Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Черкаси приймуть Матч зірок-2021Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світіПортугалияИберийское «классико» состоится в декабреЭкстра-лигаМатч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» – «Ураган» перенесено на наступний рікЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 1 тур. Від 10 і скромний «Будстар-НПУ»БразилияГабриэль Лима: «Футзальный ЕВРО на 100 процентов лучше, чем чемпионат мира по футзалу»РоссияСуперлига-2021/22. Тур 5. Соколиная охота удалась в УхтеЯпонияКеничиро Когуре – новый главный тренер сборной ЯпонииРоссияЛучшие клубы в мировом футзалеБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 9. Лидеры уходят в отрыв

Петро Шотурма – найкращий гравець, а Хаві Родрігес – найкращий тренер у Favbet Екстра-лізі 2019/20

За підсумками голосування головних тренерів команд-учасниць Favbet Екстра-ліги було визначено номінантів попереднього сезону у найвищому за рангом дивізіоні.


Найкращий тренер: Хаві Родрігес («Продексім»)
 

Михайло Зварич, гравець МФК «Продексім»:

«На мою думку, Хаві Родрігес заслужено визнаний кращим тренером сезону. Коли він тренував команду – «Продексім» демонстрував яскравий атакувальний футзал. Хаві Родрігес вивчав кожного суперника. На тренуваннях ми якісно готувалися тактично та награвали чимало комбінацій, які втілювали у життя після розіграшів стандартних положень. Також важливим аспектом було і те, що він міг робити правильні корективи і впродовж гри. Ми завжди прислуховувалися до його слів. Для команди Хаві Родрігес був ніби шостий гравець на майданчику».
 

Найкращий воротар: Кирило Ципун («Продексім»)
 

Віталій Скорий, капітан МФК «Продексім»:

«Як на мене, вдалі дії воротаря – це приблизно 70% вдалого результату команди. Хочу відзначити, що у «Продексімі» позиція воротаря завжди перебувала на високому рівні. Окрім того, Кирила доповнюють його партнери за амплуа. Вони не дають йому розслабитися. Те, що тренери команд-учасниць визнали його найкращим воротарем не є сюрпризом для мене. Він абсолютно заслуговує такої відзначки. Особливо Кирило це показав у матчах високого класу. Передусім, маю на увазі поєдинки Ліги чемпіонів. Там він неодноразово демонстрував свою майстерність. Також додам, що він провів на високому рівні і матчі у рамках Favbet Екстра-ліги. Зверну увагу, що це оцінка за компонентами, які бачать глядачі. Також Кирило і всі воротарі «Продексіма» неймовірно викладаються на кожному тренуванні команди. Кирило дуже багато працює та є професіоналом як на паркеті, так і за його межами. Тож, можу лише привітати його з черговою індивідуальною відзнакою».
 

 
Найкращий гравець: Петро Шотурма («Продексім»)
 

Дмитро Бербенцев, тренер МФК «Продексім»:

«Звичайно, той факт, що найкращим гравцем сезон є представник нашої команди є надзвичайно приємним. Петро абсолютно заслужив цю відзнаку своєю роботою. Як на мене, він дійсно є найкращим гравцем у чемпіонаті. Тож, повністю погоджуюся з таким вибором головних тренерів та тішуся за Петра».
 

Найкращий молодий гравець: Денис Бланк («ІнБев»)
 

Михайло Соколовський, головний тренер ФК «ІнБев»:

«Звичайно, приємно, що представник нашої команди присутній у переліку номінантів за підсумками сезону. Перемагати завжди приємно. Для нього це також буде певним стимулом для своїх подальших досягнень. Дуже тішуся за Дениса та вітаю його зі здобуттям цієї персональної відзнаки».
 

Найкращий бомбардир: Даниіл Абакшин («Ураган»)
 

 

Найкращий гравець за версією вболівальників: Артем Фаренюк («Ураган»)
 

Максим Павленко, головний тренер НФК «Ураган»:

«Можна лише побажати хлопцям досягати такі результати й надалі та демонструвати свій високий рівень. Вони поставили перед собою високу планку. Від цього команда лише виграє. Сподіваюся, що високий рівень гри, який вони демонструють і надалі буде тішити вболівальників. Також бажаю Даниілу потрапити до складу збірної і разом з Артемом продовжувати досягати футзальних вершин у національній команді та на клубному рівні».
 

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.