Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Україна – Німеччина. LIVEЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Україна – Польща – 8:2БеларусьДмитрий Камеко: «Я всегда ставлю максимальные задачи»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Німеччина – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Україна – Польща. АнонсРоссияНеизлечимый диагноз, или еще раз о лауреатах АМФРЭкстра-лигаЕнергетики завершили тренувальний збір у ПольщіФутзал в миреЧемпіонат світу серед студентів: де дивитись?ТурнирыТурнир в Гомеле. День 3. Все по местамФутзал в миреВиктор Кравцов: «Матчи на Кипре проходят как праздник»ТурнирыКиївський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!Экстра-лигаСпаринги: «Ураган» обмінявся перемогами з чемпіоном ЛитвиКазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з Польщею

Максим Літвінов залишає ХІТ і може продовжити кар'єру закордоном

Як стало відомо futsalua.org, Максим Літвінов залишив київський ХІТ і провдовжить свою кар'єру закордоном у гомельському БЧ

Після 17-ти турів гомельська команда посідає 7-ме місце у чемпіонаті Білорусі. Нагадаємо, що в цьому сезоні у її складі виступало двоє наших співвітчизників - Микита Можейко та Ігор Байдак. Якщо Можейко продовжує виступи за "залізничників", то Байдак нещодавно залишив їхнє розташування і, схоже, що продовжить свою кар'єру у Латвії.

Максим Літвінов народився 11 лютого 1994 року в Амвросієвці (Донецька область). Вихованець ДЮСШ Амвросіївка і "Моноліта" (Амвросіївка). З 2007 року перебував у структурі ЛТК. У період з 2011 по 2016 рік виступав за основну команду ЛТК (згодом ЛТК/ІнБев/НПУ). У складі "телефоністів" став фіналістом Кубка України 2013 року. Сезон 2016/17 провів у харківсьому "Локомотиві" з яким завоював Суперкубок і Кубок України, а також бронзові медалі чемпіонату. Після розформування "Локомотива" перейшов у столичний "ХІТ", де й провів першу частину поточного сезону. У складі "кабельників" встиг виграти Суперкубок України, який став для Максима другим у кар'єрі. 

В період 2012-2014 рр. виступав за молодіжну збірну України з якою виграв турнір "Санкт-Петербурзька осінь-2012".

Чемпіон (2013 р.) і бронзовий призер (2016 р.) студентського чемпіонату України. 

futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.