ИталияИталия-2020/21. Серия А. Тур 5. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 8, 10 тур. LIVE!РоссияГуставо: «Хочется показать Ростову классный мини-футбол»ВенгрияРоберт Андрейчак: «С годами класс квартета «Продэксима» только растет»Экстракласа-2020/21. Тур 11. Первый «сухарь» Максима КиселеваБразилияЧемпионат штата Санта-Катарина. Жоинвили – Жарагуа. LIVE!БразилияКайо – в «Пато», Же – в «Атлантико»ИспанияИспания-2020/21. Тур 8. Первая победа «Барсы» и скандал в ВальдепеньясеБразилияБразилия-2020. 1/8 финала. Напряженно, но без сюрпризовСборная УкраиныМихайло Зварич: «Ми мали конкретний план на кожну із двох зустрічей з Угорщиною»Сборная УкраиныОлег Шайтанов: «Помітно, що дівчата дуже скучили за футзалом та перебуванню у збірній»Экстра-лигаДва найближчі матчі «ІнБева» перенесено через COVID-19Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Я вважаю, що збірна України готова до офіційних матчів»Женский футзалІрина Славич: «Хочеться виправдати очікування тренерського штабу та закріпитись у збірній»Экстра-лигаFavbet Экстра-лига 2020/21. 8 тур. «ХИТ» – «Ураган». АнонсРоссияРуслан Кудзиев: «Если очень постараемся, результат придет»Чемпионат мираЧМ-2020 (21): Чехия в финале, матч Финляндии с Сербией отложенСборная УкраиныУгорщина – Україна: коментарі Тараса Кузя і Мар'яна ПелехаЧехияМихаил Жак: «Меня беспокоит то, что наша лига не движется к профессионализму»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022: плюс четыре, три в уме

«Будстар-НПУ» змінює емблему

Київський «Будстар-НПУ» змінив емблему перед стартом нового сезону


В першу чергу був змінений рік заснування клубу з 1997 (рік заснування чоловічої команди «Будстар») на 2018, адже це рік створення жіночого клубу. Також зазнала змін і права верхня частина емблеми: тепер напис «5х5» чітко вказує на приналежність клубу до футзалу. М’яч також видозмінений і є статичним, на відміну від попереднього варіанту, де стилістично він був зображений у польоті.

Інші деталі емблеми не зазнали змін.

Нагадаємо, що це вже третій варіант емблеми з часу заснування клубу.

Джерело - Budstar Fútbol Sala Femenino

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.