Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Нашего полку прибылоРоссияРоссия. Суперлига. 1 тур. LIVE!Футзал в мире«Магнус Футзал» – обладатель Межконтинентального кубка-2018!Турниры«Столица» – победитель «LVIV OPEN CUP-2018»Футзал в мире11.30. Межконтинентальный кубок. Финал. «Карлос Барбоза» (Бразилия) – «Магнус Футзал» (Бразилия). LIVE!Футзал в миреВ финале Межконтинентального кубка встретятся «Карлос Барбоза» и «Магнус Футзал»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Неудача «Лео» и успех «Информатики»Польша «Акана Оржель Футзал» – переможець FUTSAL MASTERS-2018!РоссияНа старте 27-й Чемпионат РоссииБеларусь«Витэн» впервые выиграл Суперкубок БеларусиЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Успех Павла Пикалова и пять украинских головТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. Різні матчі українських клубівТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихСборная УкраиныОлег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»ВетераныВ ветеранских соревнованиях в Одессе сыграют 47 командТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. Пять претендентов на два места в финалеТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубів

Дмитро Делятинський: «Українська Екстра-ліга сильніше, але молдавський футзал прогресує»

Гравець «Классіка», український легіонер Дмитро Делятинський в бесіді з прес-службою Aсоціації футзалу Молдови поділився враженнями від чемпіонату Молдови, а також оцінив шанси на перемогу в Лізі Kelme і назвав принципового суперника.

 

– Враження дуже позитивні, є хороші гравці з досить високою кваліфікацією, також дуже подобатися рівень організації, більша частина ігор чемпіонату Молдови проходить на відмінній сучасної арені.

– «Классік» зазнав однієї поразки від «Динамо» З ними ж, швидше за все, вирішувати долю чемпіонства. Що чекаєш від цієї гри, яка відбудеться 18 березня? 
– Так, дійсно, я думаю, що доля чемпіонату буде багато в чому вирішуватися в цій грі. Вважаю, що гра буде складною з високими швидкостями. У цьому протистоянні ціна помилки дуже велика тому потрібно грати на максимумі і тільки тоді буде позитивний результат.
 
– Можна сказати, що «Динамо» – принциповий суперник, враховуючи, що там грають екс-футзалісти «Класика»? 
– Для нас «Динамо» – це принциповий суперник, в першу чергу, тому, що вони нас випереджають на три очки, і ми знаходимося в ролі наздоганяючої команди.
– Надовго у Молдові, які взагалі плани? 
– У мене угода з клубом до кінця сезону. Що буде далі, поки не можу вам відповісти.
 
– Порівняй український чемпіонат, в якому ти грав раніше, з молдавським. 
– Якщо порівнювати українську Екстра-лігу та молдавську Лігу Кеlme, то вважаю, що Екстра-ліга рівнем вище, в першу чергу, є різниця в швидкостях і рівні виконавської майстерності. Але в цілому я вважаю, молдавський футзал прогресує і йде в правильному напрямку.
 

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Молдови

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.