Детский футзалСуперкубок України (U-11). Представлення учасниківЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. «Енергію» скинули з вершини, Волянюк відривається від конкурентівПольшаСуперкубок Польши-2021. LIVE!Женский футзалАлина Горобец: «Приехала в футбольную сборную: Ты куришь? – Нет. – Хочешь, научим?»Чемпионат мираВалерио Скалабрелли: «Иран может дойти до финала»Чемпионат мираСергей Скорович: «Вьетнам – команда подвижная, мобильная, быстрая»Экстра-лигаВиталий Скорый: «Во многих моментах виден опыт Дмитрия Бербенцева, а в целом наши взгляды совпадают»Чемпионат мираКазахстан vs Таиланд: победитель известен?Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Прагнемо переглянути тих гравців, на яких зможемо розраховувати у подальшому»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 9: Парагвай, Японія та Сербія завершують формування списку 16 командЛига чемпионов УЕФАВизначено час і дати проведення матчів Ліги чемпіонів в Івано-ФранківськуЧемпионат мираАрнольд Кнауб: «В 1/8-й финала чемпионата мира слабых соперников не бывает»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 1. Разгром «Столицы» и покер Евгения КлочкоСборная УкраиныУ складі збірної України відбулася друга заміна гравця на матчі з РумунієюЖенский футзалКубок України серед жінок 2020/21: фаворити рознесли суперниць і вийшли у півфіналЧемпионат мираКубок світу-2021. День 8: Бразилія та Португалія виграють свої групиПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 2. Украинский день в ЛешноИспанияАри Сантос возвращается в «Барсу»Чемпионат мира​Чингиз Есенаманов: «Если дойдем до полуфинала, побреюсь налысо»Экстра-лигаОлександр Бондар: «Тренер завжди має бути горою за команду і відповідальність за всі поразки брати на себе»

Четверо провідних гравців залишили «Галицьку здобу»

За згодою обох сторін львівську команду залишають чотири гравці, а саме: Сергій Шафранський, Олександр Хлюбко, Назар Яцишин та Ярослав Писько.


«Галицька здоба» висловлює подяку цим футзалістам за проведені роки у команді «пекарів» й бажає успіху у їх подальшій кар’єрі.

Шафранський Сергій Мар’янович (10.08.1984) - у команді був з 2017 року.
За «Галицьку здобу» зіграв 114 матчів, у яких забив 82 голи.

Яцишин Назар Романович (15.04.1980) – у команді був з 2016 року, не деякий час покидав через виступи за ФК «Дніпро».
За «Галицьку здобу» зіграв 154 матчів, в яких забив 95 голів.

Хлюбко Олександр Олександрович (10.02.1990) - у команді був з 2017 року.
За «Галицьку здобу» зіграв 78 матчів, у яких забив 45 голів.

Писько Ярослав Ярославович (22.05.1986) – у команді був з 2017 року, на деякий час покидав через виступи за ФК «Енергія».
За «Галицьку здобу» зіграв 51 поєдинок, у яких забив 84 м’ячі.

Разом із «пекарями» гравці вигравали неодноразово Гранд лігу Львова, ставали чемпіонами Першої ліги Львова, Град ліги ОАКЛ, чемпіонами та призерами змагань турніру «V9KY», бронзовими призерами Другої ліги України, а також низки інших турнірів.

Джерело - ФК «Галицька здоба»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.