Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюБеларусьВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсКазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

Екстра-ліга. Другий етап. 5-й тур. Прогноз від Дмитра Литвиненка

Найближчої суботи відбудуться 2 матчі 5-го туру другого етапу чемпіонату України серед команд Екстра-ліги.


Своїми думками щодо результатів цих поєдинків поділився голкіпер збірної України та чеського «ЕРА-ПАКа» Дмитро Литвиненко.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ХІТ» (Київ)
11 травня. 13:00. Рівне, ДЮСШ №4. Пряма трансляція: Телеканал «XSPORT» та Youtube АФУ

Вважаю, що кияни мають докласти усіх зусиль для перемоги у цьому матчі, зважаючи на втрату очок в останніх поєдинках. Ця звитяга їм буде необхідною для того, щоб не випасти з чемпіонських перегонів. На моє переконання, команді Дмитра Шувалова вдасться занести до своєї скарбнички 3 пункти.

Прогноз – 1:3

«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
11 травня. 13:00. Львів, ПС «Галичина». Пряма трансляція: Youtube та Facebook АФУ

«Енергетичне» дербі завжди є безкомпромісним. Багато залежатиме від лідерів обидвох команд, зокрема, від участі у поєдинку Андрія Федюка. Його присутність на паркеті відіграє надзвичайно велику роль у результатах «драконів». Втім, і львів'яни мають свої аргументи. Всі чудово знають командний дух цього колективу. Підсумовуючи, вважаю, що результатом зустрічі буде нічия.  

Прогноз – 2:2

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.