БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»Экстра-лига«Цифры знают все»: покер Колесникова и два «дубля» ДоманскогоСборная УкраиныОлексій Сагайдаченко: «Є певна важкість відслідковування гравців, які не задіяні у Favbet Екстра-лізі і Першій лізі»Всеукраинский финал АФЛУВсеукраїнський фінал АФЛУ-2020: найкраще досягнення волинського футзалуКазахстанКубок Казахстана пройдет в октябреПервая лига Назар Бугайчук: «"Любарт" виступатиме в Першій лізі, яка попередньо стартує наприкінці жовтня»РоссияСергей Скорович: «Спорт высших достижений не может быть легким ни для спортсменов, ни для тренеров»БразилияМаркиньос Шавьер будет работать в ОАЭБразилия«Магнус» подписывает ДжониЭкстра-лигаЕкстра-футзал. Сезон 2020/21. Випуск № 5Кубок УкраиныFavbet Кубок України: жеребкування попередніх етапів – 24 вересняРоссияНиколай Иванов: «Я всегда ставлю перед собой максимальные цели»Всеукраинский финал АФЛУАндрей Заводян: «Победа в АФЛУ далась нам не очень легко, но и не так тяжело, как это могло бы казаться»ФранцияСборные Молдовы и Франции обменялись победами

Favbet Екстра-ліга 2019/2020: сезон буде завершений

Сьогодні відбулася відеозустріч керівництва АФУ з президентами клубів-учасників другого етапу розіграшу чемпіонату України з футзалу серед команд Favbet Екстра-ліги сезону 2019/2020. 

У нараді взяли участь: Ігор Колихаєв (МФК «Продексім»), Володимир Котляр (ФК «ХІТ»), Василь Костюк (НФК «Ураган»), Костянтин Кожанов (ФК «ІнБев»), Володимир Валявка (МФК «Кардинал-Рівне), Володимир Фелишин (ФК «Енергія»), Сергій Владико, Володимир Гримайло та Валентин Вакула.

Зустріч була присвячена обговоренню та аналізу обставин, які виникли та мають місце в українському чемпіонаті серед команд Favbet Екстра-ліги у зв’язку із пандемією коронавірусу та варіантів подальшого розвитку подій.

Зважаючи на загальну невизначеність за багатьма напрямками (тренувальний процес, транспортне сполучення міського та міжобласного рівнів, відомчу належність залів, неможливість прогнозування урядових рішень та/або рішень органів місцевого самоврядування), а також піклуючись про життя та здоров’я гравців і працівників клубів, учасники зустрічі одноголосно висловилися за завершення чемпіонату України з футзалу серед команд Favbet Екстра-ліги сезону 2019/2020 р.р.

Водночас, юридичне рішення про завершення чемпіонату та його подальший правовий статус буде прийнято Виконавчим комітетом АФУ після проведення консультацій з Українською асоціацією футболу та УЄФА. Додатково зазначимо, що на нараді було підтримано ідею та обговорено проведення міжсезонних турнірів з метою підтримки гравцями клубів Favbet Екстра-ліги спортивної форми. Вони мають відбутися наприкінці червня або у середині липня у разі зняття урядових та місцевих обмежень, пов’язаних із запровадженням карантину у державі, відновлення транспортного сполучення та можливості проживання спортивних команд у готелях. Зазначимо, що цього тижня заплановане проведення онлайн-зустрічей з аналогічним порядком денним за участі керівництва команд Першої та Другої ліг, а також Вищої ліги серед жіночих команд.

Джерело – 
Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.