БеларусьМихаил Грицына: «Хотелось бы доиграть сезон»ИталияМарвін Перковіч: космополіт з «Торремаджоре»ИспанияАдри: «Мы провели хороший сезон, и эта ситуация его не перечеркивает»КазахстанЧингиз Есенаманов: «Нам пока не могут выдать зарплату, поскольку банки не работают»Первая лига Індивідуальна статистика гравців "Урагану-2-КФВ" в Першій лізі 2019/20ПольшаПетр Шимура: «Польский футзал – отражение польского футбола и позиций футзала в мире»КазахстанКака: «Скоро все это закончится – нужно потерпеть»РоссияЕвгений Мишарин: «Стараюсь каждый раз находить новые цели, чтобы не терять мотивацию»Юношеский футзалОлександр Кривенда: «Плануємо стартувати у Юнацькій Екстра-лізі»ПортугалияПортугалия завершает сезонЛьвовБогдан Мельник: «Можливо, варто провести всеукраїнський фінал АФЛУ у вересні»ПольшаМарта Брудницка: «Судейство в футзале сложнее, чем в футболе»РоссияБесик Зоидзе: «Решили дать ребятам возможность отдохнуть и восстановиться»Детский футзалОлег Ольшанецький: «Дітям було складно за два тижні перелаштуватись з футболу на футзал»Первая лига Юрій Онищук: «Перед початком сезону керівництво поставило максимальні задачі, але не так вийшло, як ми цього хотіли»БеларусьАлексей Попов: «Хочется верить, что после этого кризиса у нас останется полноценный чемпионат. Надо как-то пережить»БеларусьПричина, которую нельзя называть. Почему в Беларуси поставили на паузу мини-футболИспанияКарлос Ортис покидает «Мовистар Интер»БеларусьАлександр Савинцев: «Все, кто занял не первое место, не согласятся на завершение чемпионата без плей-офф»Юношеский футзалОлександр Дем'янчук: «Багато футзальних функціонерів були проти того, щоб викликати дуже талановитого, але футболіста у футзальну збірну»

Кубок України 2019/20. Перші матчі 1/4 фіналу. Результати, огляди, відео

Усе про перші матчі 1/4 фіналу Кубка України в одному матеріалі


Фото: ФФзК

22 лютого
 

"Ураган" (Івано-Франківськ) - “Енергія” (Львів) — 3:1 (2:0)
Голи:
Коваль (3, 32), Лебідь (20) — Буньо (35).
"Ураган": Кардаш — Федюк, Кордоба, Фаренюк, Когут, Лебідь, Шеремета, Абакшин, Коваль — Колток, Радевич.
"Енергія": Войтович — Легендзевич, Танський, Гасюк, Ковальчук, Буньо, Струк, Пелех, Кузь, Марциняк, Ременець — Пітуля.
Попередження: Федюк (26) — Ременець (8), Буньо (39).
Арбітри: С. Подворний, Д. Божко (обидва – Хмельницький), Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачево)

Львівська "Енергія" поступилась на виїзді івано-франківському "Урагану" з рахунком 1:3 у першому чвертьфінальному матчі Кубка України. Попри поразку "зелено-білі" забили важливий м'яч на майданчику суперника.

Відкрили рахунок у матчі господарі на 3 хвилині. Голкіпер львів'ян Назарій Войтович зіграв на виході, однак м'яч потрапив до Сергія Коваля, який відправив його у ворота.

Далі була рівна гра, у якій моменти виникали біля обох воріт. Тарас Кузь тричі “стріляв” з лівого флангу, небезпечно здалеку пробивав Мар'ян Пелех, після удару Олега Легендзевича м'яч просвистів над перекладиною у лічених сантиментрах до цілі, двічі “приклався” до м'яча Олег Гасюк — "Ураган" врятував голкіпер Володимир Кардаш.

У свою чергу майстерність Назарія Войтовича перевірили Роман Кордоба, Артем Фаренюк, Ярослав Лебідь, поруч зі стійкою пробив Даниїл Абакшин.

Все ж на останній хвилині першого тайму івано-франківцям вдалось подвоїти перевагу. Ярослав Лебідь обіграв суперника і влучно пробив з-за меж штрафного майданчика.

У другому таймі команди продовжували обопільні атаки. Найбільше загрози біля воріт “Урагану” створював Тарас Кузь, кілька ударів якого парирував голкіпер івано-франківців, двічі небезпечно “стріляв” Олег Гасюк. Проте відзначитись “зелено-білим” ніяк не вдавалось.

Натомість “дракони” свою нагоду використали. На 32 хвилині Сергій Коваль результативно завершив контратаку “Урагану”.

Відставання у три м'ячі значно зменшувало шанси львів'ян на позитивний результат підсумком двох кубкових матчів. Тож воротар енергетиків Назарій Войтович почав підключатись до атак.

І на 35 хвилині “Енергія” зуміла “розмочити” рахунок. Мар'ян Пелех віддав дальню передачу на Володимир Буня, який з лінії штрафного майданчика відправив м'яч точно у кут воріт.

Одразу ж команда Валерія Легчанова могла скоротити відставання до мінімуму: Тарас Кузь потужно пробив з лінії штрафного майданчика — “Ураган” врятувала стійка.

У завершальні хвилини поєдинку можна відзначити небезпечні удари  Мар'яна Пелеха та Степана Струка у львів'ян, а також Ярослава Лебедя в івано-франківців. Проте рахунок так і не змінився — 1:3 на користь господарів.

Матч-відповідь 1/4 фіналу Кубка України відбудеться за два тижні у Львові.

Джерело - Пресслужба ФК “Енергія”

Сьогоднішнє "енергетичне" дербі вкотре підтвердило видані раніше аванси і потішило численних вболівальників черговою порцією інтриги та принциповості. До того ж формат кубкового турніру, що передбачає два поєдинки, завжди спонукає суперників налаштовуватись на подібні матчі як на "останній бій". 

Саме такий бій команди запропонували одна одній на майданчику Манежу Коледжу фізичного виховання. Близькими до голу у перші хвилини були "дракони" - Ярослав Лебідь з далеку перевірив пильність Войтовича, який лише з другої спроби зумів зафіксувати "круглого". Втім, наступна атака господарів видалась результативною. Це Сергій Коваль прицільним ударом у порожні ворота покарав голкіпера "енергетиків" за ненадто вдалу гру на виході і вивів свою команду вперед - 1:0. Гол додав "драконам" крил, які не зупинялись на досягнутому і продовжували тримати львів'ян у напрузі. Двічі ледь не спрацювала зв'язка Андрія Федюка та Артема Фаренюка - в обох випадках капітан асистував Артему, але спочатку надійно зіграв голкіпер, а згодом ігровий снаряд пройшов за лічені міліметри від цілі.

У центрі подій опинився Артем Фаренюк і в наступному епізоді, коли у фірмовому стилі прибрав захисника і лише чудова реакція Войтовича врятувала "Енергію" від неминучих неприємностей. Відповідь львів'ян не забарилась і вже Володимиру Кардашу довелось двічі демонструвати свою майстерність після дальніх ударів у виконанні Олега Гасюка. Все ж останнє слово у першому таймі залишилось за "драконами". Ярослав Лебідь першим дотиком відправив Марциняка в горизонтальне положення, а другим вразив дальну "шістку" воріт. Ефектно і, основне, ефективно - за рахунку 2:0 суперники пішли на перерву.

Другу половину зустрічі краще розпочали львів'яни і знову Володимиру Кардашу довелось вступати у гру. "Дракони" відповіли потужним ударом Романа Кордоби зі штрафного - Войтович впорався з поставленим завданням. Далі Юрій Когут замикав дальну стійку після прострілу того ж таки Романа Кордоби - м'яч дивом розминувся зі стійкою. Чим менше залишалось до фінальної сирени, тим частіше Назар Войтович підключався до атак гостей у якості п'ятого польового. В одному з таких епізодів Артем Фаренюк ледь вдруге не покарав голкіпера за невпевнену гру на виходах, та "круглий", на щастя для львівських вболівальників, пройшов над поперечкою. 

Втім, третій гол не змусив себе довго чекати. Сергій Коваль влучним ударом завершив випад три в один - 3:0 на користь "драконів". Майже одразу гостям вдалось сквитати один м'яч. Це Володмир Буньо вразив нижній кут воріт Кардаша - 3:1. В заключні хвилини матчу франківці мали всі шанси збільшити свою перевагу перед матчем-відповіддю, та не судилось - "Ураган" перемагає і робить вагому заявку на вихід до Фіналу чотирьох національного кубка.

Свій наступний матч підопічні Максима Павленка проведуть наступної суботи, 29-го лютого. В останній день календарної зими суперником "Урагану" виступить "Кардинал-Рівне". Початок матчу у Манежі Коледжу фізичного виховання о 12:00.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"


“ХІТ” – “Food Centre-СумДУ” – 5:2
“ХІТ”:
Сухов – Чепорнюк, І. Борсук, Корнійчук, А. Борсук, Журба, Педяш, Боргун, Колесніков, Сірий, Шамлі, Жук, Цілик – Іваняк.
“Food Centre-СумДУ”: Сіріцький – Бурдюг, Ігумнов, Мороз, Катеринін, Зеленкевич, Овсянніков, Зеленський, Радченко, Острога, Прощенко, Горбатий – Пєтухов.
Голи: Сірий, 4, Журба, 10, 40 (з пенальті), Цілик, 15, Жук, 37 – Зеленкевич, 23, Овсянніков, 38
Попередження: Жук, 28, Боргун, 36 – Острога, 20, Горбатий, 20, Будрюг, 40.
На 40-й хвилині Колесніков не реалізував дабл-пенальті

Накануне в Киеве прошел первый четвертьфинальный матч Кубка Украины по футзалу сезона 2019/2020, в котором наш «ХИТ» добыл преимущество в три гола над сумским клубом «Food Centre/СумДУ».

В первом тайме было полное преимущество столичных, которое воплотилось в три забитых мяча.

На 4-ой минуте после «зависухи» с углового от Александра Колесникова классно слёту пробил Евгений Серый – на пятаке пытался подправить мяч в ворота Евгений Жук, но круглый и так нырнул в сетку. Арбитры записали гол на Серого, хотя там возможно и было касание Жука, но в принципе уже не так важно — киевляне открыли счет.

В середине первой половины в суматохе у ворота гостей самым расторопным оказался Сергей Журба, который и удвоил преимущество.

А на 15-ой минуте Андрей Цилык сделал счет 3:0 после сольного прохода и неотразимого удара со средней дистанции.

Но втором тайме гости преобразились, и стали очень смело атаковать ворота Александра Сухова. В результате уже на 23-ей минуте Денис Зеленкевич после розыгрыша углового сократил отставание – 1:3. Гол на выезде был задачей минимум для парней Ивана Скицко, хотя нужно отдать им должное, они продолжали доставлять проблемы нашей обороне. «ХИТ» тоже остро атаковал, но долгое время счет не менялся. И только на 37-ой минуте Евгений Жук провел невероятный гол, уже в падении сумев пробить по воротам Александра Сирицкого из труднейшего положения.

Иван Скицко, до этого уже игравший с пятым полевым, вновь выпустил Дениса Овсянникова в роли «пятого», и именно Денис стал автором второго забитого мяча в наши ворота – 4:2.

Два забитых мяча на выезде и «минус 2» оставляли надежду сумской команде в ответной встрече, но на последних секундах столичные провели быструю атаку и после прострела Бурдюг сыграл рукой перед своими воротами – пенальти! «Точку» четко реализовал Сергей Журба, оформивший дубль. Более того, за пару секунд до финального свистка гости привезли себе и седьмой фол, но Сирицкий отбил удар Колесникова с десятиметрового.

В итоге, 5:2 – победа «ХИТа» с разницей «+3», которая оставляет призрачные шансы сумчанам отыграться, но расслабляться нашим ребятам никак нельзя. «Food Centre/СумДУ» показал во втором тайме смелую и атакующую игру, а значит сумеет продемонстрировать это и в ответной встрече в Сумах через две недели.

Источник - Лев Галушко, пресс-служба ФК «ХИТ» 





«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Яско» (Вінниця) 3:1 (2:0)
Голи:
Грицовець, 6, 33, Шеховцов, 18 – О. Коваль, 32
Попередження: Ященко, 26 – Фурман, 17, Барібан, 18, О. Коваль, 40
Вилучення: Фурман, 21 (друга ЖК, Яско)
12:30. м. Сєвєродонецьк, Льодовий палац
Арбітри: Д. Чумак (Харків), І. Дудінов (Дніпро), А. Федоріщев (Луганська обл.) 
Хронометрист: О. Кучеренко (Луганська обл.) 
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)



«SKIDKA» (Киев) – «Продэксим» (Херсон): 2:5 (0:4)
13:00. г. Киев, СК КПИ
Арбитры: О.Сидорук, М. Слободянюк (оба – Винница), М. Кравченко (Киев)
Составы команд:
«SKIDKA»: 1. Дмитрий Мехеев, 8. Андрей Назаров, 10. Андрей Марьевич, 15. Илья Билык, 9. Эдуард Ткаченко, 11. Юрий Щерица, 21. Виталий Гавриленко, 23. Виталий Шестерук, 27. Дмитрий Медведь, 31. Балашев Юрий, 44. Виктор Цой.
Тренер: Олег Шуст
«Продэксим»: 1. Кирилл Ципун, 19. Юрий Савенко, 5. Виталий Скорый, 8. Дмитрий Сорокин, 9. Михаил Зварыч, 10. Рониньо, 11. Михаил Волянюк, 12. Петр Шотурма, 15. Николай Белоцерковец, 18. Максим Бессалов, 20. Игорь Корсун, 77. Станислав Моспан.
И.о. главного тренера: Дмитрий Бербенцев
Голы: В. Моспан 7’, 7’, Зварыч 10’, Корсун 11’, Ткаченко 29’, Бессалов 34’, Щерица 38’.
Предупреждения: Ципун 13’, Щерица 17’.

Источник - mfc-prodexim.com.ua

Підопічні Олега Шуста приймали трьохкратного чемпіона України у СК «КПІ» та розраховували на палку підтримку трибун. Очевидно, що перший матч був вкрай важливий для столичної команди, оскільки наступна гра на виїзді буде дуже непростою. В свою чергу підопічні Дмитра Бербенцева в гарному настрої приїхали на матч і прагнули вирішити питання відносно виходу в фінал чотирьох вже в Києві.

Звітна зустріч дуже непогано розпочалась для столичної команди, адже вже в дебюті поєдинку вдалось провести декілька цікавих атак, а Щериця відзначився ударом у стійку. Правда, на цьому підопічні Шуста і зупинились. Справа в тому, що гравці «Продексіму» взяли гру під контроль та діяли в атакуючій манері. Підопічні Дмитра Бербенцева тримали в напрузі оборону суперника, а вже на 7-й хвилині змогли відкрити рахунок в матчі. Сорокін прорвався по лівому флангу та прострілив на Моспана, котрому було не важко пробити з центру штрафної площі повз Балашева - 0:1. Більше того, вже за хвилину підопічні Бербенцева розіграли кутовий, а Моспан оформив дубль - 0:2. Столичні футзалісти не знайшли аргументів у відповідь і вже в середині першої половини матчу знову двічі розігрували з центру поля. На 10-й хвилині Зварич поцілив точно в нижній кут, а потім Ігор Корсун продемонстрував техніку на фланзі і ударом з гострого кута довів справу до розгрому-0:4. Не дивлячись на такий розвиток подій, підопічні Бербенцева не зупинялись та прагнули забити, як можна більше. З іншого боку столичні футзалісти ще одного разу відзначились ударом в стійку, а наприкінці тайму Ткаченко змарнував вбивчий момент, щоб скоротити відставання в рахунку, тому на перерву команди пішли за рахунку 0:4.

Після відпочинку команда «Skidka»  на постійній основі почала награвати 5-го польового і це дало бажаний результат. По-перше побільшало моментів біля воріт Юрія Савенко(по перерві змінив Кирила Ципуна), по-друге підопічні Шуста мали відмінні нагоди, щоб виправити ситуацію на табло. Правда, в завершальній стадії столичним футзалістам відверто не щастило, оскільки Ткаченко не зумів пробити повз голкіпера з близької дистанції, а удару Нестерука зовсім трошки не вистачило влучності. Можна сказати, що команда «Продексім» далеко не ідеально грала в обороні, а вже на 29-й хвилині ігрового часу місцеві вболівальники мали привід для радості. Віктор Цой прорвався по правому флангу та прострілив на Ткаченко, котрий просто вніс м’яч у ворота-1:4. Цей гол дав надію на камбек, оскільки підопічні Шуста ще більшими силами пішли в атаку, але помилились при розіграші 5-го, а Максим Бессалов без проблем оформив гол з власної половини поля-1:5. Навіть в такій критичній ситуації столичні футзалісти не полишали надії виправити ситуацію і Юрій Щериця наприкінці зустрічі зумів ще раз порадувати місцеву публіку-2:5. З іншої сторони команда «Продексім» в другому таймі не вразила і окрім голу у виконанні Бессалова в атаці нічого не змогла продемонструвати, хоча відзначимо дуже сильний перший тайм у виконанні херсонської команди.

У підсумку вітаємо підопічних Дмитра Бербенцева, котрі здобули позитивний для себе результат і зробили перший крок до фіналу чотирьох. Команда «Продексім» продемонструвала солідний рівень та після перемоги на виїзді має відмінні шанси на вихід в наступну стадію змагань. З іншої сторони у столичного колективу дуже непроста задача-здобути  перемогу на виїзді, враховуючи той фактор, що «Продексім» не програв жодного матчу на рідній арені. Підопічним Олега Шуста буде вкрай непросто, але в будь-якому разі бажаємо успіхів команді «Skidka» і не дивлячись на поразку в першій грі, будемо палко підтримувати столичну команда на всеукраїнських змаганнях.

Джерело - Олександр Лаврик, ФФзК






Найкращі бомбардири

За підсумками попередніх раундів + плей-оф: Вадим Чернега («Яско» – 11 голів)
За підсумками плей-офф: Даниіл Абакшин («Ураган» – 5 голів)

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.