ПольшаЯнуш Шимура: «Скоро серебряный юбилей»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пенискола РехабМедик» и «О Парулло Ферроль»КазахстанДжон Леннон переходит в «Кайрат»ВенгрияСыграет ли «Раба ЭТО» в Лиге чемпионов?Польша «Гатта Актив»: курс на точкові зміниБеларусьСергій Малишко перейшов до БЧИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Натурпельет Сеговия» и «Катгаз Энергия»Лига чемпионов УЕФАМарко Перич: «Продэксим» и «ЭРА-ПАК» выглядят не так убедительно, как «Мовистар Интер» ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пластикос Ромеро Картахена» и «Леванте»Футзал в миреНовости от FutsalMania: Диего Густоцци – новый тренер «Эль Посо Мурсии»Экстра-лига«АРПИ-Запоріжжя» починає комплектування складу під Екстра-лігуПортугалияРоша переходит в «Спортинг»Лига чемпионов УЕФАЖоао Карлос Барбоза: «Віддаю перевагу іспанському гранду»Женский футзалЮлія Титова, Вікторія Сагайдачна та Оксана Холод залишили IMSЭкстра-лигаОфіційно: Ярослав Лебідь – новачок «Урагану»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Риос Реноваблес Сарагоса» и «Аспиль Видаль Рибера Наварра»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Осасуна Магна» и «Пальма Футзал»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Эль Посо Мурсия» и «Хаэн Параисо Интериор»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Феррао и Серхио ЛосаноПольшаЮліан Горбатий і Олександр Гірка вирішили продовжити кар’єру закордоном

ЗШ №10 вдруге виборола Суперкубок шкільного турніру

У понеділок, 7 листопада, масштабний соціальний проект "Шкільний турнір з футзалу" офіційно вийшов на старт! В Івано-Франківську вже всьоме! Тож вже сьомий сезон поспіль школярі міста змагатимуться за трофеї - в рамках "Золотої", "Срібної" та "Бронзової" ліг юні спортсмени виборюватимуть 80000, 25000 та 15000 призових. За втішний "бронзовий" приз футзалісти вдруге змагатимуться під патронатом багаторічного партнера - "Укрексімбанку".

У нестримний вир боротьби за "Кубок міського голови та НФК "Ураган" порине рекордне число учасників - 31 команда міста, тож розпочався турнір урочистим відкриттям та представленням учасників, які й змагатимуться один з одним впродовж всього навчального року. Звісно, привітав всіх присутніх головний ініціатор змагань - Президент НФК "Ураган" Олександр Бубен, який побажав дітям успіху та перемог. Надзвичайно приємно, що вітали юних та завзятих спортсменів заступник міського голови Олександр Левицький, директор департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Смаль.
 

Розділяли з НФК "Ураган" дитяче свято і спеціаліст з питань загальної середньої освіти департаменту освіти та науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Тамара Жилюк, друг й партнер клубу - керуючий Івано-Франківською філією АТ "Укрексімбанк" Юрій Друк, директор Коледжу фізичного виховання Любомир Пасічняк, директор компанії "UTEAM" Тарас Гурик. Як завжди, підтримували свої шкільні колективи адміністрації навчальних закладів міста та директори. Не залишилися осторонь свята дитячого футзалу й гравці команди "Ураган" - багаторічний капітан та гвардієць клубу Роман Кіндратів і голкіпер Роман Колток.

І вже за хорошою традицією відкриття ознаменувалося танцювальним виступом талановитих прикарпатців - зразкового ансамблю естрадно-спортивного танцю "Нове покоління". Підопічні Олени Чижонок виконали запальну та ритмічну постановку, надихнувши всіх учасників турніру на перемоги та спортивні звитяги.

Втім, головною і найбільш очікуваною "родзинкою" свята став матч за Суперкубок. А інтриги додавав той факт, що вкотре за головний кубок поборолися принципові суперники - ЗШ №10 і СШ №1. ЗШ №10 - дворазовий чемпіон Шкільного турніру (2015/16, 2016/17), володар Суперкубка-2016. СШ №1 - дворазовий фіналіст Шкільного турніру (2015/16, 2016/17), фіналіст Суперкубка-2016, однак з вагомим "козирем" - титулом найсильнішої команди Прикарпаття (переможець Ліги Шкільних Чемпіонів).

Не дивно, що поєдинок із статусом "дербі" повністю виправдав всі очікування. Шалена атмосфера, відчайдушній дух до перемоги і неймовірний азарт. Обидві команди провели матч на паритеті, і рахунок на табло був красномовним - 2:2, але за дві хвилини до фінального свистка у воротах СШ №1 опинився вирішальний гол, який і приніс ЗШ №10 черговий тріумф. Тож красень-кубок ще рік красуватиметься у чинного чемпіона. Приємним подарунком для команд-учасниць Суперкубку стали не тільки дипломи та медалі, а й подарункові сертифікати від партнера - мережі швидкого харчування "Chicken Hut".
 

А шкільний марафон на "Кубок міського голови та НФК "Ураган" тільки розпочинається, і хто знає, кому усміхнеться удача в сезоні 2017/18?! Тому до зустрічі на щосуботніх іграх, які стартують вже найближчої суботи, 11 листопада, в ФОК Медуніверситету, що по вул. Целевича, 34. Приходьте, адже на спортивному майданчику вируватимуть нестримні емоції та баталії, які й даруватимуть своїм учасникам тільки позитивний настрій.

Джерело - http://uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.