Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR – ДЕ Трейдинг. LIVE!КазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «После ничьей с чемпионами мира, глядя на табло, сами не верили итоговому результату»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політ

Євген Іваняк: "Такі поєдинки дуже корисні для того, щоб зрозуміти що відбувається"

Капітан збірної України Євген Іваняк поділився враженнями від товариського матчу проти збірної Румунії (2:5).


Фото: Павло Кубанов

 Якщо дуже коротко охарактеризувати матч, то ми "пливли, пливли, та не допливли". Щодо самої гри, то хотіли потішити публіку переможним результатом. Пішли за перемогою, та, на жаль, не все вдалось у грі п'ять на чотири - пропустили два абсурдні голи, а третій став кінцевою точкою останніх двох хвилин. 

Почали ми дуже добре, забили м'яч. Потім потрібно віддати належне Румунії, що змусила нас перелаштуватись і залазити глибоко до них в оборону, а разом з тим проводила небезпечні контратаки. Це провокувало фоли з нашого боку, які привели до того, що не могли грати в кінцівці першого тайму більш агресивно. І перший гол у наші ворота прийшов саме з контратаки. Потрібно підкоректувати наші дії при позиційних атаках. Загалом грали добре, але деякі епізоди вибивали нас із того завдання, що було поставлене перед нами.

У другому таймі шукали свій гол, десь поспішали, хотіли пошвидше забити м'яч. Це призвело до не зовсім виправданих дій і багатьох втрат. У підсумку, ми його знайшли. І коли здавалось все було під контролем, у грі 4 на 5 допустили тактичну помилку і нас за неї покарали. Далі пішли за перемогою, але нічого не вдалось.

Звісно, хочеться перемагати у кожній грі. Але такі поєдинки дуже корисні для того, щоб зрозуміти що відбувається, на що потрібно звертати увагу. Коли перемагаєш, то знаходишся в ейфорії і не дуже копаєшся у дрібницях. А подібні поразки змушують розбиратись в нюансах власної гри. 

Не можу сказати, що ми не готувались чи щось подібне. Ми серйозно підходили до матчу. Всі розуміли, що збірна Румунії далеко не подарунок, тим більше доукомплектувались гравцями і останні ігри показали, що команда дуже хороша. Румуни стали більш організовані та різнопланові в атаці. Тому добре, що граємо з такими суперниками, які вказують нам на наші недоліки. 

 Ви певний видтинок ігрової кар'єри провели в "Урагані". Наскільки приємно повернутись сюди у якості гравця збірної?
 До Івано-Франківська завжди приємно приїздити. Тут створені умови, щоб якісно грати футзал. Люди люблять футзал, приходять підтримувати. Сьогодні глядачі намагались нас завести, а ми хотіли свою грою віддячити за їх старання, але перший млинець в Івано-Франківську видався глевким. Сподіваюсь, зробимо розбір помилок і зі збірною Грузії побачите інший футзал і надіюсь результат потішить всіх. 

Джерело  sport.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.