Сборная УкраиныВ першому товариському матчі Румунія здобуває вольову перемогу над УкраїноюСборная УкраиныТовариські матчі. Румунія – Україна. LIVE!Чемпионат мираРобиньо: «Мы сделаем все, чтобы выиграть трофей»ФранцияДжамель Арун – тренер сборной ФранцииЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 12: Іран, Португалія та Іспанія завершують список чвертьфіналістівСборная УкраиныЯрослав Лебідь: «Хотів розуміти своє майбутнє до завершення сезону, а «Ураган» пропонував почати переговори тільки після»Чемпионат мираХо Ван И: «Я пообещал себе, что выйду на новый, более высокий уровень»Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «У нас есть мечта – снова сыграть все семь матчей»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 2. LIVE!Чемпионат мираНуржан Доскеев: «Сборная показала как раз тот уровень, которого и ждали от Казахстана»ПольшаСава Лутай продовжив кар’єру в польському «Гурніку»ФранцияКарека покидает «Коринтианс» и перебирается во ФранциюЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 11: Аргентина, Бразилія та Казахстан виходять у чвертьфіналЧемпионат мираКака: «Знали, что у нас есть эта сила»Женский футзал«Леонас-Университет Драгоманова» вернулся к названию «Будстар-НПУ»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. Статистичні показники туруПольша«Ред Дрэгонз» (Пневы) – обладатель Суперкубка Польши-2021Чемпионат мираКубок світу-2021. День 10: Марокко вперше в історії виходить в 1/4 фіналу, а В’єтнам радіє результатуЛитваОлександр Даниленко очолив литовський «Вікінгай»Чемпионат мираЛеозиньо: «Наш главный соперник – Аргентина»

Кубок України 2019/20. Перші матчі 1/8 фіналу. Результати, огляди, відео

Усе про перші матчі 1/8 фіналу Кубка України в одному матеріалі



17 січня

«Manzana-2TK» (Київ) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Михайлівка) 0:2 (0:2)
Голи:
Калуков, 11, Аксьонов, 17 (а/г)
Попередження: Можейко, 34 (ДЕ Трейдинг)
На 34-й хвилині Тменов (Манзана) не реалізував пенальті (воротар)
14:00. м. Київ, СК ЦСК ЗСУ
Арбітри: Є. Диннік (Харків), Д. Божко (Хмельницький), В. Бородін (Київ) 
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: О. Шабан (Суми)


18 січня

«Эпицентр К Авангард» – «Продэксим» Херсон – 1:4 (0:2)
18 января, 2020 (суббота). 12:00. Одесса. Спорткомплекс СКА
«Эпицентр К Авангард»: 1.Виталий Зеленчук, 2.Сергей Панибратец – 5.Алексей Бондаренко, 7.Руслан Остапчук, 8.Евгений Свиридов, 9.Александр Гирка, 10.Андрей Теряев, 12.Вячеслав Пороша, 14.Сергей Коваленко, 17.Роман Сандул, 23.Дмитрий Дрозд (к), 77.Денис Соцкий, 33.Александр Вершинин. И.о. главного тренера: Максим Швыдкий.
«Продэксим»: 1.Кирилл Ципун (19.Юрий Савенко, 21) – 5.Виталий Скорый, 8.Дмитрий Сорокин, 9.Михаил Зварыч, 10.Рониньо, 11.Михаил Волянюк, 12.Петр Шотурма, 13.Евгений Ланко, 15.Николай Белоцерковец, 18.Максим Бессалов (к), 20.Игорь Корсун, 77.Станислав Моспан. И.о. главного тренера: Дмитрий Бербенцев.
Голы: Шотурма, 16 (0:1). Ланко, 20 (0:2). Д.Сорокин, 30 (0:3). Бессалов, 30 – в свои ворота (1:3). Моспан, 36 (1:4).
Предупреждение: Ланко, 31 («Эпицентр К Авангард»).
Арбитры: Антон Ноев (Запорожье), Максим Слободянюк (Винница).
Третий арбитр – Евгений Гордиенко (Одесса).
Хронометрист – Алексей Диденко (Одесса).
Наблюдатель арбитража – Александр Король (Донецкая область).

Как уже говорилось, кубковый жребий оказался не столь благосклонен к «Эпицентру», как того хотелось, как минимум, на данной стадии турнира для одесской команды. В Южную Пальмиру ехал сверхмотивированный оппонент, который при всех своих чемпионских заслугах, на вершину Кубка Украины пока еще не взбирался. К тому же, как уже также упоминалось, команда Дмитрия Бербенцева получила совсем не лишнюю неделю отдыха, а потому имела достаточно времени на подготовку.

Что до хозяев, то им в любом случае предстоял нелегкий «экзамен». Первую попытку приблизиться к успеху сделал в дебюте Андрей Теряев, который дважды пытался пробить Ципуна с близкого расстояния. А вот Рониньо, обыгравшись с Волянюком, был еще ближе к забитому мячу – на счастье одесситов удар пришелся выше ворот. Надо сказать, что хозяева не отказывали себе в плотном прессинге на чужой половине площадки. Разумеется, в этом был определенный риск, поскольку херсонцы весьма неплохо обостряли игру за счет длинных передач. Как показатель – несколько раз уверенно на выходе действовал Виталий Зеленчук, а когда и он не мог спасти команду – выше ворот пробивал Петр Шотурма, а Денис Соцкий выбивал мяч прямо с «ленточки» ворот. 

IMGОпределенно на пользу «Эпицентру» пошел тайм-аут в середине тайма. Хозяева заиграли раскованнее, все более акцентированными становились и удары. На 13 минуте перехват мяча обернулся фактически выходом Романа Сандула один на один, но вратарь гостей в этом эпизоде оказался проворнее. В ближней дуэли пытался переиграть Ципуна Алексей Бондаренко, неплохо издали пробивал Денис Соцкий. Хозяева, что называется, наиграли на гол, однако на табло ситуация отображалась несколько иными исчислениями. На 16 минуте после розыгрыша штрафного Петр Шотурма буквально «прошил» мяч через ноги игроков: дезориентированный рикошетом Зеленчук ничего поделать не смог – 0:1. Гости предпочли не останавливаться на достигнутом, проведя концовку тайма в атаках. И в этом, увы для «Эпицентра», преуспели во второй раз. За 12 секунд до сирены Евгений Ланко после короткого розыгрыша с партнером перекинул мяч через выскочившего Зеленчука – 0:2. 

Разумеется, результат первого тайма нельзя было назвать утешительным, однако игра одесской команды давала повод рассчитывать на возможный перелом в поединке. В дебюте второй 20-минутки великолепный сэйв Виталия Зеленчука помог сохранить пока еще небольшое отставание в счете. Спас команду после удара Остапчука и появившийся в «рамке» Продэксима Юрий Савенко. Игра постепенно выравнивалась, и даже один мяч мог вернуть интригу на прежние позиции. Но на исходе получаса Дмитрий Сорокин оказался никем не прикрытым после розыгрыша углового – удар в касание сделал счет 0:3.

IMGК чести одесситов, едва ли не в следующей атаке им, наконец, удалось размочить счет. Сделал это Руслан Остапчук не без помощи Максима Бессалова – 1:3. До конца игры оставалось 10 минут. Перед «Эпицентром» открывались все шансы, чтобы вернуться в игру, и, как минимум, не уступить в первом поединке Кубка. Тем более что и сами херсонцы в лице Юрия Савенко едва не преподнесли подарок сопернику – голкипер неудачно поскользнулся, но все же отразил удар Александра Гирки. Забивать с близкого расстояния мог и должен был Дмитрий Дрозд – подвела точность, а вот мощный «выстрел» Романа Сандула отразил вратарь.

Не «выжав» ничего результативного из созданных моментов, за 4 минуты до конца одесситам снова довелось разводить мяч с центра площадки. Станислав Моспан выскочил «на свидание» с Зеленчуком, попутно обыграв его и отправив мяч в сетку – 1:4, дебютный гол в новой команде. При таком положении хозяевам ничего не осталось, как «бросить» ворота «без прикрытия», и пойти вперед с пятью полевыми – соответствующие функции по традиции выполнял Сергей Коваленко. Концовка всецело прошла в атаках одесситов, но изменить результат это не помогло.

Реализация – пожалуй, одно из главных качеств, которого не хватило в этом матче «Эпицентру». При изобилии моментов во втором тайме счет, как минимум, мог становиться ничейным. На деле же одесситам предстоит держать серьезный экзамен в ответном поединке.

Источник - Футзал Одессы




«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ІнБев» (Житомир) 7:0 (3:0)
Голи:
Фаренюк, 1, 38, Абакшин, 4, 26, 39, Микитюк, 16, Мануйленко, 34
Попередження: Абакшин, 9, Шеремета, 40 – Дзюба, 29, Бланк, 40
12:00. м. Івано-Франківськ, СК КФВ
Арбітри: В. Гарасимків (Ковель), О. Плахов (Чернівці), Я. Вовчок (Івано-Франківськ) 
Хронометрист: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)

Враховуючи той факт, що перша гра у сезоні (в розіграші Екстра-Ліги FavBet) між цими командами завершилася впевненою виїзною перемогою ІнБев з рахунком 5:1, Дракони хотіли реабілітуватися перед власними вболівальниками. Забігаючи трішки вперед зазначимо, що це їм повністю вдалося.

Наш суперник, до речі, приїхав у гості не в оптимальному складі. По-перше, посеред тижня команду покинув один з її лідерів, Моспан, який підписав контракт з Продексімом. По-друге, як сказав у післяматчевому коментарі головний тренер ІнБев, Михайло Соколовський, «нам за день сказали, що зіграти не зможе наш капітан, Роман Бакум.

Безумовно, ці втрати позначилися на грі опонента, який пропустив перший м’яч вже на 1-й хвилині, коли Мосійчук віддав «гольову» на Когута біля власних воріт,  а Юрій миттєво доставив м’яч на Фаренюка, який забив черговий гол в чемпіонаті – 1:0.

Цікаво, у першій четвірці замість Федюка цього разу вийшов Віталій Радевич, в діях якого неозброєним оком було видно бажання допомогти своїй команді.

Другий гол не змусив себе довго чекати. Довго передача від Кардаша знайшла Абакшина. Він розвернувся і другим дотиком пробив повз ворота – 2:0.

Майже одразу Дзюба, який за відсутності Бакума, вийшов на поле з капітанською пов’язкою, міг рахунок скоротити, але його гарматний удар з правого флангу влучив у поперечку. Потім темп гри трішки впав, але під кінець першої половини гри Микитюк скористався черговою помилкою суперника у захисті і, після перехоплення, реалізував вихід сам на сам – 3:0.

Перший момент у другому таймі був на рахунку Радевича, який здійснив сольний прохід з центра поля і, не зустрівши супротиву, пробив у дальній кут. На жаль, неточно. А на 26-й хвилині матчу Абакшину вдалося оформити дубль після ідеальної передачі з кутового від Шеремети – 4:0.

А далі суперник просто зупинився. П’ятий гол Драконів забив Мануйленко, для якого він був дуже важливий з психологічної точки зору. Масим разом з Даниїлом Абакшиним пройшли через пас увесь захист суперника, а потім Мануйленко завершив атаку точним ударом з лінії штрафного майданчику – 5:0.

Наприкінці гри Фаренюк оформив дубль, добивши м’яч у ворота після сейву Мельника,  а справжнім героєм гри став Абакшин, який на останній хвилині забив свій третій м’яч у ворота суперника, встановивши остаточний рахунок – 7:0.

Матч-відповідь відбудеться у Житомирі.

Джерело - Пресслужба НФК Ураган




“Сокіл” (Хмельницький) - “Енергія” (Львів) — 0:2 (0:1)
Голи:
Гасюк (2), Ковальчук (25).
"Сокіл": Шевченко — Хамдамов, Подлюк, Сорока, Бабак, Первеєв, Абзалов, Токар, Черниш,  Гресь, Вербовий — Ліпчинський.
"Енергія": Пітуля — Легендзевич, Танський, Гасюк, Ковальчук, Буньо, Струк, Пелех, Марциняк, Ременець — Войтович, Квасній, Лютий.
Попередження: Абзалов (20) — Струк (7), Гасюк (9), Пелех (15).
Арбітри: Д. Куций, Д. Чумак (обидва – Харків), Д. Божко (Хмельницький)
Хронометрист: Ю. Жмурко (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)

Львівська "Енергія" перемогла на виїзді хмельницький "Сокіл" з рахунком 2:0 у першому матчі 1/8 фіналу Кубка України.

Енергетики доволі швидко відкрили рахунок у цьому поєдинку. На 2 хвилині Олег Легендзевич відібрав м'яч у суперника в центрі майданичка, вийшов один на один, але його удар парирував воротар. Першим на добиванні опинився Олег Гасюк і відправив м'яч у сітку — 1:0!

Далі львів'яни створили кілька хороших нагод, аби збільшити перевагу. Воротам суперників загрожували Володимир Буньо, Віталій Ковальчук, Олег Легендзевич, Олег Гасюк — господарів виручав голкіпер Сергій Шевченко.

У середині першого тайму і воротар був безсилий, проте хмельничан врятувала стійка після удару Степана Струка.

“Сокіл” теж відповідав доволі гостро, можна згадати сейв Андрія Пітулі після удару Андрія Хамдамова зі штрафного та удар Кирила Бабака біля стійки. Але все ж “зелено-білі” створювали більше моментів.

У другій частині першого тайму відзначимо фланговий прохід і удар Віталія Ковальчука, дальній постріл Мар'яна Пелеха та небезпеку на лівому фланзі від Віталія Танського. Натомість у господарів хорошу нагоду мав Артур Подлюк, але пробив поруч зі стійкою.

Після перерви готовність захисту “соколят” перевірили Володимир Буньо, Віталій Ковальчук та Олег Гасюк. Натомість Андрій Пітуля зіграв надійно після удару Владислава Греся.

А на 25 хвилині енергетикам вдалось подвоїти рахунок: Віталій Ковальчук вдало замкнув простріл від Олега Легендзевича — 2:0!

Після другого м'яча у зустрічі ситуація на майданчику практично не змінилась, перевага у рахунку і кількості моментів  й надалі була за енергетиками: небезпечно здалеку стріляв Мар'ян Пелех та Віталій Ковальчук, на вістрі атаки були Володимир Буньо, Олег Гасюк, Віталій Танський.

Але й “соколята” створювали свої нагоди: Андрій Хамдамов з хорошої позиції пробив повз ворота, удари Владислава Греся та Владислава Вербового парирував голкіпер “Енергії”.

Кінцівка матчу також була за львів'янами, які могли відзначитись втретє. Спершу Степан Струк отримав передачу від Мар'яна Пелеха у штрафному майданчику, перекинув м'яч через голкіпера, але й заразом і через ворота. А згодом Мар'ян Пелех “приклався” до м'яча після кутового — поруч зі стійкою.

Тож фінальна сирена зафіксувала перемогу “Енергії” з рахунком 2:0. Нагадаємо, що матч-відповідь у Львові відбудеться орієнтовно 8 лютого.

Джерело - Пресслужба ФК “Енергія”


«SKIDKA» (Київ) – «Symbol» (Харків) 4:2 (3:2)
Голи:
Ткаченко, 1, Щериця, 13, 38, Гавриленко, 15 – Стрельніков, 8, Кабак, 11
12:30. м. Київ, СК КПІ
Арбітри: О. Макаренко (Радомишль), А. Савельєв (Суми), Д. Дудка (Київська обл.) 
Хронометрист: С. Величко (Київ) 
Спостерігач арбітражу: С. Єщенко (Київська обл.) 

Підопічні Олега Шуста дуже добре підготувались до 1/8 кубку України, адже могли розраховувати на всіх своїх найсильніших виконавців і підтримку вболівальників на трибунах спорткоплексу «КПІ». З іншого боку колектив «Symbol» мав серйозні проблеми зі складом. Харків`яни приїхали на гру без ряду основних гравців, а також без трьохкратного чемпіона України Владислава Чуднова,  тому підопічні Василя Бурлаки зі стартових хвилин вирішили діяти в контратакуючій манері.

Звітна зустріч просто чудово розпочалась для команди «Skidka», оскільки вдалось оформити найшвидший гол 1/8 кубку України в сезоні 2019/2020. Вже на 50-й секунді ігрового часу Едуард Ткаченко отримав передач неподалік штрафної площі суперника і гарматним ударом в дальній кут відкрив рахунок в матчі-1:0. Більше того, підопічні Олега Шуста розігрували затяжні комбінації на половині поля суперника та повністю контролювали хід гри. В свою чергу, харків`яни чекали можливості на контрвипади і при першій же нагоді били по воротах суперника, незалежно від дистанції. Не дивлячись на такий розвиток подій, вже на 8-й хвилині рахунок на табло був змінений. Справа в тому, що підопічні Шуста не реалізовували свої нагоди, тому отримали м`яч у власні ворота. Адже одна з небагатьох атак колективу «Symbol» завершилась прострілом з правого флангу, а Стрельніков зробив рахунок рівним - 1:1. Підопічні Бурлаки витримали натиск суперника і не тільки відігрались, а й за декілька миттєвостей розігнали контрвипад, котрий шаленим голом у девятку завершив Кабак - 1:2. Не дивлячись на такий розвиток подій, столичні футзалісти продовжували домінувати і на 13-й хвилині рахунок став рівним, адже Щириця з близької дистанції відзначився результативними діями - 2:2. Окремо варто відзначити Дмитра Федоренко, котрий відчайдушно діяв на останньому рубежі харківської команди, і якби не воротар, то представники команди «Skidka» мали б всі шанси, щоб зняти питання стосовно переможця в першій половині матчу. Відносно польових гравців «Symbol», то окремо виділимо Кононова, котрий жодного разу не дав себе обіграти та декілька разів потужно вистрілив по воротах суперника. Проте, цього виявилось недостатньо підопічним Бурлаки, оскільки першу половину матчу виграли столичні футзалісти завдяки «голу у роздягальню» від Віталія Гавриленко, котрий встановив остаточний рахунок першого тайму - 3:2.

Після перерви малюнок гри абсолютно не змінився, оскільки підопічні Шуста продовжували гнути свою лінію та задавати темп матчу. Проте, на 22-й хвилині харків`яни отримали чудовий подарунок від суперників, адже  Стрельніков вийшов  віч на віч з воротарем команди «Skidka», але не зумів переграти Максима Дядюнця. Варто відзначити, що підопічні Бурлаки при першій помилці суперника одразу розганяли свої атаки, котрі практично завжди завершували ударом в напрямку воріт, хоча часто ці постріли були неточними. В свою чергу тотальний контроль м`яча командою «Skidka» не давав бажаного результату. Підопічні Шуста левову частку ігрового часу діяли на половині поля суперника, але пробити Тарасова (змінив Федоренко після перерви) ніяк не вдавалось. Більше того, у харків`ян Стрельніков завівся не на жарт і намагався самотужки створювати моменти біля воріт суперника. Також варто пригадати дуже небезпечний розіграш кутового у виконанні колективу «Symbol», котрий завершився ударом з льоту у виконані Кононова. Проте, столичні футзалісти маючи територіальну перевагу змогли порадувати місцеву публіку наприкінці матчу. На 38-й хвилині  Юрій Щериця перехопив мяч в центрі поля, прорвася до воріт суперника і гарматним ударом оформив дубль - 4:2. Цей гол став останнім в матчі, не дивлячись на спроби колективу «Symbol» виправити ситуацію на табло.

У підсумку можна сказати, що команда «Skidka» здобула заслужену і дуже важливу перемогу перед грою у Харкові. Підопічних Олега Шуста очікує дуже непростий виїздний матч, тому треба зробити необхідні висновки та більш уважніше діяти в обороні. З іншої сторони відзначимо підопічних Бурлаки, котрі попри проблеми зі складом змогли продемонструвати гру дуже високого рівня. Очевидно, що в рідних стінах команді «Symbol» буде легше, тому доля квитка в 1/4 кубку України вирішиться саме в Харкові, а ми в свою чергу дякуємо всім гравцям за відмінний матч та емоції, оскільки такі поєдинки сприяють розвитку футзалу в Україні.

Джерело - Олександр Лаврик, ФФзК


“Кардинал-Рівне” – “ХІТ” – 3:1 (0:0)
Кубок України з футзалу, 1/8 фіналу, перший матч
18 січня 2020 року, Рівне, ДЮСШ №4
“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Салтанов, Поночовний, Ардашніков – Лисенко, Концеба, Горпинич, Шпигар. Запасні: Масалов, Кравчук, Кручок, Рибіцький, Дяченко.
Головний тренер: Ігор Москвичов.
“ХІТ”: Іваняк – Журба, Педяш, Боргун, Шамлі – Колесников, Цілик, Сірий, Школьний – А.Борсук, Жук, Корнійчук. Запасні: Сухов, І.Борсук.
Головний тренер: Олег Лук’яненко.
Голи: Поночовний (31), Горпинич (33), Мілінький (36) – Школьний (40).
Попередження: А.Борсук (31), Педяш (34).

Пара “Кардинал-Рівне” – “ХІТ” – напевно найцікавіша та найбільш непередбачувана у раунді 1/8 розіграшу Кубка України. Обидві команди мають чималі амбіції, обидві не програвали упродовж трьох попередніх поєдинків поспіль.

У турнірній таблиці Favbet Екстра-ліги кияни випереджають рівнян на 10 очок. Природньо, що у звітному матчі у ролі фаворити виступав саме “ХІТ”. Втім, зі стартового свистка стало зрозуміло, що цього разу команда Ігоря Москвичова досконало вивчила суперника.

Після моменту імені Мілінького-Ардашнікова на старті зустрічі, коли м’яч влкчив у стійку воріт гостей – “ХІТ” відтіснив гру від своїх воріт. Гості більше володіли м’ячем і активніше атакували ворота господарів. Втім, рівняни виявилися готовими саме до такої гри і впевнено захищалися. Іноді, граючи дуже самовіддано. Особливо старався у рамці воріт Ілля Бакінський, який витягнув декілька “мертвих” м’ячів.

Після нічийного “сухого” першого тайму гра продовжилася у тому ж ключі. “Кардинал-Рівне” терпів і чекав на помилку суперника. І дочекався. Андрій Ардашніков зібрав навколо себе Сергія Журбу і Ореста Боргуна та віддав передачу у вільну зону на Володимира Поночовного. Той із завданням переграти воротаря – впорався – 1:0!

Ще дві хвилини і міні-шедевр на лівому фланзі атаки виконав Андрій Лисенко. Одним рухом він обіграв досвідченого Олександра Школьного і наступною передачею відрізав і голкіпера і інших польових гравців столичного клубу. Роман Горпинич забивав у порожні ворота – 2:0!

А ще за три хвилини відзначився Анатолій Мілінький, який після травми Олександра Басича грає із капітанською пов’язкою. З другої спроби він пробив Іваняка після передачі Романа Горпинича – 3:0!

А могло бути й більше. Ілля Бакінський ледве не перекинув Євгена Іваняка ударом від власних воріт, а Ігор Салтанов програв голкіперу “ХІТа” чистий вихід тет-а-тет.

Натомість, за 22 секунди до сирени рівняни вже традиційно пропустили необов’язковий гол у власні ворота. Олександр Колесников виконав кутовий зліва, Володимир Поночовний програв позиційну боротьбу Школьному і той замкнув дальню стійку – 3:1.

За три тижні команди знову зустрінуться у Києві, де з’ясують, хто здобуде путівку до чвертьфіналу.
 
Джерело - Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”





 

19 січня

«Продексім-2» (Херсон) – «Яско» (Вінниця) 5:10 (4:3)
Голи:
Волков, 5, 15, Бєлан, 15, Маєвський, 17, В. Воронцов, 40 (дабл-пен.) – Чернега, 1 (пен.), 26, 26, 32, О. Коваль, 11, Заводян, 20, 32 Васалатій, 22, В. Жук, 24, Фурман, 34
Попередження: Р. Мельник, 12 – Барібан, 5, Заводян, 20, О. Максименко, 40, Слівінський, 40
На 40-й хвилині Волков (Продексім-2) не реалізував пенальті (стійка)
15:00. м. Херсон, ХВУФК
Арбітри: Ю. Кондратьєв (Київ), Я. Опришко (Кременчук), В. Вдовиченко (Херсон) 
Хронометрист: О. Бондаренко (Херсон) 
Спостерігач арбітражу: В. Фролов (Київ)

 


20 січня

«Максимус» (Львів) – «Food Centre-СумДУ» (Суми) 4:7 (0:4)
Голи:
 Гриник, 30, Миколюк, 32, 35, Цимбаляк, 37 – Острога, 9, 11, 15, Овсянніков, 12, Сіріцький, 25, Зеленкевич, 26, Бурдюг, 40
Попередження: Хоменко, 35 (Максимус)
13:30. м. Львів, ПС «Галичина»
Арбітри: Т. Дем'янчук, П. Липецький (обидва – Івано-Франківськ), А. Кузьмін (Львів) 
Хронометрист: Т. Козак (Львів)
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)


Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.