Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Плей-офф. 1/4 финала. Четвертые матчи. LIVE!РоссияРоссия. Суперлига. 17-й тур. LIVE!Элитный финал АФЛУКубок регіонів АФЛУ. День 1.Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Плей-офф. 1/4 финала. Ответные матчи... (обновляется)Футзал в миреВоин Карфагена. Как Бен Йеддер проделал путь из футзала в футболЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Плей-офф. 1/4 финала. Третьи матчи. LIVE!Первая лига Игорь Байдак: «Голкипер – это профессия, а вратарь – состояние души»ЛьвовСергій Тригубець: «У «Галицької Здоби» є перпективи для професійного зростання»Экстра-лигаДисциплінарні санкції накладені на представників "Кардиналу-Рівне" та ХІТаЭкстра-лига«Цифры знают все»: после первых матчей плей-оффЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Плей-офф. 1/4 финала. Ответные матчи. Анонс: главная интрига – в РовноИспанияВиват стандарты: «Барселона Ласса» и «Мовистар Интер» сыграли вничьюВсеукраинский финал АФЛУРоман Дзюрах: «Виходили на кожну гру з метою боротись до кінця»РоссияДмитрий Прудников: «Я вернулся в родной клуб – в место, где я вырос!»Элитный финал АФЛУРезультати жеребкування Кубку Регіонів АФЛУ 2018 + Розклад + Система розіграшуКубок УЕФА«Раба ЭТО» усиливается перед Финалом четырех Кубка УЕФАКазахстанКазахстан: Валенко забивает, «Актобе» побеждает (+ видео)Сборная УкраиныСборная Украины по футзалу – пятая в официальном рейтинге УЕФАПольшаРоман Смирнов возвращается в ПольшуЭлитный финал АФЛУ14.00. Жеребьевка Кубка регионов АФЛУ. LIVE!

Житомир: досвід б'є молодість

Якщо у центральному матчі вищої ліги між “Атлетом” та “Грантехом”, який нагадував класичне протистояння молодості та досвіду, боротьби не вийшло, то у заключній грі неділі автором сенсації мало не став “Персей”. Команда Малого трималася до останнього у матчі з “Енергією”, але до сенсаційної нічиєї дебютанту вищої ліги не вистачило двох хвилин, впродовж яких лідери “Енергії” Слюсар з Єлісєєвим принесли своїй команді перемогу. У інших матчах туру “ІнБев” розібрався з “Форцою” 5:1, “Коростень” – з юнаками СК “Візаж-Полісся”, а “ГазМяс” нарешті здобув першу перемогу в сезоні.
По завершенні матчів шостого туру у топ-три вищої ліги спостерігаємо магію числа три: три очки відділяє “Атлет-Житомир” від лідируючого “ІнБева”, так само на три пункти “Енергія” відстає від “атлетів”, а “Грантех” від “Енергії”. Далі у турінірній таблиці сформувалася група команд, у якої своє магічне число – 9. Завдяки перемозі у звітному турі до “Форци” з “Персеєм” приєднався “Коростень”, а «ГазМяс», здолавши у битві аутсайдерів “Медик”, покинув останню сходинку турнірної таблиці.
 
 
«ГазМяс» – «Медик» 6:2 (3:2)
Голи: Прус 4, 28; Островський 8; Харчук 10; Тівоненко 26; Михайленко 28; – Любченко 6; Романенко 7;
Попередження: немає – Данюк
Попри стартовий тиск «медиків», Дмитро Романюк, який вимушено зайняв місце у рамці воріт «ГазМясу», демонстрував дива реакції, а тому що тільки не вигадували гості, а пробити голкіпера господарів не зуміли. Футзалісти «ГазМясу» отримали свій шансу в атаці на четвертій хвилині, коли вивели на ударну позицію Пруса – 1:0. «Медики» відповіли одразу двома голами у виконанні Любченка і Романенка. Господарі швидко прийшли до тями й після серії змарнованих нагод відплатили «медикам» тією ж монетою, влучні постріли на рахунку Островського та Харчука.
Протягом другого тайму команди з перемінним успіхом володіли ініціативою, щоправда ближчими до голу були господарі. Однак, ні Прус, ні Островський свої нагоди біля чужих воріт не реалізували, так само як і їх опоненти – Романюк щоразу рятував свою команду. Під завісу матчу гості додали обертів й взялися штурмувати ворота суперника в надії врятувати гру, але на 26-й хвилині не встигли за атакою «ГазМясу», яку голом завершив Тівоненко. «Медики» одразу ж пішли грати з п’ятим польовим, але бажаного результату така тактика не принесла, а до всього підопічні Кучерова ще й двічі пропустили – 6:2 «ГазМяс» здобуває першу перемогу в сезоні.
«Коростень» – СК «Візаж-Полісся» 4:2 (3:1)
Голи: Мартинович 7; Козаренко 7, 11; Скорода 26; – Олексюк 14; Бугай 25;
Попередження: немає
На правах фаворита матчу коростенці зі стартових хвилин захопили ініціативу й почали активно підбирати ключі до воріт суперника. Юнаки СК «Візаж-Полісся» трималися до сьомої хвилини, коли Мартинович вперше вразив ворота житомирян. Не встигли гості оговтатись, як Козаренко подвоїв перевагу «Коростеня». За такого розвитку подій підопічні Шиманського сподівалися на контр-атаки, але коростенці поступово позбавили футзалістів СК «Візаж-Полісся» і такої можливості. Довівши згодом власну перевагу до трьох м’ячів, коростенці дозволили собі розслабитись, чим одразу ж скористався Олексюк, який за декілька секунд до перерви завдав невідпорного удару під поперечку воріт Грабовця – 3:1.
У другій половині матчу житомиряни отримали значно більше вольностей, але попри всі старання житомирян, пробити голкіпера «Коростеня» Грабовця їм ніяк не вдавалося. Вдруге засмутити воротаря господарів під завісу матчу зумів Бугай, але як тільки житомиряни задумалися про камбек, Скорода відправив у ворота СК «Візаж-Полісся» четвертий гол. На більше житомирянам ні сил, ні часу не вистачило – поразка 4:2.
ФК «Атлет-Житомир» – «Грантех» 6:2 (4:2)
Голи: Коваль 4, 5, 13; Чапський 12, 27; Омелянчук 28; – Трибель 3; Алєксєєв 12;
Попередження: Коваль, Киришун – Біляченко
Вилучення: немає – Ничипоренко
Стартові хвилини центрального матчу шостого туру пройшли під диктовку футзалістів «Грантеха», яким вдалося відкрити рахунок уже на третій хвилині. Перевага «Грантеха» трималась недовго, аж поки за справу не взявся Коваль. Капітан ФК «Атлет-Житомир» спочатку примудрився завдати невідпорного удару з гострого кута, а за мить оформив дубль пострілом зі штрафного. Після другого пропущеного голу гості повернули собі ініціативу, а тому роботи у воротаря «атлетів» Зорника значно додалося. Та якої б складності не були удари гравців «Грантеха», а Вадим із кожної дуелі виходив переможцем. Черговий сплеск активності команд прийшовся на 12-ту хвилину. Гравці ФК «Атлет-Житомир» взяли тайм-аут, по завершенні якого Чапський ударом з-за меж штрафного майданчика запалив на табло трійку навпроти своєї команди, а гості одразу ж забили у відповідь, гол в активі Алєксєєва. Крапку у першому таймі поставив Коваль, Юрію вдався гол-близнюк із гострого кута і знову у дальній кут воріт.
Виправляти становище футзалісти «Грантеха» взялися у другому таймі. Однак, хоча гра і проходила під диктовку гостів, у захисті «атлети» діяли практично безпомилково. До того ж усі карти гостям сплутав Ничипоренко, який заробив вилучення. Футзалісти «Грантеха» терпіли, але натиск «атлетів» у меншості стримали. Заключні хвилини матчу уже гості грали у більшості, але за чисельної переваги забити так і не змогли, натомість двічі пропустили, голи у порожні ворота забивали Чапський і Омелянчук.
ФК «ІнБев» – ФзК «Форца» 5:1 (1:0)
Голи: Марцун 2; Вакула 18, 21, 23; Леонов 24; – Савчин 28;
Попередження: Погорілець, Кожанов, Маліновський – Могильницький
Вилучення: Маліновський – немає
Господарі не стали відкладати питання забитих м’ячів у довгий ящик і уже на другій хвилині відкрили рахунок зусиллями Марцуна. У подальшому футзалісти «ІнБева» хоча і контролювали хід матчу, в атаці грали без особливого натхнення. А поки підопічні Соколовського знаходились у пошуках натхнення, гравці «Форци» безуспішно намагалися зрівняти рахунок. У підсумку у першій 14-хвилинці гол Марцуна так і залишився єдиним, а глядачам у залі ФОКу не залишалось нічого іншого як чекати на чергові взяття воріт у другому таймі.
У дебюті другої 14-хвилинки воротар «Форци» знову змушений був виймати м’яча з сітки власних воріт після удару Вакули. Згодом підтримка нечисельної, але галасливої групи вболівальників «ІнБева» надихнула Дмитра ще на два голи. Після третього пропущеного м’яча гості спробували перевернути гру завдяки чисельній більшості, але окрім декількох змарнованих моментів і чергового пропущеного голу від Леонова нічим не запам’яталися. За свої старання гості були нагороджені на заключній хвилині матчу, коли Савчину вдалося забити гол престижу.
«Енергія» – МФК «Персей» 3:1 (1:1)
Голи: Петренко +13; Слюсар 27; Єлісєєв 28; – Цирюк 10;
Попередження: Тарасюк – Цирюк, Глембоцький, Балашкевич
Для «енергетиків» звітний матч почався з двох пропущених атак, які мало не завершились взяттям воріт. Втім, ні лідер атак «Персея» Дорош, ні його одноклубник Самчик розписатися у воротах «Енергії» так і не зуміли. Господарі поступово заволоділи ініціативою, щоправда на рахунку це ніяк не позначилось. Ба більше, на 10-й хвилині Цирюк виборов м’яч у єдиноборстві, пройшов по флангу і невідпорно пробив у кут воріт «Енергії» – 1:0. Господарі спромоглися відігратися на заключних хвилинах першого тайму завдяки пенальті, який реалізував Петренко.
У другій половині матчу «енергетики» заграли куди активніше, але що тільки не вигадували в атаці, футзалісти «Персея» на чолі з воротарем Малицьким тримали оборону. При цьому контр-випади гостів, на вістрі яких традиційно опинявся Дорош, становили неабияку небезпеку воротам господарів. Час минав, «енергетики» гатили з різних дистанцій, розігрували «стінки», багатоходівки, а рахунок на табло залишався незмінним. Так тривало до 27-ї хвилини, поки за справу не взялися лідери «Енергії» Слюсар із Єлісєєвим. Першим зняти закляття з воріт «Персея» вдалося Сергію, а крапку у непростому матчі для «Енергії» поставив Єлісєєв – 3:1.

Перша ліга

У першій лізі у лідерські плани олевського “Штурм-Полісся” втрутилась “Квара”: Кварацхелія і Ко на заключних хвилинах матчу врятували нічию, яка дозволила “Кварі” піднятися на четверту сходинку турнірної таблиці. А поки олевчани змагалися з “Кварою”, МФК “Галант” у непростому матчі здолав “Авіатор” і завдяки цій перемозі одноосібно очолив першу лігу. Свої позиції закріпила і команда “ЖВІ ім. Корольова”, яка у неділю перемогла “ІнБев-2”.
Поступово звикають до футзального ритму вихованці ДЮСШ “Полісся”: у першому матчі суботи підопічні Романова здобули вольову перемогу над “Інтертелекомом”, а от свою наступну дуель “Актив-Агро”, яка більше нагадувала гольову перестрілку, програли з рахунком 7:5. Набраних три очки дозволили вищезгаданим командам покращити своє турнірне становище на одну позицію, замикає турнірну таблицю “Інтертелеком”.
 

Квара – Штурм-Полісся 2:2 (0:0)
Голи: Кварацхелія 20; Іванов 26; – Новак 19, ++26;
Попередження: Євдощук, Островський – Сорока Я.
ДЮСШ «Полісся» – «Інтертелеком» 2:1 (0:1)
Голи: Скримінський 22; Гаврилюк 26; – Окрушко 5;
Попередження: немає
Вилучення: немає – Сак
Вихованці ДЮСШ «Полісся» почали звітний матч першим номером, першими почали створювати небезпечні моменти біля воріт суперника, але першими пропустили – Окрушко використав помилку в обороні суперника і відкрив рахунок у матчі. Опісля активність господарів поникла, а тим часом голкіпер «Полісся» Мандзюк все частіше був змушений вступати у гру. Найчастіше воротам вихованців ДЮСШ докучав автор першого голу у матчі Окрушко, але більше у першому таймі Андрій не забивав.
На початку другої 13-хвилинки гравці ДЮСШ «Полісся» Вознюк та Кравець почергово мали свої шанси біля чужих воріт, однак підопічні Романова свої нагоди не використали. Загалом же у другому таймі господарям вдалося вирівняти гру й із плином часу моменти біля воріт «Інтертелекому» почали виникати все частіше і частіше. Наслідком такого сценарію став гол Скримінського на 22-й хвилині. Часу на виправлення ситуації у гравців «Інтертелекому» було вдосталь, але гості не гаяли часу і почали негайно штурмувати володіння ДЮСШ «Полісся». Натомість у відповідь «зв’язківці» отримали декілька небезпечних контр-випадів, один із яких закінчився вилученням Сака. Перетворити чисельну більшість у гол юнаки ДЮСШ «Полісся» зуміли за 14 секунд до фінальної сирени, переможний гол на рахунку Гаврилюка.
«Актив-Агро» – ДЮСШ «Полісся» 7:5 (3:1)
Голи: Сидоренко 4, 4, 17, 21, 22; Гаврилюк 8, 20; – Скримінський 10, 17; Кравець 15; Свистельник 21; Гаврилюк 25;
Попередження: немає
Лідеру «Актив-Агро» Сидоренку вистачило трьох хвилин на розвідку, опісля якої Олександр протягом декількох секунд оформив дубль. Усі атакуючі дії вихованців ДЮСШ «Полісся» обмежились декількома неточними ударами з-за меж штрафного майданчика, а після третього пропущеного голу у виконанні Гаврилюка, юнаки «Полісся» й зовсім зневірилися у власних силах, хоча й Скримінський ще у першому таймі зумів скоротити розрив у рахунку.
Як виявилося, перший тайм був лише генеральною репетицією. Так у другій 13-хвилинці команди влаштували справжню гольову перестрілку. Все почалося з голу гравця ДЮСШ «Полісся» Кравця, який звів відставання своєї команди до одного голу, після чого за справу знову взявся Сидоренко – 4:2. Загалом же у другому таймі вихованці ДЮСШ «Полісся» що тільки не вигадували, а стримати Сидоренка, який у підсумку оформив пента-трик не змогли. Підопічні Романова щоразу максимально близько наближалися до паритету, але щоразу Сидоренко відповідав своїми голами. На фоні успіхів Сидоренка дубль іншого Олександра – Гаврилюка, виглядав куди скромніше, хоча його вклад у підсумковий успіх «Актив-Агро» не варто недооцінювати. За іронією долі крапку у матчі поставив також Гаврилюк, але Владислав – перемога «Актив-Агро» 7:5.
«Авіатор» – МФК «Галант» 2:4 (0:0)
Голи: Самійлик 16; Горкавчук 22; – Безверхий 16; Чернишук 17, 19; Кульбака 25;
Попередження: Хіміч О., Хіміч Р., Майструк, Прокопчук – Тарасюк, Чернишук, Безверхий
Традиційна тактика стартового штурму у виконанні гравців «Галанту» бажаного результату не принесла: господарі успішно нівелювали всі атаки суперника, а усі небезпечні удари у виконанні Тарасюка і Безверхого парирував воротар «авіаторів» Павленко. Гості настільки захоплювались атакою, що час від часу зовсім забували про оборону власних воріт, чим одразу ж намагалися скористатися футзалісти «Авіатора». Однак, господарі жоден зі своїх моментів у гол так і не перетворили, так само як і їх опоненти.
Команди довго запрягали, а у другому таймі швидко поїхали. Все почалося з голу «авіатора» Самійлика, на що з інтервалом у шість секунд відповів Безверхий. Опісля була «хвилинка слави» Чернишука: протягом трьох хвилин Богдан встиг заробити «гірчичник» і оформив дубль. Після того, як рахунок став 3:1, господарі почали грати з п’ятим польовим. Така тактика виправдала себе на 22-й хвилині, коли п’ятий польовий Павленко знайшов пасом Горкавчука – 3:2. А от у наступному епізоді Володимир зіграв не кращим чином, а його помилку початував Кульбака – важка перемога «Галанту» 4:2.
«ЖВІ ім. Корольова» –  ФК «ІнБев-2» 4:1 (1:1)
Голи: Сичевський 3; Поляков 16, 17; Поліщук 18; – Мельник 3;
Попередження: Сичевський – немає
Команди видали надактивний початок тайму, наслідком чого стали голи Мельника та Сичевського, які почергово влітали у ворота «ЖВІ ім. Корольова» та ФК «ІнБев-2» з інтервалом у декілька секунд. Втім, такий жвавий початок матчу змінився безгольовою паузою, впродовж якої команди не надто радували глядачів у залі ФОКу небезпечними моментами. А оскільки спалахи активність у виконанні опонентів були нечастим явищем, то і на перерву команди пішли за рахунку 1:1.
Другий тайм для «ІнБева» з нереалізованого моменту Гурківського, на що господарі відповіли одразу трьома голами у виконанні Полякова та Поліщука. Гості спробували збити атакуючий темп підопічних Гусака за допомогою тайм-ауту, однак після хвилинної перерви футзалісти «ІнБев-2» хоча і створили декілька небезпечних моментів біля воріт суперника, все ж більше були змушені думати про захист власних володінь. Коли ж гості і підбиралися максимально близько до воріт «ЖВІ ім. Корольова», бездоганно у рамці діяв голкіпер Кириленко. У підсумку Ігор більше не пропускав, а його команда святкувала перемогу з рахунком 4:1.

futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.