БеларусьСергей Крыкун – лучший футзалист БеларусиВинницкаяФутбольний Тиждень 275 від 19.12.2017ИталияДюжина мячей в Суперкубке Италии: "Лупаренсе" в шестой раз берет трофей (+ видео)Первая лига Андрей Будин: «Мой девиз – всегда работать над собой!»Ивано-ФранковскаяІгор Овчар: «Цього сезону зіткнулись з багатьма проблемами»ВолынскаяВолинь. Анонс останнього футзального уік-енду рокуЭкстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 13Дмитрий Литвиненко и Александр Сорокин выиграли Кубок ЧехииЛьвовскаяЛьвів. Круті і Смішні Моменти (Випуск 8)БеларусьИтоги первого круга чемпионата Беларуси-2017/18 от Pressball.byЭкстра-лига«Цифры знают все»: 50 голов «Сокола»РовноРівне. 5 тур: без сюрпризівЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 13. Лучшие голы, комбинации и сейвыОдессаОдесса. Лига Содружества: и пошел брат на брата!Юношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 6 тур: «Ураган» виходить на перше місцеЭкстра-лигаСеньор высшей лиги в Херсоне: вехи тренерской карьеры Карлоса БарбозыВолынскаяВолинь. Огляд футзального тижняКубок УкраиныЖеребьевка 1/8 Кубка Украины. Мнение. Илья ЗаславскийЖитомирЖитомир. 8 тур. "ІнБев" знову втрачає очкиЗапорожскаяЗапорожье. Премьер-лига. 9 тур: "Колесо-Центр" продолжает побеждать

Черкаси. 4 тур. "Дніпро" очолює перегони

Огляд матчів черкаської Екстра-ліги

 


«Арка-UKRAVIT» Черкаси – «Шевченків край» Звенигородський р-н 1:3 (1:2)

Голи: Ольховий – Агарін М. (2), Петришин 

«Шевченків край» у доброму настрої підійшов до цього матчу: на тижні звенигородська команда у своєму дебютному матчі у чемпіонаті України (2 ліга) здобула перші турнірні очки. Але стартові 5 хвилин зустрічі продемонстрували, що «Арка-UKRAVIT» з повагою відноситься до суперника і особливо його не боїться. Та все ж на 6 хвилині поєдинку черкащани «обрізалися» в одній зі своїх атак, що дозволило Агаріну М. відкрити рахунок у матчі. Мали звенигородці розвинути успіх та Дєєву не пощастило при завершенні однієї із перспективних атак. Черкащани у своїх атаках віддали перевагу дальнім ударам: пройти щільний захист суперника було не так просто. Цікаво, що на 12 хвилині матчу тактика черкащан дала свій результат – мети досяг влучний удар із середньої дистанції у виконанні Ольхового – 1:1. Бажання розвинути успіх у черкащан та ціленаправлений обстріл воріт суперника з боку звенигородської команди подарували глядачам кілька яскравих хвилин зустрічі. На жаль, настрій партнерам по команді зіпсував воротар «Арка-UKRAVIT», який не зумів утримати м’яч після удару Агаріна М. 1:2. Завершальні хвилини Iтайму, втомлені гравці обох команд, провели не так активно. 

І після великої перерви суперник «Шевченкового краю» не давав звенигородцям багато часу для підготовки атак. Хоча варто відзначити помітну зіграність гравців команди, яка представляє Звенигородський район і буває у них проходять атаки на «одному диханні»

На 32 хвилині матчу гравець черкаської команди пішов на невиправданий обіграш суперника, втратив м’яч, а Петришин таких помилок не прощає.  Чергова прикра помилка гравця «Арка-UKRAVIT» завела черкаську команду і вони з великою рішучістю кинули усі сили на штурм воріт суперника: втрачати уже нічого. «Шевченків край» зі свого боку зробив акцент на якісну контратаку. Проте ні та, ні інша тактика на результат матчу (1:3) не вплинула.

Євген Данілевський, тренер «Шевченків край»

 

 

Олександр Герасименко, тренер «Арка-UKRAVIT»

«Шарм» Черкаси – «TITAN» Черкаси 0:0 

Незважаючи на те, що на майданчику зустрічаються представники екстраліги, дебют зустрічі пройшов відносно спокійно. Були пристрілочні удари, але не сильні, або повз воріт. Так у спокійному темпі команди провели перші 5 хвилин гри. У складах обох команд достатньо досвідчених гравців, тож не виключено, що триває певна тактична боротьба. Минає 10 хвилина зустрічі, а швидкісної гри у зустрічі поки не спостерігається. Варто відзначити, що по обидва боки на лаві запасних є рівноцінні заміни, здатні у разі необхідності можуть як підняти темп гри, так і підтримати. За «Шармом» є ігрова перевага, яку грамотними діями у захисті нівелюють гравці «TITAN». 
 

Найреальніший шанс відкрити рахунок у матчі на 16 хвилині матчу мав шармівець Кучер, але на його підступний удар Кудін зреагував. Неквапливу і розмірену гру зупинила сирена на велику перерву. 

Для того, щоб досягати успіху командам потрібно було щось кардинально змінювати, особливо це стосується «Шарму», якщо команда хоче залишатися на вершині турнірної таблиці. 

Вячеслав Гамалій, тренер «TITAN»
 

Сергій Мачульський, капітан «ШАРМ»

«Рувер»Черкаси – «Дніпро» Черкаси 1:3 (0:0) 

Голи: Коркішко (автогол) – Яцишин, Коркішко, Степанов 

На цей матч обидві команди виходили особливо мотивованими: у разі перемоги дніпряни виходили на 1 місце, а якщо звитягою порадує «Рувер», то зможе у турнірній таблиці наздогнати і обігнати «Дніпро». 

Зі стартових хвилин «Дніпро» своїми активними діями запропонував супернику більше дбати про захист своїх воріт, але господарі матчу були готові і захищатися і водночас організовувати продуктивні атаки. Протягом перших 10 хвилин зустрічі гості грають комбінаційно, сестиматично змінюючи вектори своїх атак. «Руверу» поки вдається ставити своєчасні заслони. На майданчику триває по спортивному агресивна гра. До завершення першого тайму 5 хвилин і ігрова перевага на боці дніпрян, але їм ніяк не вдається матеріалізувати це у голи. Протягом однієї хвилини Степанов у гостей знаходиться на ударних позиція, але в одному випадку на удар реагує воротар Кулініч, а у іншому – м’яч пролітає значно вище воріт. Кінцівку першої половини зустрічі (завершальну хвилину) «Дніпро» проводить майже безпреривно на половині поля «Рувера», який своєю самовіддачею збиває з пантелику суперника.

Після перерви «Дніпро» додає у швидкості, але поки з цього їм користі мало: по справжньому гольових моментів немає. До завершення йде третя десятихвилинка матчу: на полі багато боротьби, дуже багато. Стабільно напружену ситуацію не сильним, але влучним ударом «розряджає» Яцишин – 0:1. Тут же «Рувер», якому відступати нікуди організовує атаку, під час якої м’яч від Коркішко, влучає у його ворота – 1:1. Не пройшло і півтори хвилини як Коркішко реабілітується за свою помилку у попередньому епізоді і виводить «Дніпро» знову вперед. «Руверу» нічого не залишається робити, як знімати воротаря і йти у масовану атаку, чим ефективно користується Степанов – 1:3.

Віталій Косун, капітан «Рувер»

Андрій Калініч, капітан «Дніпро»

«Одна Родина» Черкаси – «Цетус» Черкаси 0:4 (0:2)
 
 Голи: Скорняков, Щерба, Волощук (2)
 
Серед усіх матчів 4 туру, у цій зустрічі був забитий найшвидший м’яч – на 3 хвилині удар Скорнякова був досить неочікуваним для голкіпера «Однієї Родини». Очікувалося, що пропущений м’яч змусить господарів матчу вдатися до активних дій, та їм особливо розгулятися не дав суперник. «Цетус» досить успішно діє на перехопленнях, що зводить нанівець намагання суперника створити гольовий момент. А на 12 хвилині гри Щерба «гарматним» ударом робить рахунок 2:0 на користь його команди. Після другого пропущеного м’яча атаки «Однієї Родини» стали більш якісними і вже їхній суперник думає про надійний захист. Досить швидко гості зуміли призвичаїтися до напрямків атак суперника і відразу гострота біля їхніх воріт пропала.

 

 
Після перерви першим забити гол мав нагоду гравець господарів матчу Ворона, але вийшовши сам на сам із Сорокіним не зумів його обіграти. Традиційної гострої відповіді-атаки потрібно було чекати 4 хвилин і вона, точніше вони у «Цетуса» вийшли продуктивними: Волощук двічі скористався неузгодженістю у діях «Однієї Родини» біля свої воріт – 0:4.
 
До цього на нашому турнірі відіграти 4 м’ячі протягом 10 хвилин ще нікому не вдавалося. Шанс таке зробити отримала «Одна Родина». Коли до закінчення гри залишалося менше двох хвилин, рахунок так і не змінився, хоча у господарів було кілька реальних шансів забити хоча б гол престижу. Завершальні хвилини матчу пройшли відносно спокійно.

 

Богдан Щерба, гравець «Цетус»

 

 

Олександр Діденко, гравець «Однієї Родини»

ЧЕМПІОНАТ ОБЛ. ЕКСТРАЛІГА
Команди
Матчі Різниця мячів Очки
1 «Дніпро» 4 11 - 5 9
2 «Шарм» 4 6 - 2 8
3 «Цетус» 4 10 - 3 7
4 «Шевченків край» 4 9 - 4 7
5 «ПП Валюк» 3 3 - 2 5
6 «Рувер» 3 6 - 7 4
7 «TITAN» 3 2 - 7 2
8 «Одна Родина» 3 4 - 11 1
9 «Арка-UKRAVIT» 4 4 - 14 0

Джерело cherkassy-sport.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.