Кубок УкраиныКубок України-2019/20. Перший попередній раунд. Результати, огляди, відеоКубок УкраиныКубок України. У першому матчі попереднього раунду «Галицька здоба» поступилася «Максимусу»Бровары“Подарунок” футзальній громаді Броварів від влади містаКазахстанТайнан: «У "Кайрата" есть все, чтобы выйти в финал ЛЧ»Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. День 2. Семеро известных и спасительный «дубль» МерлимаЧемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 3. Азербайджанский «интернационал» одолел ЧерногориюЧемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 8. Португалия – Латвия. LIVE!Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. Группа 6. Франция – Швейцария. LIVE!РоссияАлександр Попов: «В Тюмени еще не было соревнований такого уровня»Первая лига Завтра стартує сезон 2019/2020 у Першій лізіЮношеский футзалLVIV OPEN CUP (U-17). Представлення учасниківСборная УкраиныЗбірна України розпочала відбір на ЧС-2020 з упевненої перемоги БразилияСборная Бразилии: три товарищеских матча вместо Копа АмерикаСборная УкраиныОлександр Косенко: «Хотілося б, аби з кожною грою помилок ставало все менше» Чемпионат мираЧМ-2020. Основной раунд. День 1. Румыния начинает с ничьейФутзал в миреКОНМЕБОЛ отменил Копа Америка-2019ИспанияДуда может вернуться в ПримеруСборная УкраиныОлег Шайтанов оголосив склад жіночої збірної України на матчі зі СловаччиноюАссоциация футзала УкраиныЄвген Гордієнко працюватиме на матчах основного раунду відбору до КС-2020 у РумуніїКазахстанОптимальный состав и статус фаворита. Сборная Казахстана по футзалу стартует в отборе на чемпионат мира

Кубок України. У першому матчі попереднього раунду «Галицька здоба» поступилася «Максимусу»

Вчора, 24 жовтня, у палаці спорту «Галичина» відбувся перший поєдинок першого попереднього раунду Кубка України, в якому «Галицька здоба» зустрілася ще з однією львівською командою «Максимус»

Незважаючи на ранній початок гри (матч розпочався тоді, коли ще більшість людей завершували робочий день), вболівальників на трибунах «Галичини» було достатньо й команди віддячили їм цікавим футзалом.

Вже у першій своїй атаці «пекарі» могли забивати, але з ударом Святослава Гірного воротар «Максимуса» Андрій Жезло впорався на відмінно. Через три хвилини вже Олег Партика, який не так часто з’являвся в основі в останні матчах, розрядив «гармату», але Жезло знову був на висоті.
Суперник відповів виходом віч-на-віч від Віталія Патуляка, але на цей раз вже кіпер «пекарів» Антон Денчук показав свою майстерність.
Взагалі варто сказати, що у першій половині гри краще виглядала молода команда «Галицької здоби». Сергій Тригубець підтримував темп гри завдяки частій ротації складу. Фактично всі, хто був заявлений вчора на гру виходили на паркет.

Щодо «Максимусу», то суперник грав від захисту, ніби приглядаючись до суперника. Проте, й за такої гри суперник мав нагоди аби відзначитися. Двічі Віталій Патуляк та Лямін Хіреш перевірили воротаря нашої команди, але Антон Денчук діяв дуже впевнено як і його колега по амплуа Андрій Жезло, який на 16-й хвилині знову відбив «гармату» від Олега Партики.

Здавалося перший тайм цього протистояння так і завершиться нулями, але іншої думки про це були брати Баранці. Екс-гравці винниківського «Руху» вивалися на ворота «пекарів». Григорій відпасував, а Борис завершив. Йшла, до слова, 19-а хвилина гри.
Саме за мінімальної переваги в рахунку команди й пішли на відпочинок.
Після перерви, що одразу ж кинулося в очі так це те, що зняв кросівки й більше не виходив на паркет один із найактивніших у складі нашої команди Олександр Махинька. Причина – травма.

Без нього молодій команді «Галицької здоби» було ще важче, але, тим не менше, вже у дебюті другого тайму міг забивати Данило Сивак, але знову Жезло став героєм епізоду.
А на 27-й хвилині «Максимус» подвоїв свою перевагу. Це Григорій Баранець зряче віддав на Кушлу й Олег ударом в один дотик зробив рахунок – 2:0 на користь своєї команди.
«Пекарі» миритися з таким перебігом подій не хотіли й Олег Партика вийшов у футболці п’ятого польового гравця. Тут же відбулася обрізка й дивом Григорій Баранець не влучив у пусті ворота.

Розпочався відкритий футзал. Богдан Стефанків влучає у штангу, Олег Галамага дивом не влучає у пусті ворота.
«Галицька здоба» продовжує грати з п’ятим польовим гравцем і на 35-й хвилині отримує третій м’яч у свої ворота. Голом відзначається Назарій Цимбаляк, асистентом ж виступив у цьому епізоді Ігор Сікач.

«Пекарі» й на далі продовжують грати з воротарем-ганялою, але довгі розіграші м’яча результату не дають. Натомість ми знову пропускаємо.
На цей раз помилку наших гравців Володимир Іляш не пробачив і це 4:0 на користь «максималістів».
Хоч яку-небудь інтригу в цьому протистоянні зробив Нікіта Єфімов, який за декілька секунд до завершення гри скористався помилкою у захисті гравців «Максимуса».

1:4 – поразка «Галицької здоби», поразка заслужена й через два тижні у підопічних Сергія Тригубця буде можливість взяти реванш.
Кращий у складі нашої команди за версією прес-служби – Олег Партика.

«Максимус» - «Галицька здоба» - 4:1 (1:0)
«Максимус»: Жезло, Корнова, Чучман, Сергієнко, Хіреш, Цимбаляк, Патуляк, Іляш, Кушла, Б. Баранець, Г. Баранець, Галамага, Гриник, Сікач
«Галицька здоба»: Денчук, Шуптар, Тригубець, Стефанків, Данилевич, Гірний, Махинька, Труш, Сивак, Яблонський, Єлфімов, Коваленко, Саламаха, Партика
Голи: Б. Баранець, 19, Кушла, 27, Цимбаляк, 35, Іляш, 39 – Єлфімов, 40
Попередження: Кушла, 8, Чучман, 32, Іляш, 24 – Махинька, 3, Тригубець, 8, Труш, 25

Джерело –
vorobus.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.