ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-10 кращих голів матчів 1/16 та 1/8 фіналу Кубку ХарьковскаяХарьков, Кубок СК "Вирта": лучшие голы 4-го тураОстальной мир10 самых красивых голов уходящего года (2016-го) в аргентинском футзале!Дети Кременчуцький "Кремінь" тріумфує на "Кубку Олександра Ковпака"Дети У Черкасах відбувся черговий дитячий футзальний турнір "Різдвяний Кубок ФШМ та ФК Черкаси"ДнепровскаяДнепр Libertad: «ФК ПБ» и «Шахтер» сильнейшего не определили ОдесскаяCергей Бутено признан лучшим тренером Одесской областиУкраинаСергей Журба: «Побывать на награждении и получить приз дорогого стоит»ВетераныЗіркові баталії та діти проти казки - футзальний подарунок волинянам на Новий рікДнепровскаяДЮФЛ «Олимпия+». 4 тур. 2004/05 г.р.: впереди "Спартак"-2004ДнепровскаяДЮФЛ «Олимпия+». 4-й тур. 2006/07 г.р.: лидеров трое...Дети "ДЮСШ" смт. Маньківка - володар "Кубку Ковпака" серед футзалістів 2003-04 р.н.Хмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 8 ВинницкаяВінниця: футбольний тиждень 224КиевВторая лига Киева. Очередной «технарь» для «Укрмагнезита», «Гефест» бодается против «Linevich Group» и крупная победа «Эвереста»ДонецкаяДонецкая область. Ветераны завершили футзальный сезонКиевПервая лига Киева. «Атлетик» заканчивает год без поражений, «Банкиры» забивают восемь голов, а Крошан побеждает «Конструктив»КиевКиев. Первая лига. 7-й тур. ОбзорыЧеркассыСимволічна збірна 4-го туру чемпіонату Черкаської області (усі ліги)СумыСуми: лідер вперше втрачає очки

Екстра-ліга. Підсумки 13 туру (+відео)

Надзвичайно довгим вийшов 13-й тур Екстра-ліги. Розпочався він ще у п’ятницю з матчів у Києві і Рівному, а завершився тільки сьогодні. Після цього туру турнірна таблиця розшарувалася на 5 умовних зон. Вгорі є недосяжний лідер – «ХІТ», за ним йде група переслідувачів на чолі з чемпіоном. Далі хмельницький «Сокіл», який застряг у «сірій зоні», з якої і піднятися вгору дуже важко, але й щоб опуститися, то треба зовсім перестати грати. Четверту умовну зону утворюють «Кардинал-Рівне» і «ЛТК/ІнБев/НПУ», які ведуть відчайдушну боротьбу за останню сходинку, що дає право на участь у плей-оф. Ну і таку собі п’яту зону внизу на самоті, як «ХІТ» вгорі, складає «Юні-Ламан», який бореться зо кожне очко.

У Рівному матч почався мляво і ніхто не збирався форсувати події аж поки все в свої ноги не взяв Волянюк. Михайло продемонстрував неабияку індивідуальну майстерність і забив красивий гол у ворота майже рідного клубу. Там , де перший – там і другий. Бессалов, який видає надрезультативний для себе сезон, подвоїв перевагу «мельників».  Цей гол наче розбудив звіра і господарі кинули всі сили в атаку. Принаймні один гол відігравати вони мали, але Ципун вкупі з невезінням рівнян зробили своє діло. У другому таймі «Кардинал-Рівне» гостро атакував, а у гостей хіба що Волянюк тримав у напрузі оборону «кардиналівців». Взагалі Михайло провів дуже сильний матч і це дає надію на те, що незабаром він набере свою форму зразка минулого сезону, і остаточно переборе наслідки травми. Попри всі потуги підопічних Піддубного і його самого, на «Кардинал-Рівне» знову очікувала поразка.

«ХІТ» катком пройшовся по «Юні-Ламану» і, враховуючи результати паралельних матчів, схоже, що достроково виграв регулярний чемпіонат.  Звісно, що у переслідувачів є теоретичні шанси обігнати киян, але вони настільки мізерні, що в це зовсім не віриться. «Кабельники» буквально висіли на воротах гостей, але несподівано самі пропустили зі штрафного. Пару хвилин після цього було видно, що господарі нервували і перебували в стані легкого шоку. Втім, чорноморці цим не скористалися, але намагалися грати на рівних з лідером. Проте з першим голом у відповідь господарів прорвало і голи посипалися наче з рогу достатку. У другому таймі команди більше атакували, ніж грали у захисті, і рахунок міг бути ще більшим. На матчі, що залишилися у регулярці, Олег Лук’яненко спокійно міг би виставляти дублюючий склад, якби він у нього, звісно, був. Однак тепер можна буде награвати різні варіанти четвірок, а може й відпрацьовувати якісь нові заготовки суто під матчі на виліт, адже результат на його підопічних в наступних п’яти матчах навряд чи буде тиснути.

У Житомирі відзначимо дебют у воротах господарів 17-річного Богдана Паламарчука, який тільки влітку з’явився у команді. Як для дебюту на такому рівні зіграв Богдан досить непогано, хоча не обійшлося й без помилок, але без цього не буває великих звершень. «Ураган» повністю контролював хід гри і міг забивати значно більше, ніж два голи. Господарі декілька разів огризнулися хіба що в другому таймі. За 26 секунд до кінця у грі з п’ятим польовим «ЛТК/ІнБев/НПУ» відіграв один м’яч і навіть ледь не вирвав нічию. Також відзначимо Юліана Горбатого, який другий матч поспіль провів на дуже високому рівні. Хочеться йому побажати побільше стабільності, адже перспективи є і їх видно, але весь свій потенціал Юліан ще не демонстрував у повній мірі, а ми цього дуже чекаємо.

«Локомотив» знову програв «Титану-Зорі» і не зумів взяти реванш за болючу виїзну поразку 0:5. І це при тому що перед цим матчем у покровчани відчували серйозний кадровий дефіцит. Перший тайм пройшов під диктовку господарів і рахунок 2:0 може навіть порадував гостей. У другому таймі покровчани забили тричі підряд, причому третій м’яч Бондар відправив у власні ворота. В цей проміжок часу харків’яни обстукували каркас воріт підопічних Віталія Соломки, але фарт був не на їхньому боці. При грі з 5-м польовим харків’яни зрівняли рахунок і могли б переламати хід гри на свою користь, але прикра помилка при зміні воротаря призвела до ще одного голу в їхні ворота. Після чого вони пропустили ще й вп’яте у практично порожні ворота – 3:5. Схоже, що останнім часом гравці харківської команди більше розмірковують не про ігрові проблеми, а про майбутнє клубу і схоже, що саме на це натякнув у післяматчевому інтерв’ю керманич команди Євген Ривкін

«Сокіл» в черговий раз подарував уболівальникам матч з неймовірною драматургією. Більшу частину першого тайму команди не надто активно йшли вперед. Та й усі ці вилазки відбувалися десь у рівній пропорції з тією різницею, що господарі атакували, а гості покладалися на контратаки. Ближче до кінця тайму «Енергія» заграла активніше і це принесло плоди у вигляді двох голів. На початку другого тайму Кузь зробив рахунок 3:0 і для «Сокола» ситуація виглядала зовсім сумно. Однак хмельничани  не пали духом і нівелювали відставання до мінімуму, але Михайло Грицина повернув господарям відносно спокійно перевагу у два голи. Попри всі намагання гостей хоча б зрівняти рахунок при грі вп’ятьох вони зуміли забити ще тільки один раз – 4:3.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Продексім» (Херсон) – 0:2
Голи:
Волянюк (10), Бессалов (14)
Попередження: Фетько (18), В’яч. Чуднов (18)
 
Відеоогляд матчу:
 
 

Сергій Піддубний, граючий тренер "Кардиналу-Рівне"



Ігор Москвичов, головний тренер "Продексіму"


«ХІТ» (Київ) – «Юні-Ламан» (Чорноморськ) – 11:3
Голи: Корнійчук (12), Юнаков (13, 16, 30), Журба (15, 21), Школьний (18), Колесніков (18, дабл-пен.), І. Борсук (19, дабл-пен., 22), Шевченко (34) – Коптєв (7, 28), Захарян (16)
 
Відеоогляд матчу+післямова тренерів:


«ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 1:2
Голи:
Бакум (40) - Горбатий (12), Лясковський (17)
Попередження: Корсун (32), Павленко (40)
 
Відеоогляд матчу:


«Локомотив» (Харків) – «Титан-Зоря» (Покровське) – 3:5
Голи:
Бондар (6), Свиридов (20), Овсянніков (39) – Мілінький (22), Доманський (28, 40), Бондар (29, а/г), Ященко (39)
Попередження: Лінник (12), Ященко (13), Сільченко (27)
 
Відеоогляд матчу+пісямова:


«Енергія» (Львів) – «Сокіл» (Хмельницький) – 4:3
Голи:
Кордоба (18), Мих. Грицина (20, 33), Кузь (23) – Лисенко (26), Педяш (31), Шеремета (40)
Попередження: Мих. Грицина (6) – Педяш (28)
 
Повний матч:


Андрій Гулій, ​futsalua.org

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.