КазахстанНурсултан Пиялы: «Наш главный конкурент за выход в финальную часть ЧМ-2020 – сборная Румынии»Чемпионат мираРичард Рехала: «Мы должны уметь играть со всеми»ИспанияИспания-2019/20. Лучшие голы, комбинации и сейвы 19-го тураИспанияИспания-2019/20. 19 тур. Прощание Шимбиньи и первые голы СоланоЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2019/20. 14 тур. Інтрига внизу таблиці: «Food Centre-СумДУ» перемагає, «Енергія» не програєБразилияСуперкубок Бразилии-2020 пройдет в ЭрешинеФутзал в миреСерджо Гарджелли: «Китай – огромная страна с маленьким футзальным миром»Первая лига Перша ліга 2019/20. 8 тур. «Володимир» здобуває другу поспіль перемогуРоссияДмитрий Путилов: «Футзал меняется, нужно соответствовать»ФранцияФранция-2019/20. 13 тур. LIVE!ИспанияБебе подписал контракт с «Картахеной»Чемпионат мираГватемала примет отбор КОНКАКАФ на ЧМ-2020РоссияШимба – игрок «Газпром-ЮГРА» Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко про підкупи арбітрів, відхід з "Енергії" та кваліфікацію на Кубок світуЛьвовВолодимир Фелишин – віцепрезидент Асоціації футзалу ЛьвівщиниАзербайджанСборная Азербайджана назвала состав на матчи элитного раунда отбора к ЧМВторая лигаДмитро Романюк: «Сергій Піддубний акцентує увагу на маленьких дрібницях, які грають важливу роль у грі команди»БеларусьКонстантин Кусков: «Сейчас БЧ для всех клубов – хороший раздражитель»Вторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 2. Анонс 4 туруЮношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-17) 2019/20. 7 тур. Завдяки двом перемогам «Кардинал-ДЮСШ №4» піднявся на третю сходинку

Друга ліга 2019/20. Група 2. Анонс 4 туру

Завтра відбудуться матчі 4 туру в групі 2 (Західна зона) Другої ліги України.


Неділя, 26 січня
 
14:00 Городенка (Городенка) Галицька Здоба (Львів) 

У неділю, 26 січня, продовжаться змагання у Другій лізі України. Зокрема, відбудуться чергові матчі у групі 2 (Західна зона). В одному з них львівський аматорський клуб «Галицька здоба» зіграє на виїзді проти СК «Городенка» (м. Городенка).

До цього поєдинку команди підходять, перебуваючи на різних полюсах турнірної таблиці.

Наш майбутній суперник після трьох зіграних поєдинків показав стовідсотковий результат (три – три перемоги) і з дев’ятьма балами в активі посідає першу сходинку.

Команда з Івано-Франківської області по черзі перемогла «пекарів» (7:1), «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» (5:3) та «Любарт» (2:1).

Зовсім інша ситуація у нашої команди.

Після тих же трьох зіграних поєдинків «червоно-жовті» не набрали жодного балу і гра у Городенці буде ключовою у плані виходу в наступний раунд змагань. Аби зберегти шанси на продовження боротьби «Галицькій здобі» необхідно лише перемагати.

На даний момент підопічні Сергія Тригубця лише програвали: СК «Городенці» (1:7), «Любарту» (2:3) та «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» (2:6).

Поєдинок першого кола між цими командами, який відбувся 6 грудня у палаці спорту «Галичина» завершився перемогою суперника із рахунком – 7:1. Єдиним голом у складі нашої команди тоді відзначився Олег Панасюк.

Насамкінець додамо, що поєдинок між СК «Городенка» та ФК «Галицька здоба» розпочнеться 26 січня о 14 годині.

Місце: приміщення ДЮСШ (вул. Ринкова, 1).

Джерело - ФК «Галицька здоба»

15:30 Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне) Любарт (Луцьк) 

Колишні тренери рівненського клубу "Кардинал" зійдуться в очному протистоянні у чемпіонаті України з футзалу серед команд другої ліги. Клуб "Рівнестандарт", який очолює Юрій Баховський, прийматиме луцький "Любарт" – там граючий тренер Сергій Піддубний.

У першому колі у Луцьку рівняни перемогли - 4:1. Цей поєдинок відбудеться у неділю, 26 січня, в спорткомплексі ДЮСШ №4 о 15:30. Після трьох матчів у "Рівнестандарта" дві перемоги та поразка, у "Любарта" – одна перемога та дві поразки.

Головний тренер команди "Рівнестандарт" Юрій Баховський:

– Він, як і будь-який матч, дуже важливий. Тим більше, на кону стоїть дуже багато як для нас, так і для команди суперника. Якщо ми виграємо цю гру – ми рішаємо задачу глобальну за два тури до кінця.

Джерело - Сергій Татаренко, suspilne.media

 
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.