ВетераныВетераны. День 4. ФиналыЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. LIVE!РоссияРоссия. Суперлига. 3 тур. LIVE!Женский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 3. LIVE!Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Україна. АнонсПольшаПольша. Экстракласа. 1 тур. АнонсЛьвовВолодимир Котович: Мрію зіграти за «Галицьку здобу» в Екстра-ЛізіКиевПрограмма кандидата на должность Председателя Федерации футзала города КиеваЖенский футзалУкраїна – Білорусь – 4:2. Післямова + ВІДЕО РоссияРомуло: «Тино Перес – для меня особенный тренер»Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. Анонс. Уравнение со многими неизвестнымиВетераныВетераны. День 3Чемпионат ЕвропыУкраїна - Угорщина - 4:4. Післямова + ВІДЕОЭкстра-лига"Кардинал-Рівне" розпочинає чемпіонат із впевненої перемогиЭкстра-лигаЕкстра-ліга. 1 тур. «Енергія» – «Кардинал-Рівне». АнонсКиевПозачергова конференція ФФзКЖенский футзалЄвро-2019 з футзалу серед жінок: збірна України здобула вольову перемогу над командою БілорусіЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Україна – Білорусь. АнонсЭкстра-лигаЖитомирський ФК ІнБев презентував оновлену команду Екстра-лігиРоссияЕвгений Куксевич: «Постараемся своей игрой привлечь болельщиков на трибуны»

Житомирська дитяча команда ФК "ІнБев-Junior" повернулася з національного турніру "Кубок ОП "Атоменергомаш-2017"

Житомирська дитяча команда ФК "ІнБев-Junior" взяла участь у національному турнірі з футзалу "Кубок ОП "Атоменергомаш-2017", який 15-18 листопада відбувся в Енергодарі. Наші футзалісти змагалася у категорії 2007 р.н. Команда здобула безцінний досвід, а Микита Кіряхно був визнаний кращим гравцем турніру. 
 

Головний тренер житомирян Михайло Соколовський залишився задоволений грою своїх підопічних і вважає, що головну задачу команда виконала:

- Цей турнір був підготовкою до Кубку України, який стартує 27 листопада в Черкаській області. В Енергодарі ми змогли побачити, хто готовий виконувати поставлені задачі, а хто ні. Всі діти себе добре проявили, але тренерський штаб робитиме висновки.

За словами Михайла Соколовського, всі залишилися задоволені участю, як діти, так і дорослі:

- Мабуть, поки це найсерйозніший турнір для наших хлопців. Були ситуації коли вони і губилися, і проявляли себе. Загалом їхали ми туди не за перемогою, однозначно. Нам потрібен був досвід та практика. І, в першу чергу, ми отримали безцінний досвід. Нашими суперниками стали сильні команди, які вже давно грають в чемпіонатах України. Двічі зіграли внічию з Темпом (Енергодар) - 1:1 та 2:2. Одеситам ми двічі програли, але з мінімальною різницею в один м'яч - 1:2 і 3:2. Дуже сподобалась команда ТокМак, яка виграли турнір.  Отримали гарні відгуки від усіх тренерів. Головне, що діти залишилися задоволені, не дивлячись на те, що ми проїхали 900 кілометрів,  - розповідає Михайло Соколовський.

Варто зазначити, що наймолодші хлопці з "ІнБев-Junior" були на один-два роки молодші від своїх однолітків, але виглядали дуже пристойно.

Організатори відзначають, що за нашою командою було дуже приємно спостерігати:

- Команда, очолювана чинним гравцем Екстра-ліги Соколовським Михайлом, в помічниках мають двох приголомшливих жінок тренерів, які проводять вражаючу розминку команди, все організовано пересувають по місту на красивому клубному автобусі. Команда, добре навчена і тактично і технічно, видно школа професійного клубу «ІнБев».

Вже в четвер, 23 листопада, "ІнБев-Junior" зіграє в Житомирі товариський поєдинок із командою столичного "Легіону XXI". Матч розпочнеться в 16.30 у залі ФОКу. Запрошуємо всіх підтримати наших юних футзалістів.

Джерело - Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.