разів виручила свою команду. Хоча в одному з епізодів ворота збірної України від голу врятувала хрестовина. Однак, у той же час неможливо не відзначити небезпечні контратаки збірної України, які могли привести до третього взяття воріт збірної Росії. Та, на жаль, жоден з цих контрвипадів не був втілений у гол. Разом з тим, підопічні Олега Шайтанова змогли вистояти, коли їх російські опонентки пішли вперед з п’ятим польовим. І це призвело до того, що жіноча студентська збірна України здобула перемогу з рахунком 2:1.

Отже, після трьох зіграних матчів жіноча студентська збірна України має три перемоги та дев’ять очок у своєму активі, а разом з ними – і поточне перше місце у групі «А». Тепер підопічні Олега Шайтанова 23 серпня зіграють заключний поєдинок групового етапу проти збірної Ізраїлю. Початок зустрічі заплановано на 13.00 за київським часом.
 

Чемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». 
Росія – Україна – 1:2 
Голи: Дударчук (2)

Артем Терентьєв, «5х5»

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.