ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 13-го тураКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/2021. Другий попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоКазахстанВиктор Тарчило: «Во время второго круга уже даже искал церковь, чтобы пойти и помолиться»БеларусьСергей Чечиков: «Один из болельщиков подшофе очень настойчиво просил дать поснимать камеру»Лига чемпионов УЕФАПять клубов отказались от домашних матчей в 1/16 финала Лиги чемпионовЭкстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Максим Павленко зробив одну помилку, що стала вирішальною в наших стосунках»ИспанияИспания-2020/21. Тур 13. Джиустоцци рискует и выигрываетЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9, 10, 13 тур. LIVE!ЭстонияАлексей Фетько покинул эстонскую «СМСРаху»Лига чемпионов УЕФАВизначилися потенційні суперники «Продексіма» в 1/16 фіналу Ліги чемпіонівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9 тур. «Суми» – «ХІТ». АнонсБразилияНето: «Мы могли бы сделать больше для выхода в полуфинал»КазахстанСборная Казахстана начала подготовку к матчам Евро-2022Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Павленко вміє грати ключові матчі, а Легчанов поки що ні»ЛитваЄвген Ривкін: «Українські тренери якось більш вороже налаштовані на очні протистояння»Сборная УкраиныГравці національної збірної України серед спортсменів з вадами зору: Вадим Швець, Олексій Заволовий і Роман Васильєв РоссияРашид Камалетдинов: «Нас посещают мысли о финале»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 3 тур. «КІВС Енергія-2» – «Бастіон». АнонсЖенский футзалВідбулося жеребкування фінальних матчів Кубка України серед жінок 2019/20ИталияЖонас возвращается в Италию

«IMS-НУХТ» у шаленій боротьбі мінімально переграв «Теслу-ЗХО»

Мінімальна перемога киянок в першому півфінальному матчі Кубку України

31 жовтня у Броварах у місцевому спортивному комплексі «БСФК» у першому півфінальному матчі Кубка України серед жіночих клубів зустрілись київський «IMS-НУХТ» та харківська «Тесла-ЗХО».

Рівна гра

Команди на великих швидкостях розпочали поєдинок. Складно було не побачити, що дівчата сильно скучили за офіційними зустрічами. Вже з перших секунд Кліпаченко перевірила на пильність голкіперку «Тесли-ЗХО» Сагайдачну – Вікторія впевнено забрала м’яч до рук.
Серія ударів від Дичко не завершилась бажаним результатом для харків’янок. Обидві команди відповідали атака, але у завершальній стадії атаки чогось не вистачало. Жодна з дівчат не хотіла поступатись у першій грі після тривалої перерви, тому перший тайм запам’ятався великою кількістю боротьби на паркеті.
На 12-й хвилині після швидкої атаки «IMS-НУХТ» вдалось відкрити рахунок у кубковій зустрічі. Шевченко потужно пробила у ствір воріт, Сагайдачна впевнено зіграла на лінії воріт, але мяч відлетів прямо у ноги «5» номера киянок Кліпаченко, яка більярдним ударом переграла голкіперку харківського клубу – 1:0.

Недовгою була радість господарок. Харків’янки відразу вийшли у стрімку атаку, де на завершальній стадії якнайкраще зіграла Калягіна, перегравши воротарку Терех зрівняла рахунок – 1:1. Цей гол додав матчу ще більшої цікавості.
Дударчук розіграла аут з Мугурдіновою, яка несподівано для всіх завдала удару – голкіперка холоднокровно відбила м’яч.
Відзначимо, що гості використовувати високий пресинг проти технічних суперниць, що не дозволяло моментами футзалісткам «IMS-НУХТ» швидко виходити до воріт харків’янок.
Спекотно було воріт господарок. Бабенко виявилась найспритнішою на частині киянок. Новобраниця «Тесли-ЗХО» сильно пробила, але Павленко стала на шляху м’яча.
На останніх секундах першого тайму Сагайдачна класно вкинула на Єрьоменко, але Дубицька  надійно зіграла в обороні та розрядила небезпечну атаку гостей.
Свисток арбітра на перерву зафіксував рівний рахунок першого тайму – 1:1. Команди пішли на відпочинок.

Мінімальна перевага господарок

Дівчата дещо на менших швидкостях розпочали другий тайм. Дубицька з кутового віддала передачу на Майбородіну, удар якої пролетів вище рамки воріт.
Дичко з далекої відстані перевірила голкіперку господарів – Терех на місці. Знову активна Дичко на 27-й хвилині легко обійшла Шевченко та вже готувалась до удару, але з-за спини вистрибнула Кирильчук, Альона відчайдушно розрядила ситуацію біля власних воріт.
«24» номер «IMS-НУХТ» Дубицька у підкаті спробувала відібрати м’яч, але той після підкату полетів прямо у ворота гостей. Сагайдачна у ефектному стрибку врятувала ворота.
Класний розіграш штрафного від «Тесли-ЗХО». Мугурдінова віддала розрізну передачу на Бабенко, а Таїсія без роздумів пробила у сторону воріт господарок – Терех знову стала на заваді голу.

На 33-й хвилині зустрічі киянки таки вийшли вперед у рахунку. Дубицька дотепно розіграла штрафний, віддавши передачу під удар Дехтяр, яка знайшла вільне місце у воротах, куди і переправила м’яч – 2:1.
Футболістки «IMS-НУХТ» зробили справжній подарунок біля власних воріт для Дичко, але Яна не очікувала такої люб’язності від суперниць.
В останні хвилини зустрічі обидві команди були близькі до забитого голу, але не вистачило останнього результативного удару.

У підсумку перший матч для дівчат після перерви завершився мінімальною перемогою киянок – 2:1.


31 жовтня

«IMS-НУХТ» (Київ) – «Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) 2:1 (1:1)
Голи: Кліпаченко, 12, Дехтяр, 33 – Калягіна, 13
Попередження:  Дубицька, 40 – Мугурдінова, 35
13:00. м. Бровари, СК БСФК
Арбітри: Р. Гейло, Ю. Бабушкін (обидва – Біла Церква), В. Васильєв (Бровари) 
Хронометрист: В. В. Васильєв (Бровари)  
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)
 

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.