ПольшаАнджей Шлапа: «Приглашение от «Барселоны» – честь для нашего клуба» Экстра-лига«Енергія»: троє прийшли, троє пішлиЮношеский футзалВіталій Одегов назвав склад об'єднаної команди України (U-17) на «Montesilvano Futsal Cup-2018»РоссияРоссия. ТОП-5 лучших голов сезона 2017-18Женский футзалЖіноча збірна України у першому товариському матчі обіграла збірну ІталіїПортугалияПортугалия. Финал. 2 матч. «Бенфика» сравнивает счетИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3, 4, 5 матчей финала плей-оффИталияЭто футзал! This is Futsal - Ventottesima puntataРоссияЭмиль Алиев: "Хотим видеть комплексное развитие мини-футбола в регионах"БеларусьМорено покидает «Столицу»БеларусьОдин з найкращих бомбардирів Екстра-ліги продовжить кар’єру у БілорусіИталия«Лупаренсе» в следующем сезоне не сыграет в Серии АИспанияРикардиньо отменил переход в «Спортинг»Испания«Мовистар Интер» – чемпион Испании!Ассоциация футзала УкраиныУ Хмільнику пройшло підсумкове засідання Виконкому АФУФутзал в миреНовости от FutsalMania: Лео переходит в "Спортинг", Иван забивает в Бразилии, Сито Ривера переезжает в ПарижОдессаЛига Содружества. 6-й тур. «Эпицентр К Таирова» обыгрывает «Черное море» (+ видео)ПольшаFUTSAL MASTERS 2018: українські клуби дізналися своїх суперниківЭкстра-лигаОфіційно: Микита Сторожук – новачок «Урагану»Женский футзалЖіноча збірна України вилетіла в Італію

Житомир: Чапський виводить "Атлет" на перше місце

Іван Чапський – герой центрального матчу 7 туру між ФК “Атлет-Житомир” та “ІнБевом”: Іван на заключній хвилині матчу завдав невідпорного удару по воротах “ІнБева” і приніс своїй команді не просто перемогу над принциповим суперником, а й перше місце у турнірній таблиці. У інших матчах вищої ліги було не так гаряче, хоча й інтрига у кожному з них була своя. 
Наприклад, “Медик” сподівався на невмотивовану “Енергію” після виграшу Чемпіонату України серед енергокомпаній, а натомість отримав у власні ворота сім м’ячів. “Форца” хоча і грала на рівних з “Коростенем”, все ж зазнала поразки з рахунком 2:0, а “ГазМяс” завдяки перемозі над своїм прямим конкурентом у битві за виживання СК “Візаж-Полісся” покинув зону вильоту. У іншому матчі 7 туру вищої ліги “Персей” нічого не зумів протиставити “Грантеху” – поразка 1:3.
 
ФК «Атлет-Житомир» – «ІнБев» 2:1 (1:1)
Голи: Коваль 7; Чапський 28; – Марцун 10;
Попередження: Ткачук – Левченко, Леонов
«Персей» – «Грантех» 1:3 (1:3)
Голи: Самчик 13; – Алєксєєв 10; Трибель 12; Орлик 13;
Попередження: Балажкевич – немає
ФзК «Форца» – «Коростень» 0:2 (0:1)
Голи: Скорода 4, 24;
Попередження: Ковпак – немає
«Медик» – «Енергія» 3:7 (0:3)
Голи: Когут 25, 26; Любченко 28; – Слюсар 8, 16, 16, 26; Яцковець 12; Базь 13; Добровінський 22;
Попередження: немає
«Енергія» після тріумфу на 17-му Чемпіонаті України з футзалу серед команд енергокомпаній у матчі з «Медиком» грала в економ-режимі. Тим не менше навіть такій невмотивованій «Енергії» господарі нічого протиставити не зуміли, а тому і першими пропустили після влучного пострілу Слюсара на восьмій хвилині. У надії змінити хід матчу на свою користь «медики» взяли тайм-аут, та замість зібратися з думками пропустили вдруге, а підсумував перший тайм Базь – 3:0.
У другому таймі ситуація на майданчику кардинально не змінилась: «енергетики» продовжили забивати, а «Медики» так і нічого не могли вигадати в атаці. Нарешті «розмочити» рахунок під завісу матчу вдалося Когуту, але на цьому господарі не зупинилися і невдовзі той-таки Когут скоротив відставання своєї команди ще на один м’яч. До цього часу у ворота «Медиків» влетіло уже сім м’ячів, а настрою підопічним Подранного не зіпсував навіть гол Любченка, який поставив крапку у звітному протистоянні – 7:3 перемога «Енергії».
СК «Візаж-Полісся» – «ГазМяс» 1:3 (1:2)
Голи: Розпотнюк 4; – Циба 5, 14; Островський 18;
Попередження: немає – Мороз, Островський
Дальній постріл у виконанні капітана СК «Візаж-Полісся» Розпотнюка уже став візитівкою для Олександра і справжньою проблемою для суперників команди Шиманського. Цього разу Розпотнюк так само наважився на удар з-за меж штрафного майданчика, який став першим голом у матчі. На виправлення ситуації «ГазМясу» знадобилося менше хвилини, паритет відновив Циба. У подальшому гості захопили ініціативу й взялися обстрілювати ворота юнаків СК «Візаж-Полісся», та що тільки не вигадували футзалісти «ГазМясу» в атаці, а м’яч вперто не йшов у ворота. Так тривало до заключної хвилини тайму, поки за справу не взявся автор першого голу гостів Циба – 2:1.
У другій половині матчу гості продовжили насідати на ворота СК «Візаж-Полісся» й поступово їм вдалося кількість перетворити у якість, а один із таких моментів завершився голом Островського. Згодом підопічні Шиманського пропустили ще декілька небезпечних атак на власні ворота, втім  більше не пропустили, а після 25-ї хвилини захопили ініціативу й взяли в облогу ворота «ГазМясу». І хоча гольових моментів господарі створили більше ніж достатньо, проте жоден із них у гол так і не перетворили, а тому «ГазМяс» святкував другу перемогу в сезоні.

Перша ліга

Поки вся увага футзальної громади була прикута до протистояння “Атлет-Житомир” з “ІнБевом”, у першій лізі відбувалися свої баталії. Безумовно, топ-матчем першості стала дуель “Галанту” з “Актив-Агро”, яка завершилась вольовою перемогою лідера МФК “Галант” з рахунком 7:6, переможний гол на рахунку Віталія Бенедицького. І якщо гравці “Галанту” доклали титанічних зусиль для досягнення переможного результату, то футзалістам “ІнБев-2” довелося грати на втримання рахунку у матчі з юнаками ДЮСШ “Полісся” – перемога “пивоварів” із рахунком 5:4. Натомість у заключному матчі першої ліги боротьби не вийшло й “Штурм” склав зброю перед амбіційними “авіаторами”, які завдяки цій перемозі піднялися у турнірній таблиці на п’яту сходинку.
 
МФК «Галант» – «Актив-Агро» 7:6 (1:1)
Голи: Безверхий 8, 25; Тарасюк 19, 24, 24; Бенедицький 22, 26; – Вишневський 2, 24; Нетрибійчук 19, 21, 24; Сидоренко 16;
Попередження: Крайнов, Безверхий, Бенедицький А. – немає
Звітний матч для «Актив-Агро» почався із забитого м’яча, автором якого став Вишневський. Після пропущеного голу гравці «Галанту» значно додали в активності, а тому воротарю «Актив-Агро» Коломійцю доводилося постійно рятувати свою команду від пострілів з різної дистанції у виконанні господарів. Та як не старався Богдан, а з ударом Безверхого не впорався – 1:1. В атаці футзалісти «Актив-Агро» зробили ставку на контр-атакуючу гру і хоча жоден зі своїх моментів так і не реалізували, завдали чимало клопоту захисту «Галанту» на чолі з воротарем Крайновим.
За схожим сценарієм розпочався і другий тайм: гості знову вийшли вперед, цього разу свою індивідуальну майстерність продемонстрував Сидоренко, якого гості не спромоглися зупинити навіть втрьох. Господарі відігралися після штрафного у виконанні Тарасюка, однак не встигли гравці «Актив-Агро» розвести з центру майданчика, як Нетрибійчук опинився на вістрі атаки і знову вивів гостей вперед. Цього разу у плани «Галанту» знову втрутився Нетрибійчук, який у підсумку оформив хет-трик. Протягом заключних хвилин матчу команди влаштували гольову перестрілку, протягом якої «Галант» «горів» у три м’ячі й зумів не лише ліквідувати дефіцит пропущених м’ячів, а й вирвати перемогу, переможний гол за 12 секунд до фінального свистка забив Віталій Бенедицький.
ФК «ІнБев-2» – ДЮСШ «Полісся» 5:4 (5:1)
Голи: Голеня 2; Горносталь 9, 11, 13; Сенько 10; – Кравец 3, +21; Слободенюк 15; Вознюк 20;
Попередження: Тібейкін, Сенько – Скримінський
Команди ще до третьої хвилини встигли обмінятися голами, після чого ініціатива поступово перейшла до юнаків ДЮСШ «Полісся». Та попри тиск юнаків «Полісся» на ворота суперника, наступний гол у матчі влетів саме у їх ворота, його автором став Горносталь. Після другого голу господарі поступово перекрили кисень атакам суперника й невдовзі взялися забивати свої голи, яких до завершення тайму назбиралося чотири, а підсумував першу половину матчу класним пострілом у дев’ятку Горносталь.
У другому таймі господарі збавили оберти, хоча й моменти біля воріт вихованців ДЮСШ «Полісся» виникали регулярно. П’ять пропущених голів у першому таймі стали хорошим стимулом для підопічних Романова, які зуміли скоротити відставання на початку другої половини матчу й у подальшому продовжили виправляти становище. Так Вознюк разом із Кравцем впродовж двох хвилин спромоглися скоротити відставання до мінімуму й забезпечили нервову кінцівку матчу. Однак на більше сил юнакам «Полісся» не вистачило й усі їх атаки завершились невдачею, а тому фінальна сирена зафіксувала непросту перемогу «ІнБев-2» з рахунком 5:4.
ФзК «Штурм» – «Авіатор» 1:4 (1:2)
Голи: Тимощук 11; – Богдан 4, 11; Горкавчук 24; Хіміч Р. 25;
Попередження: немає – Богдан, Самійлик
У заключному матчі неділі ФзК «Штурм» протистояв безпосередньому конкуренту за п’яте місце в турнірній таблиці – «Авіатору». Першими у гру включилися саме «авіатори», які уже на четвертій хвилині розігнали стрімку атаку й вивели на ударну позицію Богдана – 1:0. Господарі спробували швидко організувати відповідь, але безрезультатно, адже футзалісти «Авіатора» не бажали поступатися територіальною перевагою, а до всього ще й Богдан оформив дубль. Та як би надійно не виглядали у захисті гості, господарі все ж спромоглися на «гол у роздягальню», його автором став Тимощук.
Попри всі старання господарів зрівняти рахунок у другому таймі, футзалісти «Авіатора» практично не підпускали суперника до власних воріт, а якщо гравцям «Штурму» і вдавалося доводити атаки до логічного завершення, у рамці бездоганно діяв воротар гостів Павленко. Всередині тайму команди встигли порадувати вболівальників на трибунах ФОКу грою на зустрічних курсах, а під завісу тайму Горкавчук відправив у ворота «Штурму» третій м’яч. Згодом господарі знову провалилися в обороні, цього разу помилку суперника використав Роман Хіміч, який і встановив остаточний рахунок матчу – 4:1 перемога «Авіатора».

Джерело - futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.