Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «После ничьей с чемпионами мира, глядя на табло, сами не верили итоговому результату»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політБеларусьМатчі між юнацької збірними Білорусі та України скасованоЭкстра-лигаСтатистика «Енергії»: Ковальчук провів вже більше 100 матчів, Струк дихає в спину ФедюкуЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Майбутня гра з португальцями така сама, як і з іншими суперниками — все в наших силах»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Що треба Україні для виходу у чвертьфіналЧемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей вторника: Хорватия - Россия, Польша - СловакияЕВРО-2022. День 6: Волевая победа Казахстана, вторая ничья ИталииПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила Сербію

Дмитро Іванов: «Доньку назвав Міланою і гол присвятив їй»

Гравець львівської «Енергії» Дмитро ІВАНОВ розповів про останній матч своєї команди з «ТВД»

Гравець львівської «Енергії» Дмитро Іванов розповів про останній матч своєї команди з «ТВД», а також про те, як назвав новонароджену доньку.

- Дмитре, вітаю з народженням доньки. Уже вирішили з дружиною як її назвете? 
- Дякую. Так, порадившись з дружиною, вирішили назвати її Міланою. Чому? Нам сподобалося це ім’я. Скажу, що воно до футболу немає жодного відношення.

- Народження доньки якось вплинуло на суботній матч з «ТВД»? 
- В принципі, грав так, як це роблю завжди. Утім, хотілося забити гол і присвятити його жінці та доньці. На гру з «ТВД» був морально вмотивований трішки більше, ніж завжди. Радість була присутньою, тому хотілося грати заради них. У цій грі я уже грав за трьох (сміється…). Цей гол присвячую дружині і дитині.

- Що відчував коли побачив, що після твого удару рахунок у матчі став 3:1 на користь «Енергії»? 
- Тут нічого сенсаційного не скажу. Просто радів. Я ж не граю в міні-футбол заради дитини. Для мене це робота.

- Наскільки задоволений своє грою у цьому матчі? 
- Коли навіть забиваю і три, і п’ять голів в одній грі не можу сказати, що своєю грою буду задоволений. У матчі проти «ТВД» я зіграв непогано, однак можна грати ще краще.

- Перейдемо до чемпіонату України. Чимало фахівців сходяться на думці, що у цьому сезоні за золоті медалі змагатимуться лише дві команди: «Енергія» і «Тайм». Можеш з цим погодитися? 
- Ні. Якщо аналізувати перший тур, то виходить що, кожна гра як остання. Хто думав, що «Шахтар» і «Ураган» програють у першому турі? Утім, серед фаворитів чемпіонату я б назвав «Тайм», «Енергію», «Шахтар», «Ураган». Ще варто додати «Єнакієвець». Можливо, ще хтось ще вистрелить у цьому сезоні. Думаю, цей чемпіонат буде цікавіший, аніж попередній. Як на мене, буде більше несподіваних результатів.

- Нема побоювань, що «Енергія» чемпіонат пройде доволі рівно, а у розіграші плей-офф будуть неочікувані результати? 
- Від цього ніхто не застрахований. Думаю, аби виграти чемпіонат, потрібно усю дистанцію пройти на одному рівні.

- Згадаймо минулий чемпіонат. Склалося враження, що ти його провів нижче своїх можливостей…
- Так, погоджуюся. Загалом, я старався грати. Я зіграв 30 матчів, однак у більшості випадків не мав достатньо ігрового часу. Можливо занадто хвилювався й не завжди виходило те, що планував робити на майданчику.

- Все-таки, що стало головний фактором у тому, що тобі не вдалося повністю продемонструвати хто такий Дмитро Іванов? 
- Якщо відверто, то відповіді навіть не знаю.

- Не було думок, що після завершення сезону керівництво «Енергії» не схоче з тобою продовжити співпрацю?
- Ні. Коли б ви прийшли на тренування, то побачили б, що я нікому не поступаюся. Щоб там не було, свій шанс у цьому сезоні використовуватиму сповна.

- Як вважаєш: цей чемпіонат проведеш краще, аніж минулий?
- Не хочу нічого наперед загадувати. Робитиму все можливе, аби так було. Якщо порівняти мою спортивну форму, то скажу, що зараз почуваюся краще. Минулого року я на зборах травмувався, тому їх пройшов на 50 відсотків. Думаю, це якось вплинуло на подальші результати. Цього року мене особливо нічого не хвилювало (тричі стукаємо по дереву… - Авт.). Зважаючи на це, у мене тепер кращий моральний і фізичний стан.

- У тебе є гольова планка у цьому сезоні, якої бажаєш досягнути?
- Не хотілося би про це говорити, однак, мабуть, заб’ю вдвічі більше, ніж минулого сезону (Дмитро Іванов у минулому чемпіонаті забив 10 голів – Авт.).

Богдан ПАСТЕРНАК, www.energia.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.