Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR – ДЕ Трейдинг. LIVE!КазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «После ничьей с чемпионами мира, глядя на табло, сами не верили итоговому результату»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політ

Денис Овсянніков: «Моноліт» – не подарунок...»

Гравець «Енергії» Денис Овсянніков в інтерв’ю клубній прес-службі поділився враженнями від результатів жеребкування 1/8 фіналу Кубка України та розповів про наступного суперника «зелено-білих» в розіграші Екстра-ліги – ЛТК із Луганська.

 Як вважаєте, «Енергії» пощастило із жеребкуванням Кубка?
 Суперник на цій стадії не найважчий, можна сказати, що нам і справді пощастило. Був сліпий жереб, що звів в очному протистоянні команди Екстра-ліги: «Локомотив»  «Кардинал» та «Єанкієвець»  «Ураган». А «Енергії» попався не найсильніший суперник. Тим не менш, «Моноліт»  не подарунок. Харків’яни на попередній стадії обіграли «Ресурс» із першої ліги. В «Моноліті» практично залишилися усі ті, що не так давно грали в елітному дивізіоні. Зараз вони виступають на першість міста, вважаються любительською командою. Але наскільки мені відомо, у «Моноліта» серйозний підхід до справи, щоденні тренування. Вони не прості аматори, які раз у тиждень тренуються. «Моноліт» можна назвати напів-професійною командою. Просто у них зараз не має коштів на участь в Екстра-лізі чи у першій лізі.

 Денисе, ви родом із Харкова, мабуть, знаєте, який рівень турніру на першість цього міста?
 Достатньо сильний рівень. Думаю, чимало гравців могли б грати в Екстра-лізі. Зрештою, багато футболістів колись виступало в еліті.

 Ще питання по наступному супернику «Енергії» в Екстра-лізі. Турнірне становище ЛТК підкріплене якістю гри луганської команди?
 Це ж гравці ЛТК здобували очки, ніхто замість них цього не робив. Тож, вони на цьому етапі достойні бути на першому місці. Але не забувайте, що буде плей-офф. Це, думаю, усіх заспокоює і дозволяє не так болісно реагувати на втрату очок. «Єнакієвець» та «Ураган», за чутками, збираються підсилитися бразильцями. Зараз ці команди не дуже переживають через втрачені очки. Тим не менш, це не применшує заслуг ЛТК. В Луганську доволі сильна команда.

 Які сильні сторони ЛТК?
 Швидкість та настирливість. Цим команди Романа Ковальчика завжди вирізнялися. В ТВД так було, а зараз в ЛТК. За Луганську команду грає молодь із хорошими швидкісними даними. Зараз хлопці подорослішали, обросли м’язами і стали дорослими мужиками. Раніше, можливо, їх спочатку недооцінювали і команди втрачали очки.

Джерело  energia.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.