Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022Футзал в миреЖіноча збірна Швеції оприлюднила склад на матчі з УкраїноюЧемпионат ЕвропыАнатолий Бадретдинов: «Антошкин всегда грозен на стандартах»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Должны быть довольны, что отскочили со Словенией»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей воскресенья: Сербия - Украина, Португалия - НидерландыЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 2. Сербія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 4: Словакия дебютирует с крупного поражения, Хорватия сильнее ПольшиЖенский футзалКапітанка «Легіон-Університету» Яна Гайда залишає команду

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонс

"Енергія" спробує перервати свою безвиграшну серію у матчі з чемпіоном, "ХІТ" намагатиметься реабілітуватися за дві поспіль поразки, а у Херсоні відбудеться бразильське протистояння


26 листопада

«Продексім» (Херсон) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) 
14:00. м. Херсон, ХФСК
Арбітри:
Святослав Ключник, Олександр Максименко, Володимир Зігура (всі –Миколаїв)
Хронометрист: Леонід Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ)
Делегат: Микола Комаренко (Херсон)

В эту пятницу херсонский «Продэксим» принимает «Де Трейдинг» из Николаевки в рамках 13-го тура чемпионата.

На сегодня херсонцы занимают свое привычное первое место в турнирной таблице, в то время, как наши соперники входят в замыкающую тройку рейтинга.

В первом круге чемпионата «мельники» обыграли подопечных Александра Хурсова со счетом 4:1. В том матче голы за наш клуб забили Тарас Королишин, Станислав Моспан и Николай Микитюк. Кроме того, именно в той игре 4-го тура Петр Шотурма впервые вышел на площадку после долгого восстановления, а в прошлой встрече с «Энергией» он забил дебютный гол в этом сезоне! С чем мы его и поздравляем!

Примечательно, что эту игру можно назвать «бразильским дерби», так как в команде соперника появились два новичка-легионера — бразильцы Жуниньо и Линекер. Так что, будет весьма занимательно понаблюдать за взаимодействием соотечественников на футзальной площадке!

К сожалению, Николай Микитюк пропустит определенное количество матчей из-за травмы, полученной на тренировке по приезду из расположения национальной сборной. Всей командой желаем Николаю наискорейшего выздоровления!

Матч 13-го тура состоится 26.11.21 в 14:00.

Игра пройдёт с соблюдением всех санитарно-эпидемиологических норм. Вход зрителей возможен только при наличии негативного ПЦР-теста или сертификата о прохождении полного курса вакцинации.

Источник - mfc-prodexim.com.ua

27 листопада

«Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – АФФК «Суми» (Суми) 
13:00. м. Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри:
Володимир Болізюк, Ярослав Сторожук (обидва – Львів), Володимир Дзюра (Рівне)​
Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)​
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич) 
Делегат: Денис Пашкевич (Рівне)​

У суботу АФФК “Суми” у матчі 13-го туру Parimatch Екстра-ліги на виїзді зіграють проти “Кардиналу-Рівнестандарту”. 

Після 12 турів у рівнян 13 набраних очків та четверта позиція, а команда Ярослава Пєсоцького із 9 балами посідає восьму сходинку.

Вхід - для повністю вакцинованих вболівальників (за наявності паперового, або електронного сертифіката, або негативного ПЛР-тесту). 

Вартість квитків - 50 грн. (квитки можна придбати у касі ДЮСШ у день гри).

Наявність маски - обов'язкова!

«Viva Cup» (Харків) – «ХІТ» (Київ) 
14:00. м. Харків, ПС «Локомотив»
Арбітри:
Олег Гопка (Черкаси), Ярослав Опришко (Кременчук), Андрій Швець (Харків)
Хронометрист: Денис Куций (Харків)​
Спостерігач арбітражу: Олексій Банасько (Фастів) 
Делегат: Ігор Шишка (Харків)

Цього тижня «ХІТ» у спорткомплексі ЦСК ЗСУ планомірно готується до матчу 13-го туру Parimatch Екстра-ліги сезону 2021/2022, в якому у суботу, 27 листопада зіграє у Харкові проти «Viva Cup».

Наша команда останнім часом потрапила у турбулентність, двічі поступившись в крайніх двох турах чемпіонату – «Продексіму» 2:4 на виїзді, та «Урагану» 3:5 вдома. Тепер хлопцям Олега Лук’яненка потрібно вийти з невеличкої кризи та повернутися на переможну стежку. Наразі «ХІТ» та «Ураган» ділять у турнірній таблиці 2-3 місця – у обох команд по 23 набрані очки (у наших краща різниця м’ячів), а ось «Продексім» зробив невеличкий відрив у п’ять очок від киян та франківців.

«Viva Cup» після 12-го туру посідає п’яту сходинку в таблиці, набравши 11-ть очок. Але у харківської команди менше за всіх проведених поєдинків в чемпіонаті на даний час (дев’ять). У минулому турі «Viva Cup» зіграв у Хмельницькому внічию 4:4 із «Соколом», врятувавшись за тридцять секунд до фінального свистка завдяки підключенню до атаки голкіпера Дмитра Литвиненка.

У матчі проти «ХІТа» не зіграє один з лідерів харків’ян, досвідчений Денис Овсянніков, якого було вилучено у грі проти «Сокола». У столичних також є втрата – поки що не відновився від пошкодження ноги Євген Жук, який пропустив попередні зустрічі в Екстра-лізі. Проте, повернеться до гри Євген Сірий, який не зіграв у матчі з «Ураганом» через дискваліфікацію. 

Сама ж зустріч 13-го туру Екстра-ліги «Viva Cup» — «ХІТ» пройде у харківському палаці спорту «Локомотив» у суботу, 27 листопада. Стартовий свисток пролунає о 14:00. Дивіться пряму трансляцію поєдинку на нашому сайті, і вболіваємо разом за наших хлопців!

Джерело - Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Енергія» (Львів)
18:00. м. Івано-Франківськ, КФВ
Арбітри:
Леонід Жиронкін, Максим Кравченко (обидва – Київ), Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Тарас Дем'янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В'ячеслав Дараган (Київ) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

У суботу, 27 листопада, львівська «Енергія» зіграє на виїзді з івано-франківським «Ураганом» у межах 13 туру Parimatch Екстра-ліги. Енергетичне дербі у манежі КФВ стартує о 18:00.

Поєдинок першого кола у Львові завершився перемогою «Урагану». Івано-франківці відзначились чотири рази, натомість «зелено-білі», попри численні нагоди, не зуміли вразити ворота суперників. Огляд цього матчу дивіться тут:
 

У попередньому турі підопічні Максима Павленка здолали в гостях київський «ХІТ» з рахунком 5:3. На цей час іванофранківці з киянами поділяють 2-3 сходинку у турнірній таблиці: в обох команд по 23 очки.

На цей час «Ураган» готується і до єврокубків, адже після матчу з «Енергією» «дракони» братимуть участь в Елітному раунді Ліги чемпіонів, який відбудеться на початку грудня.

Львівські енергетики на минулих вихідних приймали херсонський «Продексім», який наразі очолює турнірну таблицю. І хоча львів’яни поступились — 3:4, але дорікати за цю гру команді Валерія Легчанова не варто, адже енергетики дали справжній бій віце-чемпіонам.

Тепер же на «зелено-білих» очікує зустріч з чинними чемпіонами в Івано-Франківську і мотивації на цей поєдинок львів’янам не бракуватиме. Це дербі, а також команді потрібні очки — адже зараз енергетики на незвичній для себе позиції: з 10-ма балами поділяють 6-7 місце з «ДЕ Трейдингом».

Відзначимо, що у суботу в Івано-Франківську відбудеться енергетичне дербі й у Першій лізі Чемпіонату України: о 14:30 «Ураган-2-КФВ» прийматиме КІВС «Енергія-2». Поєдинок також відбудеться у манежі КФВ.

Джерело - Пресслужба ФК «Енергія»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.