РоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. "Тюмень" – "Динамо Самара". Матч 5. LIVE!Экстра-лигаАкадемія НФК «Ураган» представила трьох нових тренерівЭкстра-лигаІван Скіцко: «Я побачив, що команда додала, якщо порівнювати з матчами проти “Рятувальника”»Женский футзалРуководство «Будстар-НПУ» не удовлетворило отставку наставника клуба Александра РатичаЭкстра-лига«Food Centre-Sumy» дал бой «ХИТу», но вновь уступилЭкстра-лигаРоман Перадзе: «Можу дати гарантію, що в кожній грі ми будемо ставити завдання перемогти»БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Женский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчей

«Кардинал-Рівне» розпочав підготовку до нового сезону

Команда зібралася у Рівному і вже розпочала перший цикл підготовки до нового сезону.


Упродовж двох тижнів гравці займатимуться у режимі дворазових тренувань: на свіжому повітрі та в ігровому залі. Це бігові вправи та фітнес. Зараз під керівництвом Ігоря Москвичова тренуються 15 гравців.

Це футзалісти на контракті Олександр Басич, Володимир Кручок, Анатолій Мілінький, Роман Горпинич, Сергій Кравчук, Павло Концеба, Андрій Лисенко, Віталій Конько, Микита Шпигар і Максим Мануйленко. Вихованці "Кардинала-ДЮСШ №4": Максим Малиновський, Дмитро Дяченко, Дмитро Рибіцький і Віталій Панкратій. А також екс-гравець "Київ-НПУ" та ірпінської "Skidka", брат Павла Концеби - Максим Концеба. У таборі команди він на оглядинах. Найближчим часом до табору "Кардинала-Рівне" приєднаються ще троє потенційних новачків.

- 29-го червня ми зібралися у Рівному. Перший мікроцикл присвятимо відновленню та профілактиці, укріпленню м'язів. Все ж таки чотири місяці залишалися без серйозних навантажень. Тому вирішили поберегти здоров'я футболістів і провести такий підготовчий етап до чотирьох основних тренувальних циклів. Тому два тижні ми повертатимемо фізичну готовність. Потім розпочнемо більше ігрову підготовку.

Ми втратили трьох гравців основи. Молодих і перспективних. Вдячні їх за гру. Зараз шукаємо їм заміну. Вже ведемо перемовини. Домовилися з Максимом Мануйленком. Знаю, що вболівальники цього чекали,
- розповів головний тренер команди Ігор МОСКВИЧОВ.

Також зазначимо, що з 3-го по 6-те серпня "Кардинал-Рівне" планує зіграти на щорічному "Кубку Львівщини".



Джерело - Пресслужба ФК "Кардинал-Рівне"

Максим Мануйленко, який упродовж трьох років виступав за рівненський "Кардинал", повернувся у рівненський клуб. Наразі він єдиний офіційно оголошений новачок команди, ще чотири гравці перебувають на перегляді. Підготовку до нового сезону Екстраліги підопічні Ігоря Москвичова розпочали наприкінці червня.

Зранку вони бігають кроси на стадіоні "Водник", ввечері – працюють у спорткомплексі ДЮСШ-4. За словами головного тренера Ігоря Москвичова, з вимушеної перерви гравці повернулися загалом у непоганій формі. Та, попри це, перші два тижні вирішили присвятити саме відновленню фізичних кондицій.

"Перший мікроцикл – фізична підготовка. Але не будемо забувати про тактику. Нам треба врахувати помилки, які були. Насамперед, це гра в обороні. На це будемо робити акцент", – розповів Ігор Москвичов.

Капітан команди Олександр Басич розповів: фізичні навантаження під час перерви фактично не припиняв.

"Думаю, усі бачили, як я проводив карантин: робив ремонт, тренувався з мішками цементу. Але команда дуже чекали виходу з карантину. Хочеться тренуватися, щось доводити, радувати вболівальників, завоювати якісь медалі нарешті", – сказав Басич.

У міжсезоння "Кардинал" залишило троє вихованців київського футзалу: Ігор Салтанов, Володимир Поночовний та Андрій Ардашніков. Новачок наразі один – уродженець Донеччини Максим Мануйленко, який минулий сезон провів в Івано-Франківську.

"Три роки тут провів. Вирішив повернутися, чогось досягти з "Кардиналом". Колектив зібрався хороший, атмосфера хороша, потихеньку набираємо форму", – поділився Максим Мануйленко.

Ще чотири гравці, імен яких у клубі поки не називають, наразі перебувають на перегляді. Також з основною командою готується п'ятеро хлопців зі спортшколи. Після місячної підготовки у Рівному, на початку серпня "Кардинал" вирушить на турнір до Львова.

"З 3-го по 6-те серпня турнір у Львові. Сподіваюся, там буде чемпіон України, будуть цікаві ігри, які допоможуть визначитися зі складом", – додав головний тренер.

За попередньою інформацією, стартує чемпіонат в Екстралізі 22 серпня. Змагатимуться в ньому 10 клубів: спочатку у два кола, а потім у плейоф, – розповідає віцепрезидент "Кардинала" Михайло Кондратюк. Щодо завдань на сезон, то про них у клубі поки не говорять.

"Давайте про це поговоримо пізніше, коли завершиться комплектування, тоді будемо говорити про завдання", – каже Кондратюк.

Нагадаємо, у минулому чемпіонаті, який через карантин завершили достроково, рівненський "Кардинал" фінішував в Екстралізі п'ятим.
 

Джерело - Сергій Татаренко, Суспільне

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.