Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022Футзал в миреЖіноча збірна Швеції оприлюднила склад на матчі з УкраїноюЧемпионат ЕвропыАнатолий Бадретдинов: «Антошкин всегда грозен на стандартах»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Должны быть довольны, что отскочили со Словенией»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей воскресенья: Сербия - Украина, Португалия - НидерландыЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 2. Сербія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 4: Словакия дебютирует с крупного поражения, Хорватия сильнее ПольшиЖенский футзалКапітанка «Легіон-Університету» Яна Гайда залишає команду

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. 10 тур. «Суми» підтягуються до «середняків»

"Енергія" продовжує куте піке, а "Суми" підтягуються до трійки середняків

5 листопада

13.00. ХІТ – Кардинал-Рівнестандарт 6:2 (1:1)
“ХІТ”:
Сухов – Боргун, Сірий, Лебідь, Жук – Школьний, Чернявський, Літвінов, Педяш, Поночовний, Кібиш, Ліфер, Журба. Запасні: Сіріцький, Лисенко.
Головний тренер: Олег Лук’яненко.
“Кардинал Рівнестандарт”: Бакінський (Дяченко, 38) – Волянюк, Горпинич, Фетько, Скибчик – Новак, Кручок, Кравчук, Малиновський, Бондар, Рибіцький, Панкратій, Мартиненко.
Головний тренер: Олександр Бондар.
Голи: Чернявський (11), Лебідь (25), Жук (27), Педяш (29), Школьний (32, 37) – Скибчик (2), Горпинич (27).
Попередження: Сірий (8) – Рибіцький (40).

Рівняни, які до столиці приїхали у хорошому настрої після виїзної перемоги над “Соколом” – першими відкрили рахунок у матчі. Дмитро Скибчик, який вже завтра у Броварах візьме участь у тренувальному зборі збірної України U19, перехопив м’яча у Ярослава Лебедя і, не зближуючись із голкіпером, пробив у дальній кут – 0:1.

Господарі змогли відігратися лише на екваторі тайму. Богдан Новак дозволив пробити Ігорю Чернявському і той не схибив – 1:1.

Рівна гра точилася і по перерві. На гол Ярослава Лебедя рівняни відповіли своїм точним ударом: красива триходівка Гопинич – Волянюк – Скибчик – Горпинич завершилася точним ударом в дотик від останнього – 2:2.

Переломним у матчі став третій гол киян. Господарям знадобилося менше хвилини часу, щоб знову вийти вперед. Відігратися після цього команда Олександра Бондаря вже не зуміла. У “ХІТа” натомість гра пішла.

За рахунку – 5:2 на користь киян Михайло Волянюк почав грати роль п’ятого польового. Реалізувати чисельну перевагу рівняни не зуміли. Натомість, пропустили вшосте.

Ця поразка стала для “Кардинала Рівнестандарта” четвертою у чемпіонаті.

Джерело - "Кардинал Рівнестандарт" 

У матчі 10-го туру Parimatch Екстра-ліги 2021/2022 «ХІТ» вдома розбив «Кардинал-Рівнестандарт» 6:2, пропустивши вже на другій хвилині поєдинку.

Матч для нашої команди розпочався несподівано – Дмитро Скибчик після перехоплення в центрі класно пробив у нижній кут Олександра Сухова і вивів гостей вперед на старті поєдинку. Наші відповіли у середині першої половини – після пасу Сергія Журби блискучим ударом рахунок зрівняв Ігор Чернявський.

Надалі неприємним моментом стала травма нашого капітана Сергія Журби, який у боротьбі із Скибчиком невдало приземлився на паркет і отримав пошкодження руки. Сподіваємося, що це пошкодження не буде дуже серйозним і Сергій невдовзі повернеться до гри…

А «ХІТ» увімкнув свої звичні потужності вже у другому таймі. Спочатку Ярослав Лебідь після пасу Євгена Сірого з кутового гарматним ударом вразив дев’ятку воріт рівненської команди. Щоправда, гості за дві хвилини відповіли голом Романа Горпинича – 2:2. Але на 27-ій Чернявський після передачі Лебідя з лівого флангу оформив дубль і знову вивів столичних вперед – 3:2.

А далі – більше. На екваторі другої половини Олександр Педяш вразив порожні ворота після зрячого пасу Олександра Школьного. За три хвилини вже сам Школьний провів свій гол, переправивши м’яч у сітку після діагоналі від Чернявського – 5:2. Школьний і поставив крапку у грі, забивши у ворота, які захищав Михайло Волянюк. «Кардинал» до цього грав із п’ятим польовим, а Михайло був у воротарській футболці. Наші провели швидку контратаку і після пасу від Ореста Боргуна дубль вже оформив і Школьний.

6:2 – «ХІТ» перемагає, набирає 23 очки і продовжує лідирувати в турнірній таблиці Екстра-ліги. Наступна гра – за тиждень, на виїзді проти херсонського «Продексіма».

Джерело - Прес-служба ФК «ХІТ»





 

14.00. Енергія – АФФК-Суми   3:5 (2:3)
Голи:
Пелех (2), Кузь (14), Ковальчук (32) — Кефа (9), Ігумнов (12), Cметаненко (20), Нагорний (31, 36).
«Енергія»: Пітуля — Кузь, Когут, Марциняк, Пелех, Легендзевич, Ковальчук, Гасюк, Теряєв, Струк, Ременець, Квасній, Майовецький — Морикишка.
«Суми»: Балухта — Волков, Гурєєв, Сметаненко, Нагорний, Зеленський, Ігумнов, Ессаргіні, Кефа — Сітнер, Пєтухов, Зеленкевич, Власенко, Бакляк.
Попередження: Ременець (14), Марциняк (15), Легендзевич (33).
Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Олександр Макаренко (Радомишль), Володимир Болізюк (Львів)
Хронометрист: Ярослав Сторожук (Львів)
Спостерігач арбітражу: Василь Кузьменко (Київ)
Делегат: Богдан Мельник (Львів)

Львів'яни відкрили рахунок у зустрічі, проте підсумковий результат — не на користь нашої команди. У складі "Енергії" відзначилися Мар'ян Пелех, Тарас Кузь і Віталій Ковальчук.

Поєдинок розпочався непогано для енергетиків. «Зелено-білі» провели кілька хороших атак, одна з яких на 2 хвилині завершилась голом. Мар’ян Пелех перехопив м’яч у центрі майданчика, пройшов до воріт і влучно пробив у дев’ятку.

Надалі гості вирівняли ситуацію і зуміли не лише відігратися, а й вийти вперед. На 9 хвилині Василь Кефа реалізував вихід сам на сам, а на 12 хвилині Дмитро Ігумнов замкнув передачу у штрафний майданчик.

Енергетикам вдалося швидко зрівняти рахунок — на 14 хвилині. Мар’ян Пелех активно пресингував голкіпера гостей і змусив його помилитися, після чого віддав передачу на Тараса Кузя, який переправив м’яч у сітку.

Далі в обох команд було достатньо моментів, аби вийти вперед, проте надійно діяли голкіпери — Андрій Пітуля та Євген Балухта. Однак разом зі сиреною на перерву гостям вдалося забити знову, відзначився Олександр Сметаненко — арбітри гол зарахували.

Половину другого тайму суперники провели в атаках, проте без голів. А на 31 хвилині «Суми» скористались помилкою львів’ян у захисті й автором голу став Едуард Нагорний.

Вже за хвилину енергетики скоротили відставання — простріл Тараса Кузя замкнув Віталій Ковальчук.

Однак на 36 хвилині атака сумчан знову завершилася взяттям воріт, дубль оформив Едуард Нагорний.

Після цього команда Валерія Легчанова почала атакувати вп’ятьох, воротарську футболку одягнув Олег Легендзевич. Однак врятувати поєдинок «зелено-білим» не вдалося.

Відзначимо, що у першому таймі у складі «Енергії» дебютував новачок команди Руслан Майовецький.

Джерело - Пресслужба ФК «Енергія»

АФФК “Суми” у матчі 10-го туру Parimatch Екстра-ліги на виїзді здобув перемогу над львівською “Енергією” – 5:3.

Початок гри був за господарями, і уже на третій хвилині Мар’ян Пелех ударом із дальньої дистанції влучив точно під поперечину. Підопічні Ярослава Пєсоцького відразу перехопили ініціативу і почали створювати момент за моментом. Як наслідок, спотачку Василь Кефа розібрався із Андрієм Пітулею перед воротами, а потім Дмитро Ігумнов ударом лівою ногою змусив капітулуювати голкіпера львів’ян.

На жаль, не обійшлося без прикрих помилок у обороні. Євгеній Балухта не зміг ногою точно віддати передачу вперед, внаслідок чого трапилася обрізка, і Тарас Кузь зрівняв рахунок. Здавалося, що 2:2 і завершиться перший тайм, але Олександр Сметаненко з сиреною відправив м’яч поміж ніг голкіперу, перед тим обігравши двох суперників.

Після перерви “Суми” більше діяли другим номером, але створили немало моментів. Ідеальний шанс забили втратив Ясін Ессаргіні, який влучив у стійку під час виходу один на один із голкіпером. Вдалішими були дії Едуарда Нагорного, який спочатку скористався помилкою у обороні суперників, а потім сам побіг у швидкий відрив та забив. Єдине, на що вистачило господарів, так це гол престижу Віталія Ковальчука.

Завдяки цій перемозі “Суми” набрали дев’ять очків та приблизилися до трійки команд, у яких по десять очків. Наразі команда Пєсоцького посідає сьоме місце.

Джерело - ААФК "Суми"





16.00. Сокіл – Продексім   3:6 (1:2)
Хмельницький. Спорткомплекс ГУНП
Арбітри: Олександр Білащенко (Чернігів), Олександр Сидорук (Вінниця)
«Сокіл»: Бабенко – Первєєв, Гуцуляк, Токар, Донець – Бабак, В. Данилюк, Боднар, Абзалов – Стрельцов, Сохорук, Татумірак, Орган – Чайка.
Головний тренер: Роман Ковальчик
«Продексім»: Ципун (Савенко, 21) – Зварич, Шотурма, Білоцерківець, Корсун – Микитюк, Клаудіньо, Бессалов, С. Моспан, Даніел, Д. Сорокін, Малишко, Кравцов
В.о. головного тренера: Дмитро Бербенцев
Голи: Бабак, 15, Абзалов, 31, Первєєв, 39 – Боднар, 14 (а/г), Микитюк, 15, Білоцерківець, 21, 35, Зварич, 26, Бессалов, 32
Попередження: Сохорук, 16 – Зварич, 19







6 листопада

14.30. Viva Cup – Ураган 1:2
Голи: В. Моспан (5) - Мих. Грицина (19),  Мик. Грицина (21)
"Viva Cup": Литвиненко (в) - Сорокін, Овсянніков, Д. Бондар, В. Моспан - Калашник, Васильєв, Зміївський, Байцур, Ланко - Мірошниченко (в). Головний тренер: Роман Перадзе.
"Ураган": Колток (в) - Радевич, Фаренюк, Масевич, Мик. Грицина - Онуфрак, Коваль, Шеремета, Завертаний, Швед, Мих. Грицина, Абакшин - Левандівський (в). Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Васильєв (17).

Після єврокубковоо марафону "Ураган" гостював у Харкові, де помірявся силами з місцевим "Viva Cup". Дебют поєдинку до свого активу записали господарі - з ударами Бондаря, Сорокіна та Моспана впорався голкіпер "драконів" Колток. Все ж на 5-ій хвилині харків'яни були винагорджені за старання. Це Моспан, відклеївшись від захисників під час розіграшу кутового, з другої спроби таки вразив ворота - 1:0. Гості відповіли неточним ударом Шведа, який вискочив віч-на-віч з Литвиненком. Виірвняти становище на табло підопічним Максима Павленка вдалось піз завісу першого тайму. Михайло Грицина у кращих голеадорських традиціях протиснув Моспана і відправив "круглого" точно у верхній кут - 1:1. Могли гості ще у першому таймі вийти вперед, та удар Фаренюка головою вже у порожні ворота пройшов повз рамку.

10 (!) секунд другого тайму вистачило "драконам", щоб схилит шальки терезів на свою користь. Микола Грицина встиг на добивання після свого ж потужного удару - 2:1. Далі суперники обмінялись "люб'язностями" - Фаренюк не зміг замкнути подачу вже у порожні ворота. а згодом тим самим відповів Васильєв, коли Колток вже був відіграний. Далі добряче у рамці воріт довелось попрацювати Литвиненку, який врятував після небезпечних пострілів Миколи та Михайла Грицин, а також Фаренюка. Наприкінці матчу підключення досвідченого голкіпера у статусі п'ятого польового не приніс дивідендів гоосподарям - 1:2, "Ураган" переможно розпочинає друге коло чемпіонату.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"





Найкращі бомбардири

1.) Михайло Волянюк (Кардинал-Рівнестандарт) – 9
2-3.) Євген Сірий (ХІТ) – 7
2-3.) Олександр Школьний (ХІТ) – 7
4-8.) Роман Горпинич (Кардинал-Рівнестандарт) – 6
4-8.) Ярослав Лебідь (ХІТ) – 6
4-8.) Максим Бессалов (Продексім) – 6
4-8.) Микола Білоцерківець (Продексім) – 6
4-8.) Едурард Нагорний (Суми) - 6


Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.