Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Нашего полку прибылоРоссияРоссия. Суперлига. 1 тур. LIVE!Футзал в мире«Магнус Футзал» – обладатель Межконтинентального кубка-2018!Турниры«Столица» – победитель «LVIV OPEN CUP-2018»Футзал в мире11.30. Межконтинентальный кубок. Финал. «Карлос Барбоза» (Бразилия) – «Магнус Футзал» (Бразилия). LIVE!Футзал в миреВ финале Межконтинентального кубка встретятся «Карлос Барбоза» и «Магнус Футзал»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Неудача «Лео» и успех «Информатики»Польша «Акана Оржель Футзал» – переможець FUTSAL MASTERS-2018!РоссияНа старте 27-й Чемпионат РоссииБеларусь«Витэн» впервые выиграл Суперкубок БеларусиЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Успех Павла Пикалова и пять украинских головТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. Різні матчі українських клубівТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихСборная УкраиныОлег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»ВетераныВ ветеранских соревнованиях в Одессе сыграют 47 командТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. Пять претендентов на два места в финалеТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубів

Олександр Мирний: «Друзям – все, ворогам – закон»

Коментар почесного президента СК «Сокіл» Олександра Мирного стосовно ситуації з появою у складі  «Урагану» Андрія Лисенка

Сьогодні в матчі 1/4 фіналу Кубка України «Продексім» - «Ураган» у складі івано-франківської команди на майданчик вийшов Андрій Лисенко, який зовсім недавно виступав за хмельницький «Сокіл». За роз'ясненнями ми звернулися до почесного президента СК «Сокіл» Олександра Мирного:
 
– Пане Олександре, сьогодні у складі «Урагану» в матчі Кубка України грав Андрій Лисенко. Трансферний період закритий, а у гравця контракт з СК «Сокіл». Чи щось змінилося?
– Дуже хороше питання. Для мене цей факт – теж загадка. Судячи з усього, Палата з вирішення спорів прийняла рішення на користь гравців. Однак офіційної інформації з цього питання у нас немає. Взагалі. Чи було таке засідання, що на ньому розглядалося, чим керувалися представники ФФУ приймаючи таке рішення – ми не знаємо.
 
Вже зараз, після матчу з «Ураганом», у нас з'явилася неофіційна інформація про те, що Педяш заявлений за ХІТ, а Бакінський – за «Продексім».
Моя особиста думка – в нашому футзалі відбувається те ж саме, що і у всій країні. Можновладці керуються принципом «Друзям – все, ворогам – закон». Моя думка – це шлях в нікуди.
 
– І хто, на Вашу думку, є «другом» керівництва АФУ?
– «Продексім», «Ураган», ХІТ – це очевидно. А хто ще, думаю, стане очевидно зовсім скоро, оскільки ми будемо ініціювати позачергову зустріч президентів клубів Екстра-ліги в найближчий час. Роль інших клубів, на думку керівництва АФУ, зводиться до ролі «масовки». При такому підході не дивно, що кількість професійних команд в нашому футзалі постійно зменшується.
 
Чи зв'язувався хтось із представників клубу з АФУ?
– Директор СК «Сокіл» Артем Глас.
 
Ми передзвонили Артему Вікторовичу і ось що він сказав:
 
– Отримавши інформацію про те, що Лисенко вийшов сьогодні на майданчик у складі
«Урагану», я зв'язався з головою комітету АФУ з проведення змагань Валентином Вакулою. На моє запитання на якій підставі Андрій Лисенко взяв участь у матчі «Продексім» – «Ураган» він відповів, що отримав відповідний лист від Комітету ФФУ зі статусу і трансферів гравців, в якому зазначено, що Педяш, Лисенко і Бакінський заявлені за ХІТ, «Ураган» і «Продексім» відповідно.
 
Оскільки ФФУ є для АФУ керівною організацією, у нього як у голови комітету АФУ немає підстав заборонити цим гравцям виступати за перераховані вище клуби. Як директор клубу хочу заявити, що ми категорично не згодні з рішенням комітету ФФУ по даній ситуації і будемо його оскаржувати в юридичному порядку.
 
Схоже, в нашому футзалі назріває черговий скандал.

futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.