Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022Футзал в миреЖіноча збірна Швеції оприлюднила склад на матчі з УкраїноюЧемпионат ЕвропыАнатолий Бадретдинов: «Антошкин всегда грозен на стандартах»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Должны быть довольны, что отскочили со Словенией»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей воскресенья: Сербия - Украина, Португалия - НидерландыЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 2. Сербія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 4: Словакия дебютирует с крупного поражения, Хорватия сильнее ПольшиЖенский футзалКапітанка «Легіон-Університету» Яна Гайда залишає команду

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 12: анонс

"ХІТ" вдруге поспіль зустрінеться з призером чемпіонату, а "Енергія" спробує перервати свою безвиграшну серію у матчі з "Продексімом"


20 листопада

«Сокіл» (Хмельницький) – «Viva Cup» (Харків) 
12:00. м. Хмельницький, СК ГУНП
Арбітри:
Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Володимир Дзюра (Рівне), Михайло Середюк (Хмельницький)
Хронометрист: Юрій Жмурко (Хмельницький)​
Спостерігач арбітражу: Віталій Олійник (Київ)
Делегат: Віктор Таран (Житомир)

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне)  
12:00. м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС
Арбітри:
Антон Ноєв (Запоріжжя), Олександр Єлшанський (Суми), Артем Духан (Луганська обл.)​
Хронометрист: Юлія Змієвська (Луганська обл.) 
Спостерігач арбітражу: Сергій Стрілецький (Суми) 
Делегат: Юрій Кравченко (Луганська обл.) 

21 листопада

«ХІТ» (Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ) 
12:00. м. Київ, ЦСК ЗСУ
Арбітри:
Денис Куций, Андрій Швець (обидва – Харків), Леонід Жиронкін (Київ)
Хронометрист: Володимир Шевер (Київ)​
Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне) 
Делегат: Валентин Вакула (Бровари)

Центральний матч 12-го туру Parimatch Екстра-ліги 2021/2022 «ХІТ» — «Ураган» пройде у Києві найближчої неділі, 21 листопада о 12:00 – на грі дозволено бути вболівальникам, але глядачі повинні мати з собою роздрукований сертифікат про КОВІД-Вакцинацію або продемонструвати стюардам сертифікат у додатку «ДІЯ» в мобільному телефоні. Інший варіант – показати стюардам негативний ПЛР-тест на КОВІД, зроблений не більш як за 72 години до початку поєдинку.

У матчі «ХІТ» — «Ураган» зійдуться лідери поточного чемпіонату, які наразі входять до ТОП-3 турнірної таблиці – столичні на другій сходинці (23 очки), а франківці на третій (20 очок). Окрім цього, не забуваємо, що «Ураган» — чинний чемпіон країни, який цього сезону бере участь у футзальній Лізі Чемпіонів, і нещодавно пробився до Елітного раунду ЛЧ.

Відзначимо, що у минулому турі команда Максима Павленка сенсаційно поступилася вдома «Соколу» 2:3, і це була лише перша перемога хмельничан у поточному чемпіонаті. Поступився в 11-му турі і «ХІТ», який програв в Херсоні «Продексіму» 2:4, і це була перша поразка нашої команди в сезоні.

Джерело - Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ» (Київ)

У неділю, 21-го листопада, франківський "Ураган" у гостях зіграє матч 12-го туру Parimatch Екстра-ліги проти київського "ХІТа". Матч відбудеться на майданчику ЦСК ЗСУ і розпочнеться о 12:00.

Безсумнівно, центральний поєдинок 12-го туру Parimatch Екстра-ліги буде зіграно на паркеті ЦСК ЗСУ у Києві. Ще б пак, адже протягом останніх сезонів майбутні суперники є претендентами на найвищі місця в чемпіонаті. Не є винятком і поточний сезон, в якому команди є сусідами по турнірній таблиці - наразі "ХІТ" розташувався на другій сходинці, випереджаючи "Ураган", що йде третім, на три залікові пункти. Тож така щільність результатів чи не найкраща мотивація показати свій добротний футзал у протистоянні з прямим конкурентом за найвищі місця.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

«Енергія» (Львів) – «Продексім» (Херсон)  
13:00. м. Львів, «Боско-Арена»
Арбітри:
Євген Гордієнко (Одеса), Олександр Плахов (Чернівці), Орест Дуцяк (Дрогобич)​
Хронометрист: Андрій Кузьмін (Львів)​
Спостерігач арбітражу: Геннадій Гора (Київ) 
Делегат: Богдан Мельник (Львів)

У неділю, 21 листопада, львівські енергетики прийматимуть вдома херсонський «Продексім» у поєдинку 12 туру Parimatch Екстра-ліги. Зустріч відбудеться у спорткомплексі «Боско-Арена» з дотриманням необхідних карантинних вимог, початок о 13:00.

Матч першого кола у Херсоні завершилася бойовою нічиєю 3:3. Поступаючись у рахунку енергетики не тільки відігрались, але й вийшли вперед. Проте на останній хвилині матчу «Продексім» врятувався від поразки. А після цього голкіпер «Енергії» Назарій Войтович ще й парирував дабл-пенальті. Огляд цього поєдинку дивіться тут:

У попередньому турі «Продексім» вдома здолав київський «ХІТ» з рахунком 4:2 і очолив турнірну таблицю. В активі херсонців 25 очок.

Львів’яни на минулих вихідних гостювали в Рівному, де мінімально поступилися «Кардиналу-Рівнестандарту» з рахунком 2:3. На цей час «Енергія» з 10 балами поділяє 5-6 місце з харківським «Viva Cup».

У підготовку обох команд до матчу у Львові внесли свої корективи поєдинки збірної України, які відбулись 15-16 листопада. До складу «синьо-жовтих» отримали виклик одразу кілька гравців «Продексіму», від «Енергії» до табору збірної вже традиційно вирушив наставник львів’ян Валерій Легчанов, який є асистентом головного тренера національної команди. 

Джерело - Пресслужба ФК «Енергія»

Завтра «мельники» отправляются во Львов, где проведут матч 12-го тура против «энергетиков».

Несмотря на то, что подготовка к данной встрече не была полноценной, так как полкоманды херсонцев находились в расположении сборной, цели и амбиции подопечных Дмитрия Бербенцева остаются прежними. После предыдущего тура «Продэксим» вышел на лидирующую позицию в турнирной таблице и делиться первым местом ни с кем не собирается, а это значит, что потеря очков для вице-чемпионов просто недопустима.

Вспомним, что во встрече «мельников» и «энергетиков» в первом круге команды поделили очки поровну. Тот матч завершился со счётом 3:3. Именно тогда и началась полоса неудач для наших соперников, ведь после второго тура команде Валерия Легчанова не удалось заполучить ни одной победы. Однако, этот факт никак не влияет на подход к работе херсонцев. Поэтому в течение всей подготовки к матчу против «Энергии» наставники «мельников» акцентировали внимание своих подопечных на том, что настраиваться на выездную игру нужно со всей серьёзностью и ответственностью!

Источник - mfc-prodexim.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.