Экстра-лигаРуслан-Роман Майовецький — новачок «Енергії»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Основной раунд. День 2. LIVE!Лига чемпионов УЕФАГригорий Иванов: «Хочется выйти в элитный раунд с первого места»Лига чемпионов УЕФАФедір Пилипів: «Вболівальники «Урагану» – це шостий гравець команди»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 4-го тураФутзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаРоссияКирилл Земсков: «Третье место нужно занимать железно, а можно и выше»Чемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівРоссияАлександр Попов: «Мы уверены в своих силах»

Favbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. Ураган (Івано-Франківськ) – Продексім (Херсон). Думка експертів

 Думка футзальних експертів про те, як складеться матч-відповідь між двома українськими «топами» та чого чекати вболівальникам від цього матчу. 


У п’ятницю, 26 березня, футзальна Україна дізнається останнього учасника «Фіналу чотирьох» Кубку України. В Івано-Франківську місцевий «Ураган» у матчі-відповіді чвертьфіналу зіграє з херсонським «Продексімом». Перший матч між грандами українського футзалу у Херсоні завершився внічию 1:1.

АНДРІЙ ФЕДЮК, ексгравець «Урагана», «Енергії» та багатьох інших команд

– Впевнений, що нас чекає цікаве футзальне видовище, адже зустрічаються дві топові команди чемпіонату. Враховуючи те, що діючий чемпіон ще жодного разу не перемагав у Кубку України, думаю, що «Продексім» кине усі сили на цей матч. Вірю, що окрім запеклої боротьби на майданчику, глядачі також побачать цікавий змістовний футзал.
 
Щодо «Урагану», то бачу, що команда набрала прекрасну форму». Я знаю яке невтомне бажання у Максима Павленка перемагати у кожному матчі і знаю як він налаштовує гравців. Цей матч дає перепустку у «Фінал чотирьох», тому його результат дуже важливий. Думаю, що «Ураган» буде фаворитом та й рідні стіні повинні допомогти «драконам». 

ЄВГЕН МОСКВІН, ексгравець «Енергії», «Тайму» та багатьох інших команд 

– Ставлю на «Ураган». Склад команди зараз є більш збалансованим. У Максима Павленка зараз менше кадрових проблем, аніж в Андре Броканелло. Вважаю, деякі гравці «Продексіма» наразі не в повній бойовій готовності. Окремо хотів би сказати за Миколу Білоцерківця. Якщо «стовп» «Продексіма» не буде грати, це суттєва втрата. Рівноцінної заміни немає і це показали матчі збірної. Микола – сильна бойова одиниця. Ще один плюс «Урагана» – останні матчі команди, які показали, що команда зараз перебуває в непоганій спортивній формі. І ще один плюс – те, що «Ураган» гратиме вдома. Втім, не варто забувати що в регулярному чемпіонаті «Продексім» обіграв «Ураган» в Івано-Франківську, хоча по грі господарі, мабуть, не заслужили на поразку. Попри певні плюси «Урагана», які я назвав, на нас очікує дуже цікавий поєдинок. Переможець цього протистояння буде одним із фаворитів на перемогу у Кубку України. 

НАЗАР ЯЦИШИН, ексгравець «Тайму», «Кардиналу» та інших команд

– Звичайно, шкода, що такі команди зустрічаються на стадії чвертьфіналу. Втім, тим і цікавий кубковий жереб, що інколи зводить сильні команди на ранніх стадіях. Якщо ставити за мету перемогу у Кубку, то не важливо хто на якій стадії з ким зустрічається. На мою думку, фаворита у матчі-відповіді немає, хоча я б поставив більше на «Ураган». Переглянувши останні матчі, можна зрозуміти, що колектив з Івано-Франківська перебуває у хорошій фізичній формі. Повторний матч між цими командами відбудеться в Івано-Франківську, а там «Ураган» програє дуже рідко. 

На мою думку, «Продексім» трохи надломив виліт з Ліги чемпіонів. Було багато розмов про кінцівку цього поєдинку. Матчі Ліги чемпіонів це взагалі окрема тема для розмови. З однієї сторони команда набирається безцінного ігрового досвіду, а з іншої сторони це впливає на підготовку до ігор на всеукраїнській арені. 

Думаю, нас очікує протистояння двох рівних команд. В загальному мені імпонує робота Максима Павленка, який вміє добре підготувати команду на вирішальні ігри, тому, думаю, що «Ураган» пройде далі. 

P.S. Нагадаємо, що до «Фіналу чотирьох» Кубка України, який відбудеться у Сумах 2-3 квітня, уже пробилися київський «ХІТ», харківський «Моноліт Viva Cup» та АФФК «Суми». 

Джерело - KAMP-SPORT

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.