РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»КазахстанКубок Казахстана-2021: определились полуфиналисты

«IMS-НУХТ» – володар Суперкубка України!

 

Колектив Тараса Шпички завдяки вдалій другій половині зустрічі зумів здобути перемогу у матчі за Суперкубок України

 

Однак, активніше зустріч розпочали саме фіналістки Кубка України.

На другій хвилині чудовий момент у харків’янок виник після розіграшу кутового. Тож, вперше у гру змушена була вступити Романюк.

Після першої зміни четвірок першу нагоду для киянок отримала Дубицька, але Вікторія Сагайдачна чудово зіграла на лінії власних воріт. За кілька миттєвостей ще один потужний постріл від Ірини прийшовся в Анастасію Кліпаченко.

Чергову нагоду для слобожанок не використала Дехтяр. Потужний удар Юлії зі штрафного після чергової зміни четвірок, цілком можливо, зробленої саме під цю нагоду, прийняла на себе Романюк.

На 9-й хвилині вкотре небезпека у зустрічі виникла саме після стандартного положення. Перший фол гостей приніс нагоду для Анастасії Кліпаченко. З її потужним пострілом насилу впоралася Сагайдачна.

А вже за хвилину кутовий приніс першу результативну атаку. З асисту Поліщук потужним ударом від стійки вгатила м’яч у ворота Дехтяр – 0:1.

Киянки побігли відіграватися. Однак, ані Кирильчук, ані Прокопенко пробити Сагайдачну не зуміли, а простріл Кліпаченко буквально на лінії перервала Клімова.

Однак, і підопічні Василя Сухомлинова у захисті не відсиджувалися. З передачі Єрьоменко могла подвоювати перевагу своєї команди Поліщук.

Чи не найкращу нагоду серед киянок за три хвилин до перерви мала Воловенко, але харківські ворота підстрахувала поперечка.

Високий пресинг від другої четвірки «IMS-НУХТ» давався взнаки, але Дубицька та Майбородіна так само не зуміли втілити доволі серйозну ігрову перевагу команди Тараса Шпички наприкінці першого тайму.

Втім, не скористалися харків’янки і своєю нагодою. Поліщук чудово розібралася з двома опонентками у центрі майданчику і відкотила на Бурлаченко. Втім, остання не зуміла віддати точну передачу на Єрьоменко, яка набігала на дальню стійку.

На початку другого тайму ледь не спрацювала комбінація Сагайдачна-Дехтяр. Вікторія вкотре виконала далеке вкидання м’яча, а Юлія пробила головою. Воротар столичної команди все ж зуміла перевести цей удар у поперечку.

Ще одну нагоду мала Дубицька. Ірина перехопила м’яч у центрі, але їх вихід віч-на-віч зуміла звести нанівець кіпер харківської команди.

На 26-ій хвилині рахунок став рівним. При чому відзначився «IMS-НУХТ» у подібному стилі до своїх суперниць.  Анна Прокопенко спочатку заробила кутовий, а потім з передачі Шевченко після розіграшу стандарту влучила точно у шістку воріт – 1:1.

За 9 хвилин до завершення поєдинку чергову нагоду отримала Дехтяр і знову небезпека виникла після розіграшу стандартного положення. Однак, Юлії не вистачило буквально кількох сантиметрів, аби влучити у кут воріт Яніни Романюк.

На 33-ій хвилині господарі вперше вийшли вперед. Невпевнені дії захисту подарували чудову нагоду для Олени Павленко, яка з близької відстані не залишила шансів для Вікторії Сагайдачної – 2:1.

За 2 хвилини до завершення чудову нагоду мала Єрьоменко, однак, на висоті була Романюк, а вже у наступній атаці спрацювало славнозвісне правило. «IMS-НУХТ» розіграв чудову комбінацію, яку замкнула Кліпаченко – 3:1.

Кінцівку матчу команда Сухомлинова завершувала з п’ятим польовим, але успіху це не принесло. Тож, 3:1. Підопічні Тараса Шпички завойовують перший трофей у сезоні.

«IMS-НУХТ» (м. Київ): Романюк – Прокопенко, Кирильчук, Шевченко, Воловенко – Бундюк, Кліпаченко, Дубицька, Павленко, Чиженок, Роздобудько, Майбородіна, Голубцова, Скибіна

«Tesla» (м. Харків): Сагайдачна – Дехтяр,  Поліщук, Єрьоменко, Бурлаченко – Степаненко, Шевела, Челомбитько, Дичко, Клімова, Калягіна

Голи: Прокопенко (26), Павленко (33), Кліпаченко (38) – Дехтяр (10)

Попередження: Шевченко (20)

Прес-служба Асоціації футзалу України

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.