ПортугалияПортугалия. Финал. 3 матч. «Спортинг» – «Бенфика» 6:9. Фантастический матч в ЛиссабонеФутзал в миреОпределился состав участников Межконтинентального кубкаЛатвияДмитрий Михайленко: «В Резекне на футзале всегда аншлаг»БеларусьЕвгений Змысля. Яркие моменты сезона 2017/18ПольшаПавел Будняк – найкращий гравець Польщі сезону 2017/18Экстра-лигаОлександр Мирний: «Цікаво буде подивитись, на що здатна наша молодь»РоссияВладимир Разуванов: «Не могу этот сезон записать себе в актив»Бразилия«Карлос Барбоза» представил Дарлана, Алешандре перешел в «Марекко Футзал»Женский футзалЖіноча збірна України у другій товариській грі поступилась італійкам ПольшаАнджей Шлапа: «Приглашение от «Барселоны» – честь для нашего клуба» Экстра-лига«Енергія»: троє прийшли, троє пішлиЮношеский футзалВіталій Одегов назвав склад об'єднаної команди України (U-17) на «Montesilvano Futsal Cup-2018»РоссияРоссия. ТОП-5 лучших голов сезона 2017-18Женский футзалЖіноча збірна України у першому товариському матчі обіграла збірну ІталіїПортугалияПортугалия. Финал. 2 матч. «Бенфика» сравнивает счетИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3, 4, 5 матчей финала плей-оффИталияЭто футзал! This is Futsal - Ventottesima puntataРоссияЭмиль Алиев: "Хотим видеть комплексное развитие мини-футбола в регионах"БеларусьМорено покидает «Столицу»БеларусьОдин з найкращих бомбардирів Екстра-ліги продовжить кар’єру у Білорусі

Жіноча збірна України у другій товариській грі поступилась італійкам

У рамках підготовки до відбіркових матчів жіночого чемпіонату Європи збірна України зіграла другий товариський матч проти збірної Італії

Жіноча збірна України програла «Скуадрі адзуррі» у другій товариській грі

На жаль, підопічним Олега Шайтанова не вдалося здобути другу перемогу поспіль

Національна жіноча збірна України провела другий товариський матч проти національної жіночої збірної Італії. Враховуючи те, що напередодні підопічні Олега Шайтанова здобули перемогу з рахунком 0:3, були сподівання, що і у другій грі проти «Скуадри адзурри» «синьо-жовті» зможуть взяти позитивний результат. Але, на жаль, цього не сталося. Хет-трик Аріанни Помпозеллі призвів до того, що збірна Італії взяла реванш з таким же рахунком – 3:0.

Наставник жіночої збірної України Шайтанов Олег прокоментував для «5х5» підсумок другої гри:

- Якщо чесно, за цю поразку абсолютно не соромно. Просто італійки реалізували свої моменти, а ми – ні. Мабуть, свій ліміт реалізованих нагод ми використали у першому матчі, тому нам трохи не пощастило. Втім, нехай краще не щастить у товариських поєдинках, ніж під час відбору на жіночий чемпіонат Європи.

Артем Терентьєв, «5х5»

Фото: anygivensunday.it

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.