ИталияИталия-2020/21. Тур 17. LIVE!РоссияСергей Скорович определил составЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 17 тур. LIVE!Лига чемпионов УЕФАСловенцы из деревни и румынский «Юнайтед»: о соперниках казахских клубов в Лиге чемпионовФутзал в миреЧемпионат Казахстана приостановили до начала февраля. Определен полный календарь оставшихся матчейПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 17-го тураИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 17-го тураРоссияКубок России-2020/21. В финале сыграют «Тюмень» и «Газпром-Югра»Сборная УкраиныТелеканали «Футбол 1/2/3» покажуть відбіркові матчі Євро 2022 за участю збірної УкраїниИспанияВиктор Кампийо: «Я чувствую себя очень комфортно в основной команде, все игроки поддерживают меня»ПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 19. Сенсация от «Дремана» и разгром от «Рекорда»Футзал в мире8 постулатів, щоб стати класним футзальним воротаремЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів-2020/21. В 1/8 фіналу «Продексім» на виїзді зіграє з «Інтером»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. Две победы «Лидо ди Остия» и бенефис бразильских ветерановФранцияРикардиньо: «Давайте мечтать, мы хотим пройти как можно дальше!»Футзал в миреДинмухамбет Сулейменов стал играющим тренером МФК «Каспий»ИспанияИспания-2020/21. Тур 17. «ЭльПосо» возвращается в гонкуЭкстра-лигаСтатистика гравців «ХІТа» після кубкового матчу: Школьний увійшов в трійкуМолдоваРасширенный состав сборной Молдовы на матчи с Грецией и СловакиейВторая лигаЮрій Іванишин: «Наше головне завдання – підготувати добротних гравців для основної команди»

Олександр Косенко: «Турнір в Івано-Франківську — генеральна репетиція перед відбірними поєдинками ЧС-2020»

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко розповів про завдання, які стоять перед нашою командою на товариському турнірі в Івано-Франківську.


22—24 вересня збірна України з футзалу братиме участь у товариському турнірі в Івано-Франківську, де зіграє з командами Грузії та Румунії. Наставник синьо-жовтих Олександр Косенко розповів про головну мету збірної на цих змаганнях і охарактеризував наших суперників.

«Команда розпочне збір 20 вересня, але легіонери під'їдуть 21-го числа, адже у хлопців ігри в їхніх чемпіонатах. Цей турнір  — генеральна репетиція перед відбірними поєдинками ЧС-2020. Вони розпочинаються вже в жовтні, тому це остання можливість перевірити свої сили.

На щастя, вдалося зібрати всіх наших найкращих гравців, і всі вони візьмуть участь у турнірі. Нових імен наразі немає, усі хлопці вже хоч раз, але викликалися до табору збірної. 

І Грузія, і Румунія є сильними командами й хорошими спаринг-партнерами для нас. В обох збірних грають натуралізовані бразильці, причому в Грузії вони відіграють ключову роль. На полі вони проводять набагато більше часу, ніж грузинські футболісти. Плюс у цієї команди дуже досвідчений воротар — Звіад Купатадзе. 

У румунській збірній більше покладаються на власних гравців, однак і там — 50 на 50 із бразильцями. У румунів — молодий тренер Роберт Лупу, який грав в Іспанії, тому він є прихильником іспанського стилю. Попереду зараз в них з'явився молодий високий бразилець, справжній стовп.

Загалом обидві команди швидкі, технічні, сповідують комбінаційний футзал. Тому буде цікаво перевірити себе напередодні відбірних матчів ЧС-2020 у поєдинках із такими суперниками.

Звичайно, для нас найголовніше в них — поставити гру збірної України. Але в той же час ця гра має давати віддачу. Можна демонструвати дуже красивий футзал, але не досягати потрібного результату. Оскільки відбір на світову першість — уже за місяць, то й результат матчів із Грузією та Румунією матиме значення», — сказав Олександр Косенко.

Раніше наставник збірної України оприлюднив склад нашої команди на турнір в Івано-Франківську

Розклад турніру

22.09     17.00     Україна — Румунія

23.09     19.00     Румунія — Грузія

24.09     19.00     Грузія — Україна 

Нагадаємо, що поєдинки основного раунду відбору до ЧС-2020 відбудуться 22—27 жовтня. Суперниками синьо-жовтих будуть Словенія, Македонія та Косово. За регламентом до еліт-раунду проб'ються дві найкращі збірні з групи.

Джерело - УАФ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.