ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 15 тур. Трио лидеров уже не претерпит измененийИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 21-го тураХарьковскаяЛучшие голы 9-го тура Кубка ХарьковаОрландо Дуарте: «На Евро в Словении было много консерватизма»Футзал в миреКакие могут быть изменения в Правилах футзала, станет известно 1 июляЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 17. Лучшие голы, комбинации и сейвыАндрій Усов: "Геологія" хоче посісти чільне місце на футзальній карті України"ОдесскаяОдесса. Высшая лига: ожесточенная борьба за место в ТОП-8 или...?КазахстанКакау: "Кубок Еременко – важный турнир для «Кайрата»"РоссияЭмиль Алиев: "Мы довольны бронзовыми медалями"Чемпионат ЕвропыЕвро-2018 в цифрахПервая лига Халид Сауди: «Идти только вперед!»Женский футзалЮлія Титова: «Хочемо показати, що ми не є слабшими за топові європейські збірні»КазахстанКакау: «Был бы Лео – были бы в финале»БеларусьБеларусь. 19-й тур: дубль Литвинова, серия Лебедя и гол-красавец ДегтяренкоЭкстра-лигаДела судейские. Вопросы по матчу Титан - Продэксим 17.02.2018РоссияКто обманул лучшего защитника чемпионата России?ИталияБез Хоттабыча точно не обошлось: Пескара и Латина забили 18 мячейЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 17: первое место ХИТа, первая победа «Урагана» и вопросы «Титана»Первая лига Перша ліга. Група "Захід". 11 тур. "Віза-Вторма" зберігає інтригу

Перша ліга. Група "Захід". 11 тур. "Віза-Вторма" зберігає інтригу

Доля другої путівки до Фіналу чотирьох вирішиться в останньому турі

"Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" (Львів) – "Епіцентр К10" (Івано-Франківськ)   6:4 (3:2)
Голи: Федюк (5,22,33 – з десятиметрового), Ременець (8), Кузь (11,28) – Томин (2), Щербина (14), Рябоконь (29), Прокоп (40 – з шестиметрового).
"Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива": Морикишка, Войтович – Федюк, Абрамчук, Кузь, Ковальчук, Лещишин, Миколюк, Ременець, Мацик.
"Епіцентр К10": Макогон – Прокоп, Томин, Рябоконь, Прокопів, Барановський, Щербина, Гаврилків.
Арбітри: В. Гарасимків (Волинська обл.), Д. Божко (Хмельницький), Я. Сторожук (Львів). 
Хронометрист: В. Болізюк (Львів).
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів).
Попередження: Ковальчук (18)

Вояж франківських будівельників до Львова мав виключно формальне значення, адже гості вже втратили шанси на продовження боротьби в лізі. Натомість у суперників мотивація була більш пристойною
 перемога давала шанси на вихід до півфіналу.

Більш активно матч розпочали гості, провівши кілька небезпечних атак, будівельники вже на другій хвилині відкрили рахунок завдяки індивідуальним діям Томина. Але пропущений м’яч практично ніяк не вплинув на настрій господарів. Підсилені представниками першоі команди Федюком та Кузем, енергетики фактично без особливих надзусиль змогли не лише відігратись, а й вийти уперед. Спочатку рикошет змусив капітулювати Макогона після удару Федюка, а згодом Ременець завдяки тому ж рикошету втілив свій простріл у гол. Спроби Епіцентру відігратися виглядали непогано, так Макогон вже з десятоі хвилини почав здійснювати своі фірмові проходи, один з яких завершився взяттям воріт Морикишки. Щоправда, цей м’яч не дозволив рахунок зрівняти, адже за миті до цього Кузь зробив перевагу господарів подвійною.

Друга половина розпочалась для гостей гірше, ніж вони могли собі уявити. Підсилення енергетиків спрацювало якнайкраще. Федюк знову розрядив свою гармату, цього разу у дев’ятку, а згодом Кузь у ближньому бою переграв Макогона. 
Ну а коли Федюк реалізував десятиметровий, призначений за перебір фолів Епіцентром, стало зрозуміло, що перемоги вже ніхто зі Львова не відпустить. До честі гостей, два голи вони таки відквитали, та на більше просто не вистачило часу.

"Віза-Вторма" (Івано-Франківськ) "Ураган-2-КФВ" (Івано-Франківськ)   3:1 (0:0)
 
16 лютого. 20:00. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання. 250 глядачів.
Віза-Вторма: Борсук – Паньків, Уграк, Москалик, Кушецький – Подолюк-к, Сем'янчук, Р.Горбатий, Баланик – Білик.
Ураган-2-КФВ: Левандівський – Пелех, Гірка, Ю.Горбатий, Сенюк – Масевич-к, Завертаний, Негела.
Голи: Сем'янчук (25,29), Борсук (38) – Сенюк (40).
Попередження: Москалик (27) – Гірка (26)

Не зважаючи на те, що молоді дракони вже забезпечили собі місце у півфіналі, саме за номінальними гостями залишився початок поєдинку. Ураган мчався вперед так, неначе це йому треба було вирішувати якісь глобальні турнірні завдання, і така гра не могла не тішити місцеву торсиду.

Попри усі намагання обох команд, відкрити рахунок у першому таймі не вдалося. Однак після перерви і розмови з наставниками цифри на табло почали змінюватись. «Ураганівці» почали помилятись, і в одній з атак Сем’янчук добив м’яча у ворота після навали від партнерів. На гребені успіху герой епізоду зміг повторити свій подвиг, цтого разу самотужки здійснивши перехоплення і перегравши Левандівського. Втрачати було нічого і «Ураган» пішов розігрувати п’ятого. І щось підказує, що забий вони своі моменти, гра б завершилась з іншим розподілом залікових балів. А так Борсук здійснив невеличкий воротарський подвиг, забивши від власних воріт. І лише після цього Сенюк підвів риску під цим матчем своім влучним пострілом.

Результат залишає деякі запитання до 12-го туру, яким завершиться программа регулярного чемпіонату.

12-й тур
 02-04.03.2018
Епіцентр К10
 Віза-Вторма
Ураган-2-КФВ 
 Енергія-2

В'ячеслав Скоропад

  Команда І В Н П З-П Р О
1 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 11 6 3 2 37-24 13 21
2 Віза-Вторма (Ів.-Франківськ) 11 5 4 2 28-25 3 19
3 Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива (Львів) 11 4 4 3 32-29 3 16
4 Епіцентр К10 (Ів.-Франківськ) 11 0 3 8 25-44 -19 3

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.