Экстра-лигаЗ Юнацької Екстра-ліги – до дорослоїСумскаяАндрей Бурдюг: "Нам с Колей Белоцерковцем было на кого равняться и к чему стремиться"БразилияБразилия. Лучшие сейвы. ГиттаЭкстра-лигаОрест Боргун: «Хочу как можно быстрее вписаться в игру команды»Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. Лучшие голы, комбинации и сейвыБеларусьУкраинские голы в Беларуси-2. Девять голов от девяти бомбардировСборная УкраиныОлександр Косенко оголосив список гравців, які візьмуть участь у турнірі в ІраніЭкстра-лигаРоль стандартів у розрізі команд Екстра-лігиПервая лига Олександр Хурсов: «Добре, що чемпіонат Першої ліги розділений на два етапи»Экстра-лигаЕкстра-футзал-2018/19. Випуск 1РумынияНаши за границей. Бондарь и Овсянников вновь забиваютПольшаУкраинские голы в Польше-1. Четыре бомбардира – пять головКиевРуслан Хоботов став новим головою Федерації футзалу КиєваПольша​Польша. 1 тур. Сумской день в Экстраклассе (+ видео)Экстра-лигаЛьвів’янин Володимир Кардаш отримав нагороду від АФУПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы 1-го тураПервая лига Перша ліга: став відомий календар першого туруСборная УкраиныСемь игроков «Продэксима» вызваны в национальные сборныеИспанияИспания-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 1-го тураРоссияРоссия. Суперлига. 3-й тур. Месть «Новой генерации» была страшна

Житомир та Бердичів приймуть ветеранський Чемпіонат України

Житомир та Бердичів приймуть Чемпіонат України серед ветеранів у двох вікових категоріях

Традиційно у березні Житомир приймає Чемпіонат України серед ветеранів у трьох вікових категоріях: 35+, 45+ та 55+. Однак, цьогорічний Чемпіонат відбудеться у лише у двох вікових категоріях – 45+ та 55+, адже наймолодші ветерани – 35+, не зібрали необхідної кількості команд. Загалом участь у турнірі підтвердили 27 команд: 8 команд у віковій категорії 45+ і 19 у віковій категорії 55+. Житомирщину на турнірі представлять три команди: житомирське “Полісся” та Новоград-Волинський “Ветерани-Авангард” у віковій категорії 45+, у віковій категорії 55+ зіграє збірна Житомирської області.

Чемпіонат відбудеться протягом 15-18 березня, а матчі турніру відбудуться не лише у Житомирі, а й у Бердичеві. Так 15 березня команди вікової категорії 45+ проведуть матчі групового етапу у Бердичеві, у палаці спорту Батьківщина (вул. Європейська, 81), у Житомирі команди зіграють у залах ФОК (вул. Кибальчича, 9) та Динамо (вул. Чуднівська, 113).

Серед учасників Чемпіонату важко відшукати спортсменів без регалій. Практично всі виконавці заслужені майстри спорту України, володарі національних та європейських трофеїв. Чого лише варті імена Віталія Ятла, Федора Пилипіва, Олександра Кабаненка, Раміса Мансурова, Олега Безуглого, Віталія Чернишова, Ігора Москвичова, Олега Шайтанова, Миколи Костенка, Євгена Москвина, Тараса Шпички, В’ячеслава Листопада. Також свою участь у турнірі підтвердив головний тренер національної збірної України з футзалу Олександр Косенко.

45+:

  1. «Полісся» (45+) м. Житомир

  2. «Ветерани-Авангард» (45+) м. Новоград-Волинський» (Житомирська обл.)

  3. «STAVNI KIEV» м. Южноукраїнськ (Миколаївська обл.)

  4. «Чорне море» (45+) м. Одеса

  5. ФК «Южноукраїнськ» (45+) м. Южноукраїнськ (Миколаївська обл.)

  6. «Локомотив» (45+) м. Лиман (Донецька обл.)

  7. «Фортуна» (45+) м. Кам`янець-Подільський (Хмельницька обл.)

  8. «Конотоп» м. Конотоп (Сумська обл.)

55+:

  1. «Чорне море» м. Одеса

  2. «Фортеця» м. Кам`янець-Подільський (Хмельницька обл.)

  3. «Бахмут» м. Бахмут (Донецька обл.)

  4. «Ніколь-Технологія» м. Суми

  5. «Восток» Запорізька обл.

  6. «Київ» м. Київ

  7. «Маяк» м. Сарни (Рівненська обл.)

  8. «Десна-Союз» м. Чернігів

  9. «Соборка» Одеська обл.

  10. АФ «Кодима» м. Кодима (Одеська обл.)

  11. Збірна Житомирської області (Житомирська обл.)

  12. «Каховка» м. Нова Каховка (Херсонська обл.)

  13. «Дизеліст» м. Токмак (Запорізька обл.)

  14. Збірна Яворівського району (Львівська обл.)

  15. «Енергодар» м. Енергодар (Запорізька обл.)

  16. «Медіана+» Запорізька обл.

  17. «Динамо» м. Приморськ (Запорізька обл.)

  18. СК «Петрівка» м. Мелітополь (Запорізька обл.)

  19. «Локомотив», м. Лиман (Донецька обл.)

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.