ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 4. Финалы. LIVE!Лига чемпионов УЕФА31.08.2018. Лига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. LIVE!ТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. LIVE!ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 3. LIVE!Сборная УкраиныОлег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»ВетераныВ ветеранских соревнованиях в Одессе сыграют 47 командТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. Пять претендентов на два места в финалеЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубівФутзал в мире«Agenta Girls» з українками у складі став срібним призером турніру ELTE-BEAC CupЖенский футзалОлег Шайтанов оголосив список гравців жіночої збірної України з футзалу на НТЗ у ЧеркасахЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. «Лео» громит исландцев, «Витис» побеждает «Мурату»Футзал в миреМежконтинентальный кубок. День 3. «Магнус» обыгрывает «Барселону»Сербия​Витор Хуго да Силва – новый игрок КМФ «Экономац»ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 1. Град голов от «Титана» и минимальная победа «Энергии»БеларусьВячеслав Цвирко: «От таких предложений не отказываются»Чемпионат мираАрнольд Кнауб: «Никто не верил и не думал, что казахи умеют так хорошо играть»

ЗШ №10, ЗШ №18 та угорницька ЗШ - переможці шкільного турніру

Шостий за ліком футзальний марафон шкільних змагань завершився! 21 березня відбувся довгоочікуваний фінал Шкільного турніру з футзалу на "Кубок міського голови та НФК "Ураган", тож не дивно, що цей день повнився шаленими емоціями, відчайдушною жагою до перемоги та приємними миттєвостями.

Отож, фінальний день розпочався з матчу "Бронзової ліги", в рамках котрої за 15 000 гривень призових боролася ЗШ №2 та Угорницька ЗШ. Рівний батл впродовж двох таймів не визначив переможця (2:2), тому розставляла всі крапки над "і" серія пенальті – 3:2 на користь Угорницької ЗШ.
 

Далі в боротьбу включилися команди "Срібної ліги" - ЗШ №22 та ЗШ №18, у підсумку іменита 18-та школа з "сухим" рахунком 9:0 перемогла свого візаві та вже вчетверте (!) виборола грошовий приз, цього разу – 25 000 гривень.
 

Особливо гаряче було на спортивному майданчику під час батлу "Золотої ліги" між найсильнішими командами проекту! Незважаючи на те, що ЗШ №10 та СШ №1 не перший раз зустрічаються у фіналі, інтриги було багато. Тим паче, що суперники були неймовірно мотивовані. Ще б пак! СШ №1 докладала всіх зусиль, щоб нарешті здобути Кубок, а ЗШ №10, звісно, хотіла вдруге підтвердити свої чемпіонство. Останній це вдалося. Мінімальна перевага – 3:2 таки дала змогу вихованцям 10-ї школи знову тріумфувати!
 

Звісно, у фінальний день не обійшлося і без привітальних слів Президента НФК "Ураган" - Олександра Бубена, який висловив подяку не тільки командам-учасницям, а й партнерам турніру, які весь шлях до здійснення дитячих мрій пройшли пліч-опліч з організаторами. Це – АТ "Укрексімбанк", "Прикарпатський торговий дім", компанія "U-TEAM", "АХА Страхування", магазин "Спортландія", гуртівня канцтоварів "Ваш партнер", Івано-Франківський національний медичний університет, Інститут вертебрології та реабілітації, друкарня "Фоліант", кінотеатр "Космос", Парк веселих розваг, будівельна компанія "Благо", компанія "Віза-Вторма", Будівельна компанія "Спілка забудовників", депутату обласної ради Богдану Солянику, магазину "Smarthome", ФОП Хемій Ю.І., фабриці іграшок "Левеня". Не зраджували Шкільному турніру медіа-партнери: "402 канал", радіо "Західний полюс", газета "Репортер", інтернет-портали sport.if.ua та firtka.if.ua.

Розділяли дитяче свято й освітяни - спеціаліст з питань загальної середньої освіти управління освіти та науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Тамара Жилюк. Безперечно, активно підтримували нас та свої школи батьківські та педагогічні колективи, вболівальники.

Приємно, що фінал турніру став підсумком не тільки футзальних досягнень, а й творчих, адже саме на урочистому закритті стали відомі імена переможців чотирьох конкурсів креативу. Найкращими вболівальниками стали школярі Гімназії №2, найкращими черлідерами – ЗШ №12, які отримали подарунки від кінотеатру "Космос" та сучасні акустичні системи. Були відзначені й інші активні групи підтримки – ЗШ №21, ЗШ №26 та ЗШ №13, які отримали подарунки від "Спортландії", фабрики іграшок "Левеня та солодощі від ПТД.

Переможницею конкурсу саморобок та власницею планшета стала Ірина Щербина (ЗШ №7), яка представила в’язану ігрову форму та рюкзак. Відзначеним був й Антон Кобзей (СШ №5) – переможець конкурсу творчих робіт, і був нагороджений ще одним планшетом. Втім й інші конкурсанти були відзначені пам'ятними дипломами, подарунками від гуртівні канцтоварів "Ваш партнер", та іграшками від "Левеня".
 

Не залишилися без уваги і найкращі футзалісти шостого шкільного турніру з футзалу. Засіданням колегії тренери визначили переможців у таких номінаціях:
Найкращий бомбардир "Бронзової ліги Укрексімбанку" - Євген Дубина, ЗШ №26 (8 голів)
Найкращий бомбардир "Срібної ліги" - Владислав Калин, ЗШ №18 (22 гола)
Найкращий бомбардир "Золотої" ліги" - Максим Федорко, СШ №1 (14 голів)
Найкращий гравець "Бронзової ліги Укрексімбанку" - Роман Бойцан, Угорницька ЗШ
Найкращий гравець "Срібної ліги" - Богдан Редушко, ЗШ №9
Найкращийгравець "Золотої" ліги" - Денис Хмельовський, СШ №1
Гравець-відкриття турніру – Віталій Козенок, ЗШ №2

Відзначили і кращого тренера змагань – Олега Жолкевича, який у подарунок отримав сертифікат від Інституту вертебрології та реабілітації.

Урочисте закриття Шкільного турніру відзначилося феєрією емоцій та подарунків від партнерів та організаторів - кожна команда-учасниця отримала солодкі подарунки від Прикарпатського торгового дому, рюкзаки, диплом учасника, індивідуальні плакати від друкарні "Фоліант", DVD-диск із найяскравішими моментами турніру.

Без призів не залишилася фіналісти та переможці, які окрім медалей, дипломів, подарунків від партнерів турніру були нагороджені футбольною формою, футзальними м’ячами та абонементами на атракціони Парк веселих розваг. Однак, найбільш очікуваним став подарунок для тріумфаторів – Кубки-красені та сертифікати на 80 000, 25 000 та 15 000 гривень призових для ЗШ №10, ЗШ №18 та Угорницької ЗШ відповідно.

Відтак, під радісні акорди дитячих усмішок, аплодисментів та "золотого" салюту завершився шостий шкільний турнір з футзалу на "Кубок міського голови та НФК "Ураган". Але ми не прощаємося, адже нас очікує ще Ліга Шкільних Чемпіонів, яка об’єднає переможців шкільного турніру із всіх куточків Прикарпаття!

Отож, слідкуйте за анонсами! Великий старт – 27-28 березня! Івано-Франківськ представлятиме відразу дві найсильніші команди - ЗШ №10 та СШ №1. Не пропустіть! Попереду дуже "спекотна" футзальна весна!

Джерело - Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган". Фото Олекси БУТЧАКА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.