Экстра-лига«in.IT» в рамках підготовки до першої ліги України зіграв спаринг з «Енергією»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 14: Бразилія та Аргентина утворять південноамериканський півфіналЧемпионат мираСергей Скорович: «Обидно проигрывать такие матчи»Женский футзал«Будстар-НПУ» та «ЗХО-Тесла» здобули розгромні перемоги у перших матчах півфіналу Кубка УкраїниСборная УкраиныУкраїна бере впевнений реванш у Румунії у другому товариському матчіЧемпионат мираДуглас Жуниор: «Финал Казахстан – Бразилия – моя заветная мечта»Сборная УкраиныМикола Микитюк: «Вважаю, що ми не заслуговували програти румунам»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 2. LIVE!Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «Я буду бесконечно благодарен футзалу за все, что он мне дал»Чемпионат мираЗемсков и Кнаудт о четвертьфинале ЧМ Россия – АргентинаПольшаМикола Морозов – новий тренер польського «Come-On»БразилияКубок Бразилии (Copa do Brasil de Futsal)-2021. Финал. Матч 2. Жарагуа – Сеара. LIVE!Сборная УкраиныВ першому товариському матчі Румунія здобуває вольову перемогу над УкраїноюЧемпионат мираРобиньо: «Мы сделаем все, чтобы выиграть трофей»ФранцияДжамель Арун – тренер сборной ФранцииЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 12: Іран, Португалія та Іспанія завершують список чвертьфіналістівСборная УкраиныЯрослав Лебідь: «Хотів розуміти своє майбутнє до завершення сезону, а «Ураган» пропонував почати переговори тільки після»Чемпионат мираХо Ван И: «Я пообещал себе, что выйду на новый, более высокий уровень»Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «У нас есть мечта – снова сыграть все семь матчей»Чемпионат мираНуржан Доскеев: «Сборная показала как раз тот уровень, которого и ждали от Казахстана»

Екстра-ліга. Другий етап. 1-ий тур. Прогноз від Олега Шайтанова

Цієї суботи відбудуться перші поєдинки за участі команд, які посіли місця першого по шосте за підсумками регулярного чемпіонату.
 

Щотижня ми залучатимемо відомих людей зі світу футзалу для фахової оцінки та прогнозів щодо перебігу поєдинків кожного туру. Першим свої думками щодо результатів зустрічей стартового туру другого етапу Екстра-ліги поділився головний тренер жіночої збірної України Олег Шайтанов.

«ХІТ» (Київ) – «Титан» (Покровське)
6 квітня. 12:00. Київ, СК ЦСК ЗСУ. Пряма трансляція: Youtube та Facebook АФУ

По-перше, відзначу, що з цих матчів розпочинається дуже цікавий етап чемпіонату. На мою особисту думку, цей формат чемпіонату є оптимальним та подарує вболівальникам матчі з неймовірним рівнем інтриги. Дуже хотілося, щоб доля чемпіонства та призових місць вирішилися в останніх матчах.

Щодо матчу у Києві. Між представниками столиці та покровчанами завжди проходять напружені протистояння. Свідченням цього є очні зустрічі у попередньому чемпіонаті та останній очний поєдинок. Втім, вважаю, що на домашньому паркеті підопічні Дмитра Шувалова вдало розпочнуть другий етап чемпіонату та здобудуть перемогу.

Прогноз – 3:1

«Продексім» (Херсон) – «Енергія» (Львів)

6 квітня. 12:00. Херсон, СК ХВУФК. Пряма трансляція: Телеканал «XSPORT» та Youtube АФУ

Матч є надзвичайно важливим для обидвох команд. Думаю, що чинний чемпіон намагатиметься зі старту наздогнати першу та другу команди турнірної таблиці. Тож, втрачати очки підопічним Хаві Родрігеса не можна.

Прогноз – 4:2

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
6 квітня. 16:00. Івано-Франківськ, СК КФВ. Пряма трансляція: Телеканал «XSPORT», Facebook та Youtube АФУ

Нині «Ураган» виглядає дуже потужно і мобільно. Однак, доволі часто так трапляється, що після великих звитяг команди виглядають не так впевнено у наступних зустрічах. Перемога у Кубку України може зіграти злий жарт у чемпіонаті. Ми пам’ятаємо як «Кардинал-Рівне» у першому турі здолав «Енергію», яка за тиждень до того здобула Суперкубок України.

Прогноз – 2:2

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.