БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»Экстра-лига«Цифры знают все»: покер Колесникова и два «дубля» ДоманскогоСборная УкраиныОлексій Сагайдаченко: «Є певна важкість відслідковування гравців, які не задіяні у Favbet Екстра-лізі і Першій лізі»Всеукраинский финал АФЛУВсеукраїнський фінал АФЛУ-2020: найкраще досягнення волинського футзалуКазахстанКубок Казахстана пройдет в октябреПервая лига Назар Бугайчук: «"Любарт" виступатиме в Першій лізі, яка попередньо стартує наприкінці жовтня»РоссияСергей Скорович: «Спорт высших достижений не может быть легким ни для спортсменов, ни для тренеров»БразилияМаркиньос Шавьер будет работать в ОАЭБразилия«Магнус» подписывает ДжониЭкстра-лигаЕкстра-футзал. Сезон 2020/21. Випуск № 5Кубок УкраиныFavbet Кубок України: жеребкування попередніх етапів – 24 вересняРоссияНиколай Иванов: «Я всегда ставлю перед собой максимальные цели»Всеукраинский финал АФЛУАндрей Заводян: «Победа в АФЛУ далась нам не очень легко, но и не так тяжело, как это могло бы казаться»ФранцияСборные Молдовы и Франции обменялись победами

Друга ліга 2019/20. 1/8 фіналу. Результати, огляди, відео

Усе про матчі 1/8 фіналу Другої ліги України в одному матеріалі.

Геологія (Кременчук) після проходу в1/4 фіналу Другої ліги

4 березня, середа
13:30 Вінниця (Вінниця) Городенка (Городенка) 2:12
Перший матч 
Голи: Олександр Гурник, 26, Волошинський, 38  Роман Москалик, 1, 16, 20, Назарій Данів, 10, 35, Ігор Кушецький, 14, 29, 30, 32 (10-метровий), Микола Липчук, 17, Ігор Білик, 18, Віталій Валовський, 34
Попередження: Віктор Федорчук, 16, В'ячеслав Брацлавський, 28  Ігор Білик, 18
Вилучення: Олександр Костюк, 32 (Вінниця)
На 18-й хвилині Роман Москалик (Городенка) не реалізував 10-метровий
На 37-й хвилині Олександр Гурник (Вінниця) не реалізував 10-метровий

По завершенні матчу стало відомо, що команда господарів не вирушатиме на матч-відповідь, а тому прикарпатські футзалісти достроково вийшли у чвертьфінал.
 
6 березня, п'ятниця
10:00 Медея (Ужгород)  Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне) 5:8
Перший матч 
Голи: Едгар Русин, 19, 20, Руслан Соскида, 28, 37, Іван Ковач, 37  Дмитро Ситник, 2, Дмитро Жовтун, 4, Роман Дацюк, 8, 13, 22, 40, Владислав Гарбарук, 26, 35
Попередження: Михайло Трухан, 28, Едгар Русин, 28  Олександр Крук, 31
Вилучення: Олександр Крук, (друга ЖК, Рівнестандарт) 
На 17-й хвилині Іван Ковач (Медея) не реалізував дабл-пенальті

По завершенні матчу ужгородська команда повідомила, що не поїде на матч-відповідь, а тому рівняни стали другими чвертьфіналістами. Нагадаємо, що і в минулому сезоні ужгородська «Медея» знялася зі змагань Другої ліги після першого домашнього матчу на стадії 1/8 фіналу.
 
 
5 березня, четвер
16:00  Sun Vita (Снятин)  Ужнет (Ужгород) 7:1

Перший матч 
Голи: Андрій Голей, 6, 15, 15, 30, Іван Шинкарик, 8, Володимир Романюк, 9, Ігор Краєвський, 33  Юрій Шукаль, 30
Попередження: Денис Федоров, 39, Володимир Романюк, 39  Юрій Шукаль, 14, Михайло Чедрик, 28
На 39-й хвилині Михайло Чедрик (Ужнет) не реалізував пенальті

13 березня, п'ятниця
17:30  Ужнет (Ужгород)  Sun Vita (Снятин) 8:6
Матч-відповідь. За сумою двох матчів 
Sun Vita перемогла 13:9.
Голи: Володимир Корнутяк, 11, Ярослав Пилип, 16, 25 (пен.), Яромир Лобода, 29, 37, Михайло Чедрик, 30, 40, Євген Мирончук, 36  Ігор Коваль, 6, 20, Назарій Синюк, 9, Володимир Романюк, 17, 24, Андрій Голей, 28
Попередження: Микола Данищук, 25 (Сан Віта)
 


7 березня, субота
13:00 Anserglob (Херсон) ЗАПОРІЖПРОМГРУП-ЛАД (Запоріжжя) 3:8
Перший матч 
Голи: Василь Кость, 19, Владислав Журавленко, 27, Владислав Кушнір, 40 Владислав Гуйва, 1 (а/г), Володимир Тесля, 3, Михайло Макшанов, 18, 33, Станіслав Порхун, 19, Павло Пічкуров, 34, 34, Денис Анікеєв, 40 (дабл-пен.)
Попередження: Анатолій Масалов, 33, Владислав Кушнір, 37, Олександр Кульчиковський, 38  Павло Пічкуров, 29, Олександр Фролов, 32, Станіслав Порхун, 37
На 19-й хвилині Анатолій Масалов (Ансерглоб) не реалузвав 10-метровий
На 37-й хвилині Владислав Кушнір (Ансерглоб) не реалузвав 10-метровий

Херсонська команда відмовилася від продовження боротьби і запорожці стали третьою командою, яка достроково вийшла у чвертьфінал.
 
 
 
11 березня, вівторок 
17:00  Сумихімпром-СДПУ (Суми)  Технологія (Суми) 3:4 (2:1)
Перший матч 
Спорткомплекс СДПУ ім. А.С. Макаренка (вул. Роменська, 87). Кількість глядачів:100.
Голи: Мисловський, 12, Петраков, 18, 39  Артем Бугай, 10, 22, 34, Дрога, 37
Арбітри: Пєсоцький Я. Тюрін О. Хронометрист: Новіков М. Спостерігач арбітражу: Шабан О.
Технологія: Гуменюк – Пацюк, Мисловський, Довгополов, Смоляк — Стрибак, Петраков, Головльов, Бєлодєд, Окопний, Бєліба, Береговий – Нагорний.
Сумихімпром СДПУ: Балухта – Бугай, Єлшанський, Дрога, Тодор – Козуб, Савченко, Голіков, Расторгуєв, Сєнченко, Чернишов – Волков.

У середу пройшли  перші матчі 1/8 фіналу розікрашу Чемпіонату України серед команд Другої ліги.

Першим матчем було сумське дербі. Номінальні господарі Технологія приймали Сумихімпром СДПУ. З самого початку і до середини першої половини команди грали у рівний футзал почергово створюючи  гострі моменти біля воріт одна одної, і після цього на 12 хвилині рахунок було відкрито. Бугай пройшов лівим флангом і філігранно перекинув голкіпера. Але за хвилину Мисловський відновлює паритет. Вже під завісу першої половини Петраков скористався сумбуром у карному майданчику «педагогів», обігрався з Мисловським і вкотив м’яч у порожні ворота, які прикривав лише захисник.

Вже на першій хвилині другої половини гри все той же Бугай влучним ударом зрівнює рахунок, а у середині тайму взагалі – виводить команду Гладова-Кравченко уперед пробивши точнісінько у кут воріт поміж ніг захиснику. Технологам нічого не залишається як розпочати гру з п’ятим польовим. Але одна обрізка призводить до того, що Дрога подвоює перевагу гостей. І на допомогу Технології приходить Петраков, який ударом з відскока скорочує відставання і облегшує завдання на матч відповідь.

13 березня, п'ятниця
Сумихімпром СДПУ – Технологія (Суми) 5:5. (1:0)
Матч-відповідь.  За сумою двох матчів Технологія перемогла 9:8.
Спорткомплекс СДПУ ім. А.С. Макаренка (вул. Роменська, 87). Без глядачів.
Голи: Тодор (16), Бугай (25), Дрога (27), Балухта (28), Савченко (40) – Беліба (27,29), Довгополов (28), Стрибак (35,38).
Попередження: Смоляк, Окопний.
Арбітри: Савєльєв А., Пєсоцький Я. Хронометрист: Новіков М. Спостерігач арбітражу: Шабан О.
Сумихімпром-СДПУ: Балухта – Бугай, Єлшанський, Дрога, Тодор – Козуб, Савченко, Голіков, Расторгуєв, Сєнченко, Чернишов – Волков.
Технологія: Нагорний – Пацюк, Мисловський, Стрибак, Петраков – Довгополов, Смоляк, Окопний, Бєліба, Береговий – Гуменюк 

В п’ятницю був зіграний матч-відповідь 1/8 фіналу розіграшу Чемпіонату України серед команд Другої ліги. У першому матчі «виїзну» перемогу святкували гравці Сумихімпрому СДПУ 3:4. Тому задача Технології була або виграти з різницею 2 і більше м’ячі або мінімально, але забивши не менше 4-х.

З самого початку ї маже до кінця першого тайму команди діяли досить обережно, бо ціна пропущеного голу була досить високою. Тому свідчення лише один забитий гол у виконанні Атура Тодора. При цьому також чудові нагоди мали почергово Расторгуєв та Голіков, які «перевірили на міцність» каркас воріт Нагорного. Натомість чудову нагоду відзначитись мав Стрибак, який продерся поміж захисників і лише на останньому рубежі «педагогів» виручив Балухта, яки перевів м’яч на кутовий.

А ось друга половина була зовсім не схожа на першу. Десь на початку тайму Артем Бугай подвоює перевагу Сумихімпрому, але Ярослав Беліба відігрує один м’яч. Натомість Дрога Андрій знову подвоює перевагу своєї команди. Після цього Технолгія вимушена розігрувати п’ятого польового гравця, і на одній із обрізок відзначається Голкіпер «хіміків» Євген Балухта. Здавалося, питання щодо чвертьфіналіста вже знято з порядку денного, бо рахунок на табло 4:1, але Технології вдалося продемонструвати справжній бійцівський характер і злагодженість командних дій при розіграші «зайвого».  Спочатку Довгополов, потім все той же Беліба, а згодом і двічі Стрибак відзначаються, і при рахунку 5:4 вже перевага по сумі двох поєдинків у підопічних Жогло, за рахунок більшої кількості забитих «виїзних» м’ячів. Але прагнення пройти до наступної стадії у підопічних Заслужених тренерів України Ігоря Кравченко та Володимира Гладова було більше. І за 27секунд до фінальної сирени Станіслав Савченко вириває нічию, а з тим і путівку до наступного раунду змагань.

Джерело - Прес-служба АФС

11 березня, вівторок 
18:30 Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 (Суми) Геологія (Кременчук) 3:1 (1:0)
Перший матч 
Спорткомплекс СДПУ ім. А.С. Макаренка (вул. Роменська, 87). Кількість глядачів: 100.
Голи: Калашник, 19 (10-метровий), С. Ткаченко, 37, Білошийченко, 38  Саркісян, 38
Арбітри: Єлшанський О. СавєльєвА., Пєсоцький Я. Хронометрист: Новіков М. Спостерігач арбітражу: Стрілецький С.
Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2: Сітнер – Вєлієв, Калашник, Сорока, Бублик – Грибачов, Ковтанюк, Таранченко, Кукса, Єрний, Ткаченко, Наровенко, Білошніченко, Петровський В.
Геологія: Ноженко – Лавський, Голубченко, Юрченко, Даниленко – Гончар, Львов, Саркісян, Смірнов, Костиренко.

У другій грі Аросвіт приймав гостей з Полтавщини – Кременчуцьку Геологію. У весь перший тайм пройшов у завзятій боротьбі і лише брудна гра гостей, яка призвела до шостого командного фолу вивела на пробиття десятиметрового штрафного удару Агросвіт. До позначки підійшов Ярослав Калашник, який без проблем переграв голкіпера. Багато моментів мав Костянтин Сорока, але м’яч чомусь ніяк не потрапляв у ворота.

У другій половині зустрічі малюнок гри майже не змінився і взяття воріт були зафіксовані лише під завісу тайму. Спочатку Ткаченко зняв павутинку у «дев’ятці» воріт технології, а за кілька митєвостей Саркісян скоротив відставання кременчужан. Але все ж судилося Агросвіту закінчити гру з перевагою у два м’ячі, і своє прізвище у протокол вписав Богдан Білошніченко завершивши точним ударом чудову комбінацію. 

Джерело - Прес-служба АФС
 
 
15 березня, неділя
18:30 Геологія (Кременчук)  Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 (Суми) 9:4
Матч-відповідь. За сумою двох матчів Геологія перемогла 10:7.
Голи: Кирило Смірнов, 4, 8 (пен.), Сергій Аліфанов, 9, 15, Богдан Білошниченко, 9 (а/г), Ваге Саркісян, 10, Ярослав Голубенко, 32, Євгеній Данилейко, 34, Дмитро Лавський, 39 – Агіл Велієв, 20, 28, Костянтин Сорока, 24, Костянтин Ковтонюк, 29
Попередження: Сергій Аліфанов, 40  – Владислав Таранченко, 16
На 13-й хвилині Дмитро Лавський (Геологія) не реалізував дабл-пенальті
Геологія: Віталій Ноженко (вр), Владлен Гончар (вр), Євгеній Данилейко, Дмитро Лавський, Кирило Смірнов, Ілля Юрченко, Ярослав Голубенко, Ваге Саркісян, Сергій Аліфанов, Іван Львов, Віталій Костиренко
Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2: Єгор Сініцин (вр), Агіл Велієв, Ярослав Калашник, Сергій Бублик, Костянтин Сорока, Владислав Грибачов, Владислав Таранченко, Костянтин Ковтонюк, Богдан Білошніченко, Сергій Наровенко, Олександр Кукса, Віталій Петровський. 
 
Матчі між Беркутом (Мукачево) і Епіцентром (Дунаївці) перенесено на невизначений термін.

Отже, станом на 16 березня, ми вже знаємо імена 6 з 8 чвертьфіналістів. Ними стали: «Городенка» (Городенка), «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» (Рівне), «ЗАПОРІЖПРОМГРУП-ЛАД» (Запоріжжя), «Sun Vita» (Снятин), «Технологія» (Суми), «Геологія» (Кременчук).

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.