БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 9. LIVE!Беларусь«БЧ» подписала Георгия ТикуришвилиЖенский футзал«IMS-НУХТ» у шаленій боротьбі мінімально переграв «Теслу-ЗХО»РоссияДебют мрій: Шульга забила дебютний гол, Кислова втретє залишила ворота «сухими»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 11 тур. «ДЕ Трейдинг» – «Суми». АнонсЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 11 тур. LIVE!БразилияФалкао сыграет в Футбол-7 за «Гремио»ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 9. LIVE!КазахстанАндрей Мищенко: «Перестраховка» с тестами на COVID-19 убивает спорт»Женский футзалІрина Дубицька: «Мені дуже подобаються матчі проти харківської команди, оскільки вона є сильним суперником»КазахстанКазахстан-2020/21. 1-4 тур. Четыре «технаря» и первая отставкаИспанияАльберто Саура: «Я переживаю один из лучших моментов своей карьеры»Женский футзалХристина Єрьоменко: «Як би ми не хотіли та не намагалися – буде дуже важко надолужити втрачене»Чемпионат ЕвропыАнглия не поедет в Северную Македонию на матчи ЕВРО-2022Экстра-лигаМатч «Кардинал-Рівне» – «Ураган» перенесено на пізніший термінРоссияКубок России (жен). 1/2 финала. "Норманочка" –"Лагуна-УОР". Матч № 1. LIVE!Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/2021. «Нікмі» зараховано технічну поразку у матчі з «ДДХ»АргентинаФернандо Вильхельм: «Я постараюсь помочь «Пиночо» всем, чем смогу»Женский футзалЧи зможе «IMS-НУХТ» здолати непоступливу «Теслу-ЗХО» в 1/2 Кубка України: анонсЭкстра-лигаАртем Петренко змінив «Суми» на «ІнБев»

Мар’ян Пелех: «З’явилась впевненість, у кожному матчі граємо на перемогу»

Гравець «Енергії» – про матч з «Продексімом» (2:4), початок сезону і майбутню гру з «Ураганом»

 Чому в матчі з «Продексімом» було так багато нервів? Підвищена відповідальність?
– Не сказав би. Це ще не кінець сезону, тільки перше коло закінчується. Десь не увійшли з перших хвилин, хоч і забили перші. Можливо? були не готові до високого пресингу і десь нам не пощастило.
 
 Не зрозуміли, як саме міняються херсонці і коли починають пресингувати?
– Розбирали на перегляді перед матчем. Тренер вказував на їхні помилки. Моментами в нас виходило, але до кінця не могли вийти з-під пресингу. 
 
 Чому сьогодні було менше ударів? Це навіть вболівальники відмічали і вимагали бити.
– Не завжди в матчі виходить постійно бити. Також суперники розбирають нас, розуміють коли я можу вдарити й перекривають можливість. Намагаємось шукати партнерів з аутів і кутових і так забивати.
 
Як ви ставитесь до великої кількості боротьби і стиків, які суддя не фіксував як фоли?
– Були моменти, що аж занадто. В деяких моменти фоли були явними. Але це рішення суддів. Не хочу їх коментувати. Нам краще коли дають грати,  мало свистять, але в міру, щоб не було грубощів.
 
 Як сприймається в команді факт, що «Енергія» в лідерах?
– Ми працюємо від гри до гри. З’явилась впевненість, у кожному матчі граємо на перемогу. Десь трошки везіння з’явилось.
 
 Особиста статистика для Вас важлива (7 голів у 8 турах)?
– Це приємно, але не зациклююсь на цьому. Головне, що команда перемагає, а мої голи
– приємний бонус.
 
На чому робиться акцент під час ударних вправ?   
– В першу чергу – дивитись як стоять суперники і від цього відштовхуватись. Коли стандарт (аут чи кутовий), то домовляємось як грати, але дивимось як суперник дозволяє його проводити. Завжди дивимось по ситуації, що робити і так виникають удари.
 
 Четвертий матч поспіль команда погано починає матч. В чому проблема?
– Напевно втрата концентрації. Добре, що це тільки перше коло, а не плей-оф. Будемо розбирати чому так виходить і більше концентруватись, щоб одразу включатись, а не в другому таймі.
 
 Постійна зміна гравців у четвірках впливає на розуміння гри? 
– Як показала гра з «Монолітом», то непорозуміння немає. Ми всі на тренуваннях награємо одній й ті самі комбінації, тому розуміємо, що й коли робити. Нічого особливого в змінах по одному, двох чи трьох гравцях немає.   
 
 Наступна гра з «Ураганом». Івано-франківська команда стала слабшою чи інші додали?
– Не знаю. Ми на них не дивимось, які в них проблеми. Працюємо, до кожного готуємось однаково. А чи додав чи здав «Ураган», це їх проблеми. 

Розмовляв Станіслав Безушко

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.