Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Ірина Майбородіна: цікаві факти про іменинницю із сильним характером

Сьогодні, 22 травня, свій 27-й день народження відзначає талановита футзалістка «IMS-НУХТ» із непоступливим характером на майданчику – Ірина Майбородіна.

 
Розповімо вам про досягнення гравчині та декілька цікавих фактів із її життя.
  • Ірина – справжня любителька кави та гарних прем’єр фільмів у кінотеатрах;
  • Любить активний відпочинок;
  • Тренерка TRX. Зазначимо, що карантинні обмеження пом’якшують, а це означає, що вже зовсім скоро для тих киян, які хочуть привести себе у форму, буде хороша можливість потренуватися під керівництвом спортсменки на свіжому повітрі. Тренування як з TRX, так і функціональний тренінг, чекає на охочих.
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRX CORE 🔥🔋 #staymoving#staysafe#staypositive

Допис, поширений Irina_Maiborodina (@sport_and_ira)

 
Спортивна кар’єра розпочалась у Ірини аж ніяк не з футзалу, а з кікбоксингу. Дівчина вісім років займалась цим видом спорту та виконала норматив КМС (Кандидат в майстри спорту). Не дивно, що вболівальники можуть звернути увагу на непоступливий характер Майбородіної, яка під час поєдинку завжди грає до кінця. Як зазначала сама гравчиня, із 17 років вона була у футболі. У Донецьку потрапила у клуб «Донеччанка», потім перейшла у «Житлобуд-1», а із харківської команди вже у футзальний «IMS-НУХТ». Близько 2,5 років грає за киян.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚽️⚽️⚽️

Допис, поширений Irina_Maiborodina (@sport_and_ira)

 
2015 року Ірина Майбородіна долучилась до розгромної перемоги, яка стала рекордом того сезону. У першому півфінальному матчі розіграшу Кубка України з футболу чинний володар почесного трофею харківський «Житлобуд-1» на своєму домашньому стадіоні «Олімпієць» в Люботині переміг представника першої ліги одеську «Чорноморочку» (18:0). Ірина Майбородина поклала фундамент до звитяги своєї команди відзначившись на третій хвилині поєдинку.
 
  • У складі «Житлобуд-1» неодноразово ставала володаркою Кубка України (2014-2016), здобувала золоті нагороди чемпіонату України (2014-2015). Додамо, що у фінальній зустрічі чемпіонату 2015 року, Ірина відзначилась хет-триком та принесла перемогу команді. 
  • 2016 року завоювала срібні медалі чемпіонату України.
  • Викликалась у молодіжну та національну збірні
У складі студентської збірної України з футзалу стала срібним призером чемпіонату світу у Казахстані (відзначилась у воротах збірних Польщі та Ізраїлю).
 
Двічі відзначалась у складі національної команди у воротах Словаччини (11-та та 25-та хвилини).
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Украина 🇺🇦- Словакия 🇸🇰 #сборная#товарищескийматч#украина🇺🇦

Допис, поширений Irina_Maiborodina (@sport_and_ira)

 
Цікаво те, що дівчина найбільше засмучує голкіперок суперниць саме у першому таймі. Улюблений відрізок у матчі, у якому футзалістка забиває найбільше – з другої хвилин до кінця першого тайму. Саме у цей період часу Ірина відзначається 63% разів із усіх своїх забитих голів у ворота суперниць. 37% результативних ударів спортсменки припадає на другу частину зустрічі.
 
Цього сезону Ірина Майбородіна продемонструвала гарні показники: у своїх 10 зіграних матчах сезону вона вісім разів змогла відзначитись у воротах суперниць. 
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

новый сезон 👊🙌🏼

Допис, поширений Irina_Maiborodina (@sport_and_ira)

 
Улюбленою командою Ірини, якій футзалістка змогла забити найбільше м’ячів, стала лиманська «Багіра-ДЮСШ» – 6 голів. Також гравчиня київського «IMS-НУХТ» ще двічі змусила витягувати м’яч із сітки голкіперку «Ладомира»  (Володимир-Волинський). 
 
  • Володарка Суперкубка України 2018 та 2019 років.
  • 2018 року у складі киянок здобула Кубок України, де у фінальному поєдинку у серії пенальті була переможена харківська «Тесла» (7:6). 
  • У свій актив записала золоті нагороди чемпіонату України. У складі киянок брала участь в неофіційній Лізі чемпіонів серед жіночих футзальних команд.

Як зазначила Ірина, футзал та футбол – це її любов.
 

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.