ВетераныАлександр Карнаушенко: «От полуфинала «Черное море» – «Шахтер» получил огромное удовольствие»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. РикардиньоЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. LIVE!РоссияРоссия. Суперлига. 3 тур. LIVE!Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Стали відомі всі учасники «Фіналу чотирьох»Женский футзалЄвро-2019 з футзалу серед жіночих команд: Україна розгромила Казахстан і здобула путівку на ЄвроВетераныИгорь Ментюков: «Во время таких турниров чувствуешь себя молодым»Женский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 3. LIVE!ВетераныВетераны. День 4. ФиналыЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Україна. АнонсПольшаПольша. Экстракласа. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЄвгеній Смоловик: "Готуємося до гри з "Соколом" в штатному режимі"РоссияАлександр Астафьев: «Задача – выйти в плей-офф»ЛьвовВолодимир Котович: Мрію зіграти за «Галицьку здобу» в Екстра-ЛізіКиевПрограмма кандидата на должность Председателя Федерации футзала города КиеваРоссияРомуло: «Тино Перес – для меня особенный тренер»Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. Анонс. Уравнение со многими неизвестнымиЖенский футзалУкраїна – Білорусь – 4:2. Післямова + ВІДЕО ВетераныВетераны. День 3Чемпионат ЕвропыУкраїна - Угорщина - 4:4. Післямова + ВІДЕО

Житомирський ФК ІнБев презентував оновлену команду Екстра-ліги

У середу, 12 вересня, в Житомирі футзальний клуб ІнБев презентував оновлений склад своєї команди Екстра-ліги - ІнБев/НПУ, який вже в неділю, 16 вересня, стартує в новому сезоні вищого дивізіону країни.

За словами головного тренера ІнБев/НПУ Валерія Директоренка, в міжсезоння команда оновилася практично на 90% відсотків. В команді стало більше молоді та місцевих гравців. Незмінними залишаються лише задачі  пройти якомога далі в кубку та потрапити в призери чемпіонату.

 В першу чергу хочу запросити всіх на нашу першу гру, яка відбудеться вже в неділю, 16 вересня, у залі ФОКу. А також хочу подякувати всім, хто причетний до команди - керівництву клубу, нашим партнерам, керівництву міста та області. Якщо говорити про команду і задачі, то в цьому сезоні ми відсотків на 90% оновили склад. Зараз зібралися досить безсонні молоді хлопці, які хочуть вигравати і чогось досягти у футзалі та можуть виконати поставлені перед командою задачі. А вони, як завжди у нас  максимальні. В першу чергу  це потрапляння у шестірку кращих за підсумками першої частини чемпіонату. В кубку  пройти якомого далі,  розповів Валерій Директоренко.

Гравцями ІнБев/НПУ стали Євгеній Смоловик, який перейшов зі столичного ХІТа, екс-воротар "Урагану" Віталій Біров, Ярослав Кутовий. Повернулися в Житомирі Ігор Горло та вихованець місцевого футзалу Антон Лясковський. Також клуб планує задіяти футзалістів, які минулого сезону грали за другу команду в чемпіонаті міста
 Сергія Чеберяка, Миколу Івановського та воротаря Андрія Євтушка.

 Також в нас є своя “таємна зброя”. До команди приєднається досвідчений Юрій Мельник, який грає в чемпіонаті Германії. А в жовтні він буде захищати вже наші кольори. Також в команді залишився Максим Войток, який гратиме після завершення сезону в пляжному футболі. Також в останній момент додався Ігор Фещенко, який виступав за Юні-Ламан. Буквально на днях ми вирішили всі питання і я сподіваюся, що він допоможе команді,  розповів Валерій Директоренко.

Новим капітаном команди став один із найвідоміших житомирських футзалістів Сергій Литвиновський. Віце-капітан команди
 Євгеній Смоловик.

 Зараз в команди бойовий настрій. Ми пройшли важкі збори, готувалися дуже серйозно до сезону і вже найближчої неділі можемо показати, на що здатні. Сезон все розставить по місцях. Будемо старатися і викладатися на повну. Задачі в нас максимальні і ми налаштовані лише на перемогу,  розповів капітан команди Сергій Литвиновський.

В неділю, 16 вересня, в житомирському ФОКу наші футзалісти прийматимуть хмельницький "Сокіл" в рамках 1 туру нового сезону Екстра-ліги. Початок матчу о 12.00. Запрошуємо всіх на гру.

Джерело - Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.