ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 4. LIVE!Футзал в миреМаксим Лисенко: «В Казахстані Цой був начальником, а я йому допомагав на складі»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!Детский футзалДЮСШ-ФСК «Іллічівець» (Роздільна/Чорноморськ) – переможець Кубку ліги U-17КазахстанВиктор Тарчило: «Мы будем показывать красивую, агрессивную и современную игру»КазахстанДмитрий Клочко: «От сезона жду только положительных эмоций»КазахстанВ столице Казахстана создается профессиональный футзальный клубМолдоваАлександр Голбан: «В скором будущем мы опубликуем Стратегию развития футзала в Молдове»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Квартет йде у відривКазахстанАлександр Соколов – новый главный тренер МФК «Аят»ИспанияМатеус Преа: «Мне было бы очень интересно снова встретиться с командой из Казахстана»ВенгрияВолодимир Колок: «Треба навчитись вірити й чекати результату, адже він не приходить швидко»Женский футзалДанило Єрьомка: «УАФ може врятувати жіночий футзал одним розчерком пера»ФранцияФранция-2020/21. Тур 2. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Лига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега Зозули

Друга ліга 2019/20. Група 2. Анонс 3 туру

Сьогодні відбудуться матчі 3 туру в групі 2 (Західна зона) Другої ліги України.


Середа, 25 грудня
 
17:30  Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне)  Галицька Здоба (Львів)

Команда “Рівнестандарт-ДЮСШ-4” проведе перший домашній поєдинок у Чемпіонаті України з футзалу у другій лізі. Гра відбудеться сьогодні, 25 грудня о 17:30 в Спорткомплексі “ДЮСШ-4”. Суперник – львівська команда “Галицька Здоба”, яку тренує відомий для рівненських уболівальників зі стажем Сергій Тригубець.

Загалом же, для тих, хто слідкує та уболіває за рівненський футзал давно, матч з львів’янами так і взагалі команда “Рівненстандарт-ДЮСШ-4” – це буде справжня можливість поностальгувати та повболівати виключно за місцевих вихованців у цьому виді спорту, з яких складена команда.

Футболісти вийдуть на поле під керівництвом легендарних тренерів, а коли і футзалістів Юрія Баховського та Віталія Засморжука. На паркеті честь міста захищатимуть ті, які встигли пограти не лише в “Кардиналі”, але і у МФК “Рівне”. Зокрема – це Юрій Свинарчук, Павло Дармовіс,  Віктор Чудля, Дмитро Ситник, Роман Дацюк, Сергій Москалик, Дмитро Жовтун,  Вадим Жак, Владислав Гарбарук, Вадим Басюк, Олександр Крук, Юрій Колодюк та інші.

Зазначимо, що “Рівнестандарт ДЮСШ-4” наразі більш ніж переконливо виступає у місцевих змаганнях серед аматорів, лідируючи у Чемпіонаті Рівного та першій лізі Аматорської футзальної ліги Рівненщини.

Щодо другої ліги Чемпіонату України, в якій рівняни є дебютантами, то там команда зіграла вже два виїзні поєдинки, спершу у Луцьку з рахунком 4:1 “Рівнестандарт” переміг тамтешній “Любарт”, який тренує Сергій Піддубний. Цими вихідними, також у гостях, рівняни програли команді “Городенка” з рахунком 3:5.

Загалом же, в цьогорічному Чемпіонаті України, усі учасники розділені на 7 груп за територіальним принципом. “Рівнестандарт” разом з “Галицькою Здобою”, “Любартом” та “Городенкою” склали групу №2. На першому етапі суперники грають між собою у два кола,а далі, кращі команди боротимуться в наступних етапах за медалі та путівки до першої ліги.

Запрошуємо усіх любителів футзалу прийти та підтримати рівненську команду “Рівнестандарт ДЮСШ-4” у грі проти “Галицька Здоба”. Нагадуємо, що гра розпочнеться у Спорткомплексі “ДЮСШ-4” о 17:30, сьогодні, 25 грудня.

Джерело - ritm.tv/

Сьогодні продовжаться змагання в групі 2 (Західна зона) Другої ліги України.

На «Галицьку здобу» у цей день очікує виїзний поєдинок проти «Рівнестандарт».

Представляємо суперника

«Рівнестандарт» - представляє Рівне (місто, яке знаходиться у 210-ти кілометрах від Львова)

Президент – Зарудний Віктор
Капітан – Москалик Сергій
Кольори – синьо-жовті

Історія очних протистоянь:

За всю історію існування команд «Галицька здоба» та «Рівнестандарт» між собою жодного разу не зустрічалися.

Взагалі для рівнян цей сезон став прем’єрним як у чемпіонаті Рівненської області, так і у Другій лізі України.

У змаганнях національного рівня на даний момент наш суперник зіграв дві гри, обидві на виїзді.

Якщо у першому поєдинку «синьо-жовті» здолали луцький «Любарт» - 4:1, то у другому поєдинку теж в гостях поступилися СК «Городенка» - 3:5.

Щодо «пекарів», то у цьому сезоні наша команда поки що не здобула жодного залікового балу. У прем’єрному поєдинку нового сезону підопічні Сергія Тригубця на своєму паркеті поступилися СК «Городенка» - 1:7, а буквального минулого тижня з боями програли в Луцьку «Любарту» - 2:3.

Тому, сьогоднішнє протистояння буде доленосним для «пекарів» у плані подальшого продовження боротьби за вихід із групи.

Насамкінець додамо, що поєдинок між «Рівнестандарт» та «Галицькою здобою» розпочнеться о 17 годині 30 хвилин.

Джерело - ФК Галицька здоба
 
 
Любарт (Луцьк) - Городенка (Городенка) 

25 грудня в середу відбудеться останній домашній матч нашої команди у другій групі. Наступні матчі будуть вже в березні, в разі виходу ФК «Любарт» в плей-офф. Граємо з командою з Івано-Франківська СК «Городенка».

На нас чекає непередбачуваний та цікавий матч з сильним суперником.

У стартових двох турах СК «Городенка» здобула дві перемоги над ФК «Галицька здоба» - 7:1 та вдома обіграли ФК «Рівнестандарт»- 5:3.

👉СК «Городенка» - титулована команда, яка в цьому сезоні ставить перед собою серйозні цілі. Склад команди складають гравці, які мають досвід виступів у екстра-лізі України з футзалу, а також, ще в минулому році, захищали кольори одного з лідерів Чемпіонату України з футзалу у першій лізі Івано-Франківську «Візу-Вторму».

Цікава дуель на майданчику очікується між друзями і партнерами за часів виступів за ФК «Ураган» Сергієм Піддубним і Андрієм Сімкою.

Андрій Сімка – легенда футзалу, Чемпіон України в Екстра - лізі (2011), володар Суперкубку України (2011), срібний (2013) та бронзовий призер Екстра-ліги (2012), учасник елітного раунду Кубку УЄФА (2011). За 15 сезонів Сімка зіграв 366 матчів та забив 161 гол.

Друзі, місце зустрічі незмінне - спортивна арена Адреналін Сіті, 25 грудня (середа), 18:00 година.

Джерело - ФК Любарт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.