Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9, 10, 13 тур. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Тур 13. LIVE!ЭстонияАлексей Фетько покинул эстонскую «СМСРаху»Лига чемпионов УЕФАВизначилися потенційні суперники «Продексіма» в 1/16 фіналу Ліги чемпіонівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9 тур. «Суми» – «ХІТ». АнонсБразилияНето: «Мы могли бы сделать больше для выхода в полуфинал»КазахстанСборная Казахстана начала подготовку к матчам Евро-2022ЛитваЄвген Ривкін: «Українські тренери якось більш вороже налаштовані на очні протистояння»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Павленко вміє грати ключові матчі, а Легчанов поки що ні»Сборная УкраиныГравці національної збірної України серед спортсменів з вадами зору: Вадим Швець, Олексій Заволовий і Роман Васильєв РоссияРашид Камалетдинов: «Нас посещают мысли о финале»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 3 тур. «КІВС Енергія-2» – «Бастіон». АнонсЖенский футзалВідбулося жеребкування фінальних матчів Кубка України серед жінок 2019/20ИталияЖонас возвращается в ИталиюДетский футзалОлександр Вонс: «Зараз у нас одне завдання – навчити футзалістів, а наступного року можна буде поборотись за чемпіонство»Экстра-лига«Суми» у контрольному матчі переграли «Сумихімпром-СДПУ» ХорватияХорватия-2020/21. Тур 7. Динамо (Загреб) – Олмиссум. LIVE!Экстра-лигаОлександр Бондар – найкращий гравець листопада у Favbet Екстра-лізі 2020/2021Экстра-лигаДмитро Шувалов: «У другому сезоні на чолі ХІТа все відразу пішло не так, як хотілося б»КазахстанКазахстан-2020/21. 14-18 тур. «Кайрат» уходит в отрыв

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 9 тур. «Продексім» йде у відрив

"Продексім" завершив перше коло регулярного чемпіонату впевненим лідером турнірної таблиці

Черговий неповний тур, новини зі стану ААФК «Суми» і розвиток пандемії згущують хмари над можливим нормальним завершенням сезону. Нам же залишається лише вірити в краще.

У Хмельницькому «Сокіл» розійшовся миром з «ІнБевом». Команди подарували нам дійсно цікавий поєдинок, але «пивовари» в цьому були трохи ближчі до перемоги. Втім, в таких випадках кажуть, що результат на табло. Головною дійовою особою у складі гостей був Роман Бакум, який знову взяв на себе лідерські функції – гол+асист. Він же міг стати і героєм зустрічі, але наприкінці матчу пробив у стійку майже порожніх воріт. Також гріх не відзначити хороший матч у виконанні 17-річного кіпера «соколят» Богдана Бабенка.

В «Урагану» на паркет повернулися Микола Микитюк і Артем Фаренюк, тож до «енергетичного» дербі прикарпатці підходили у всеозброєнні. Три голи зі «стандартів», а особливо перший гол Микитюка виглядали наче як вирок для львів’ян у цьому матчі. Спроба врятувати гру з п’ятим польовим, як і в матчі з «Продексімом», виглядала дуже непереконаливо. Якщо у стані львів’ян хтось і літав в небесах, то останні два матчі допогли їм опуститися на землю. Втім, у Валерія Легчанова ще є вдосталь часу до плей-оф, щоб таки зробити гучну заявку на те, щоб змінити трійку медалістів.

«ДЕ Трейдинг» у Херсоні хоч і відкрив рахунок вже на 43-й секунді, але господарі на це й оком не змигнули. Знову соло видавала ударна четвірка Корсун-Зварич-Шотурма-Білоцерківець. Микола і цього разу не забив, але це не заважало йому бути однією з головних фігур на майданчику. Євген Юнаков ближче до фінальної сирени оформив дубль, але якихось побоювань у херсонських уболівальників щодо фінального результату це не викликало.

«Кардинал-Рівне» програв у Харкові і втратив нагоду стати першим з наздоганяючих, розділивши це звання зі своїми кривдниками з Харкова. Рівняни виглядали досить мляво і «змазали» кінцівку першого кола. Ігор Москвичов пов’язав це з важким переїздом. Харків’яни теж не феє рили, не виглядали явним фаворитом, але свої нагоди для взяття воріт знашли і, як зазначив, Денис Овсянніков, «вистояли». Вистояли і дотерпіли до того, що зрівнялися з рівнянами за очками і цілком можуть занести собі в актив перше коло.


17 жовтня, субота 

«Сокіл» (Хмельницький) – «ІнБев» (Житомир)   2:2 (1:1)
17 жовтня. Хмельницький. Спорткомплекс ГУНП
Арбітри: Антон Ноєв (Запоріжжя), Володимир Болізюк (Львів)
«Сокіл»: 12. Богдан Бабенко – 5. Андрій Хамдамов, 9. Кирило-Ілля Бабак, 11. Владислав Пєрвєєв, 13. Костянтин Абзалов – 3. Микола Сохорук, 4. Максим Стрельцов, 6. Богдан Токар, 8. Вадим Данилюк, 16. Олексій Боднар, 14. Єгор Донець, 15. Микита Макєєв, 18. Андрій Боднар – 1. Олег Чайка
Головний тренер Роман Ковальчик
«ІнБев»: 9. Андрій Мельник – 7. Віталій Дзюба, 10. Дмитро Іванов, 11. Максим Чеберяк, 13. Роман Бакум – 31. Олександр Карбула, 22. Сергій Литвиновський, 71. Ростислав Семенченко, 44. Олександр Розпотнюк, 4. Владислав Бондарчук, 14. Богдан Мосійчук – 21. Максим Сорокін
Головний тренер Михайло Соколовський
Голи: Владислав Пєрвєєв, 2, Андрій Хамдамов, 38 – Роман Бакум, 6, Максим Чеберяк, 35
Попередження: Кирило-Ілля Бабак, 20, Микола Сохорук, 31, Владислав Пєрвєєв, 39 – Максим Чеберяк, 39

Звіт від "Сокола" читати тут




“Ураган” (Івано-Франківськ) - “Енергія” (Львів) — 5:1 (3:0)
Голи: Кордоба (3), Микитюк (16, 27), Фаренюк (20), Коваль (28) - Струк (29).
“Ураган”: Колток (Кардаш, 34) — Микитюк, Кордоба, Фаренюк, Масевич, Коваль, Лебідь, Шеремета, Абакшин, Дичук – Левандівський, Коробка, Онуфрак.
"Енергія": Пітуля (Чудний, 35) — Струк, Кузь, Когут, Ковальчук, Пелех, Легендзевич, Буньо, Марциняк, Танський, Гасюк, Ременець, Квасній.
Попередження: Кордоба (14) - Легендзевич (27).
Арбітри: О. Хомич (Луцьк), Д. Божко (Хмельницький), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: В. Гронський (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ)
Делегат: М. Кирилюк (Київ)

"Енергія" на виїзді поступилася івано-франківському "Урагану" у поєдинку 9 туру Favbet Екстра-ліги.

Першу нагоду у матчі створили львів`яни: Олег Легендзевич вийшов сам на сам з Романом Колтком, але голкіпер івано-франківців врятував свою команду.

Господарі відповіли результативно. На 3 хвилині Роман Кордоба пробив у ворота, розігруючи аут — м`яч після невеликого рикошету влетів у сітку. Одразу ж міг відзначитись і Мар'ян Масевич, але з близької відстані не влучив у рамку.

Далі була рівна гра з небезпечними моментами біля обох воріт. Голкіпер "Урагану" неодноразово вступав у гру після пострілів Тараса Кузя, Мар`яна Пелеха, Віталія Танського, Олега Легендзевича; поруч зі стійкою пробив Ярослав Квасній.

Мар`ян Пелех навіть відправив м`яч у ворота після розіграшу штрафного, однак арбітри гол не зарахували, побачивши порушення правил з боку гравців "Енергії".

В свою чергу голкіпер "зелено-білих" Андрій Пітуля парирував удари Артема Фаренюка та Сергія Коваля, ще один постріл Коваля прийняла на себе поперечка.

На 16 хвилині івано-франківцям вдалося збільшити свою перевагу: вихід сам на сам реалізував Микола Микитюк. Після цього "Ураган" створив ще кілька моментів: пробивали Артем Фаренюк, Микола Микитюк та Роман Кордоба, проте Андрій Пітуля зіграв у цих епізодах надійно.

Все ж на 20 хвилині господарі відзначились знову. Передачу з кутового головою замкнув Артем Фаренюк.

Після перерви львівські енергетики продовжували шукати можливості розпечатати ворота суперників, небезпечно пробивали Олег Легендзевич та Мар`ян Пелех.

Проте удача знову посміхнулася "Урагану". На 27 та 28 хвилині зуміли відзначитись Микола Микитюк і Сергій Коваль.

Львівські енергетики швидко повернули інтригу в матчі. На 29 хвилині Степан Струк потужно і влучно пробив зі штрафного.

Гол додав "зелено-білим" наснаги в атаці. Удари Степана Струка і Тараса Кузя "потягнув" голкіпер, Юрій Когут влучив у стійку, замикаючи передачу від Тараса Кузя.

Починаючи з 32 хвилини Олег Легендзевич почав виходити на майданчик у ролі п`ятого польового гравця і небезпечних моментів стало ще більше. Удари Володимира Буня, Олега Гасюка та два постріли Мар'яна Пелеха парирував голкіпер івано-франківців Володимир Кардаш, який вийшов на заміну. А після удару Олега Легендзевича "Ураган" врятувала перекладина.

Відзначимо, що "Енергія" теж замінила воротаря: протягом останніх п`яти хвилин на майданчик виходив Антон Чудний, здобуваючи необхідний досвід у найвищому футзальному дивізіоні.

Після цієї зустрічі львівські енергетики зберегли за собою другу позицію у турнірній таблиці, однак "Ураган" наблизився на відстань трьох очок, маючи гру у запасі.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"

Першу небезпечну нагоду у зустрічі втратили "енергетики", коли Легендзевич у ближньому бою не зумів переграти Колтка. Відповідь господарів була не лише блискавичною, а й результативною. Це Кордоба після розіграшу ауту потужним дальнім ударом вразив дев'ятку воріт львів'ян - 1:0. Згодом двічі у центрі подій опинявся Фаренюк. Спочатку Артем виконав "марсельську рулетку" і віддавав на вільного Абакшина, який не зумів зорієнтуватись у вирішальний момент, а згодом сам намагався вцілити у нижню "шістку", та не влучив у рамку. Ігрова перевага підопічних Максима Павленка на майданчику зростала і супершанс відзначитись втратив Коваль, удар головою якого влучив у поперечку. 

Львів'яни натомість дуже вдало контратакували, тож Колтку довелось добряче попрацювати у рамці, а згодом Пелех, "обстукавши" дві стійки, таки вразив володіння франківців. Та в цьому епізоді арбітри зафіксували порушення з боку гостей і взяття воріт було скасоване. Майже одразу "Урагану" вдалось відповісти результативно - Колток від власних воріт ввів на Микитюка, який в один дотик прокинув "круглого" повз голкіпера і подвоїв перевагу своєї команди. Довести рахунок до великого міг Кордоба, але з його потужним ударом впорався Пітуля. Все ж на останній хвилині першого тайму "дракони" таки досягли свого, коли Фаренюк головою замкнув подачу від автора першого забитого м'яча Кордоби - 3:0. 

По перерві команда Валерія Легчанова розпочала більш активно, намагаючись високо пресингувати і сквитати бодай один м'яч, та що Легендзевичу, що Пелеху в завершальній фазі бракувало влучності. "Ураган" не дозволяв собі марнувати нагоди, тож Микитюк вивіреним ударом оформив дубль - 4:0. Не минуло й двох хвилин, як Коваль повторив трюк капітана і дальнім постріл довів рахунок на табло до розгромного - 5:0.

Майже одразу гостям вдалось відповісти забитим м'ячем, коли Струк ударом зі штрафного вразив дев'ятку воріт "Урагану" - 5:1. Далі у складі гостей ледь не спрацювала зв'язка ексдраконів - Кузь асистував, а Когут хоч і відіграв голкіпера, але "круглий" по-зрадницьки поцілив у стійку. Перехід на гру з п'яти польовим не приніс дивідендів "зелено-білим", адже цього дня як Колток, так і Кардаш, який з'явився у рамці по ходу гри, відіграли надійно - в підсумку, "Ураган" святкував першу домашню перемогу в сезоні, здолавши принципового суперника з рахунком 5:1.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"



Рівняни не зуміли відповісти суперникам забитими м’ячами після перерви і у підсумку перервали свою переможну серію у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги.
 
“Моноліт-Viva Cup” – “Кардинал-Рівне” – 3:1 (1:1)
Favbet Екстра-ліга, 9 тур
17 жовтня 2020 року, Харків, палац спорту “Локомотив”
“Моноліт”: Бутов – Д.Бондар, Пугач, Рибак, Зміївський – Терентьєв, Овсянніков, Моспан, Васильєв – Сорокін, Головець. Запасні: Положій, Мірошниченко, Лутай.
в.о. головного тренер: В’ячеслав Чуднов.
“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Лисенко, Кравчук, Шпигар – Мануйленко, Басич, О.Бондар, Горпинич – Концеба, Кручок. Запасні: Свинарчук, Малиновський, Конько.
Головний тренер: Ігор Москвичов.
Голи: Овсянніков (17, 39), Моспан (30) – Мануйленко (19)
Попередження: Рибак (5) – Горпинич (19), Шпигар (21).

Джерело - Кардинал-Рівне




«Продэксим» (Херсон) – «ДЕ Трейдинг» (Николаевка)   5:2 (3:1)
17.10.20. Херсон, ХВУФК, 14:00
Арбитры: Д. Чумак (Харьков), И. Дудинов (Днепро), С. Черноусов (Херсон)
«Продэксим»: 1. Кирилл Ципун, 19. Юрий Савенко, 2. Даниэль Роза, 5. Виталий Скорый, 7. Клаудиньо, 9. Михаил Зварыч, 11. Михаил Волянюк, 10. Рониньо, 12. Петр Шотурма, 14. Станислав Моспан, 15. Николай Белоцерковец, 20. Игорь Корсун, 88. Эдуард Волков, 99. Владимир Маевский
Главный тренер: Андре Броканело
«ДЕ ТРЕЙДИНГ»: 41. Павел Чабанов, 77. Иван Гурко, 6. Денис Дуков, 8. Дмитрий Шеховцов, 10. Максим Почебут, 11. Андрей Теряев, 12. Олег Выставной, 15. Владислав Ященко, 17. Анатолий Доманский, Юрий Сагайдачный, 20. Павел Скубченко, 23. Евгений Юнаков, 28. Валерий Грицовец.⠀
Главный тренер: Александр Хурсов⠀
Предупреждения: Сагайдачный 24’.
Голы: Шотурма 4’, 24’, Зварыч 7’, 12’, 32’ — Юнаков 1’, 32’.





Найкращі бомбардири

1-3. Микола Білоцерківець (Продексім) - 9
1-3. Михайло Зварич (Продексім) - 9
1-3. Петро Шотурма (Продексім) - 9
4-5. Даниіл Абакшин (Ураган) - 7
4-5. Тарас Кузь (Енергія) - 7
6-11. Мар'ян Пелех (Енергія) - 6*
6-11. Ярослав Лебідь (Ураган) - 6
6-11. Олег Легендзевич (Енергія) - 6
6-11. Микита Шпигар (Кардинал-Рівне) - 6
6-11. Клаудіньо (Продексім) - 6
6-11. Олександр Колесников (ХІТ) - 6

Примітка. Мар'ян Пелех насправді забив 7 голів, але за офіційним даними один з його голів записаний на Віталія Танського.


Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.