РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. Когда проигрывает тот, кто рискует...Женский футзал«Біличанка» – епоха в історії жіночого футзалу УкраїниБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. Нокаут в Орше и разгром в МинскеВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 4. LIVE!БеларусьМаксим Лисенко: «В Казахстані Цой був начальником, а я йому допомагав на складі»Детский футзалДЮСШ-ФСК «Іллічівець» (Роздільна/Чорноморськ) – переможець Кубку ліги U-17КазахстанВиктор Тарчило: «Мы будем показывать красивую, агрессивную и современную игру»КазахстанДмитрий Клочко: «От сезона жду только положительных эмоций»КазахстанВ столице Казахстана создается профессиональный футзальный клубМолдоваАлександр Голбан: «В скором будущем мы опубликуем Стратегию развития футзала в Молдове»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Квартет йде у відривКазахстанАлександр Соколов – новый главный тренер МФК «Аят»ИспанияМатеус Преа: «Мне было бы очень интересно снова встретиться с командой из Казахстана»ВенгрияВолодимир Колок: «Треба навчитись вірити й чекати результату, адже він не приходить швидко»Женский футзалДанило Єрьомка: «УАФ може врятувати жіночий футзал одним розчерком пера»ФранцияФранция-2020/21. Тур 2. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Лига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»

Ігор Черненко: «Плануємо й надалі виступати в Екстра-лізі, але формат чемпіонату слід було б змінити»

Президент об`єднаного сумського клубу відповів на нагальні питання


Президент «Food Centre-СумДУ» Ігор Черненко відповів на питання щодо найближчого майбутнього клубу.

 Останнім часом з’явилося багато чуток стосовно того, що команда наступного сезону не виступатиме в Екстра-лізі. Можете підтвердити чи спростувати цю інформацію?
 На 99% ми братимемо участь в наступному сезоні Екстра-ліги.

 Також з’явилася інформація, що ще декілька гравців основного складу залишили команду.
 По кадровим змінам зараз нічого не скажу. Інформація щодо цього з’явиться через 2-3 тижні.

 Яким ви бачите ідеальний формат Екстра-ліги?
 Плей-оф. Кількість команд, яка б проходила в матчі на вибування, має визначитися залежно від того, скільки буде учасників чемпіонату. В ідеальному варіанті хотілося б 8 команд у плей-оф з чвертьфінальної стадії. Це за умови, що збереться 10 команд. Якщо ж буде 8 команд, то нехай 6 учасників продовжать боротьбу в плей-оф, але ми також висунули пропозицію, що у такому випадку треба зіграти в 4 кола. Ми не дуже хочемо, щоб залишився такий формат, як і в цьому сезоні. Його треба змінювати, бо він демотивує команди, які посідають місця нижче шостого.

 Чи плануєте брати участь у міжсезонному турнірі для команд Екстра-ліги?
 Хотіли б, але ми поки що не розуміємо що планувати. Треба чітко розуміти: а.) коли?, б.) де? Коли ми отримаємо таку інформацію, то зможемо сказати свою відповідь, оскільки маємо власні плани на підготовку. Чим раніше оголосять таку інформацію, тим більше команд зможуть і матимуть бажання взяти в ньому участь.

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.