ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-10 кращих голів матчів 1/16 та 1/8 фіналу Кубку Новоград-ВолынскийВіктор Таран: «Ситуація, коли «одна людина – одна команда», серйозно змінює все» + ФОТОХарьковскаяЛучшие голы 16-го тура 30-го кубка ФК УниверХмельницкаяПреміум-ліга: «АВІСТ-Красилів» та «Вентс» здобувають останні путівки до 1/4 фіналу КубкуХарьковскаяХарьков, Кубок СК "Вирта": лучшие голы 4-го тураОстальной мир10 самых красивых голов уходящего года (2016-го) в аргентинском футзале!Дети Кременчуцький "Кремінь" тріумфує на "Кубку Олександра Ковпака"Дети У Черкасах відбувся черговий дитячий футзальний турнір "Різдвяний Кубок ФШМ та ФК Черкаси"ДнепровскаяДнепр Libertad: «ФК ПБ» и «Шахтер» сильнейшего не определили ОдесскаяCергей Бутено признан лучшим тренером Одесской областиУкраинаСергей Журба: «Побывать на награждении и получить приз дорогого стоит»ВетераныЗіркові баталії та діти проти казки - футзальний подарунок волинянам на Новий рікДнепровскаяДЮФЛ «Олимпия+». 4 тур. 2004/05 г.р.: впереди "Спартак"-2004ДнепровскаяДЮФЛ «Олимпия+». 4-й тур. 2006/07 г.р.: лидеров трое...Дети "ДЮСШ" смт. Маньківка - володар "Кубку Ковпака" серед футзалістів 2003-04 р.н.Хмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 8 ВинницкаяВінниця: футбольний тиждень 224КиевВторая лига Киева. Очередной «технарь» для «Укрмагнезита», «Гефест» бодается против «Linevich Group» и крупная победа «Эвереста»ДонецкаяДонецкая область. Ветераны завершили футзальный сезонКиевПервая лига Киева. «Атлетик» заканчивает год без поражений, «Банкиры» забивают восемь голов, а Крошан побеждает «Конструктив»

Атлет-Житомир виривається у лідери групи 2 Другої ліги Чемпіонату України (+відео)

Відбулася третя гра Групи 2 Чемпіонату України з футзалу. ФК Візаж та ФК Атлет-Житомир вже зіграли із  представниками Хмельницької області ФК Дунаївці та одержали перемоги. Залишилось тільки зійтись у дуелі, щоб вирішити, хто стане лідером.
 

Перший тайм розпочався досить динамічно. Вже на другій хвилині матчу Чупринський забиває перший гол і Візаж лідирує. Та довго команді тріумфувати не вдається, через дві хвилини Юрій Коваль, з передачі Аксьонова, зрівнює рахунок. На 5-ій хвилині з передачі Тищенка Алексєєв подвоює рахунок. Візаж переходить у контратаку, проте така тактика не спрацювала: Черновол збиває Притуляка, той пробиває пенальті та забиває м’яч. На наступний гол довго чекати не довелось, 11 хвилина та влучний удар із правого флангу Орлика приносить третій гол на рахунку Атлету. За 30 секунд до кінця першого тайму Трибель забиває гол у роздягальню, рахунок 5:1.
 

Другий тайм також не давав глядачам понудьгувати. Атлет-Житомир увійшов у кураж та зміг реалізувати ще кілька влучних ударів. Вдалий удар Біляченка на 24-й хвилині збільшує рахунок на табло. Через три хвилини Алексєєв забиває свій другий гол у цьому матчі. Далі Литвиновський на 30-й та Тищенко на 33-й забивають ще два м’ячі у ворота суперників.
 

Після стількох пропущених голів Візаж нарешті сконцентрувався: на 34-й хвилині Омельянчук забив м’яч у ворота Атлету. На що Атлет відповів голом Алексєєва, який  оформлює хет-трик, а через кілька секунд Трибель ставить крапку в гольовій феєрії Атлету. А підсумок в матчі підводить гравець Візажа Мазуренко, забивши на 38 та 40 хвилині. Матч завершено з рахунком 11:4.
Голи: Коваль (4), Алексєєв (5, 27, 35), Притуляк (8), Орлик (11), Трибель (20, 35), Біляченко (24), Литвиновський (30), Тищенко (33) – Чупринський (2), Омельянчук (34), Мазуренко (38, 40).
Попередження: Алексєєв – Гавришенко, Черновол.

 

Джерело - http://fc-atlet.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.